Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ogrizko написа:абе, да се невиди ...постоянно пише колко сте зле финансово и т.н. ....разбирам, че сте зле ....ама нали продадохте Робърта за 1.2 млн. толкова ли не стигат да изплатите няколко заплати и да закърпите положението?! и то и други играчи продадохте, и феновете пари дадохте, и инвеститори вече уж дойдоха ....заплатите и те са намалени, защо не се закърпва това положение и през ден четем за финансовите проблеми?! не, че съм дълбоко в нещата на Левски ама очаквах някак си след трансфера на Робърта нещата да се оправят по-дългосрочно и да има спокойствие
Като от тоя трансфер извадиш комисионните на кой ли не и процента на предишния му клуб и сумата паднала наполовина.
virtualenbg написа:alexdb написа:vlong написа:Айде кажете,бре!По - добре ли е ,по-зле ли?
При положение, че имаш отрицателен финансов резултат 4 млн. за годината ти как мислиш? Дали е добре? Особено пък гарнирано с отрицателен капитал.
Някой може ли да ми преведе, как Декември месец обявиха от ръководството 15.5 млн приходи и 14,3 млн разходи и въпреки това сме на зауба от 4 млн?
Още тогава мина някак между другото обстоятелството, че част от тия 15,5 млн. всъщност са заеми. И сега счетоводно просто са си намерили мястото.
- modor
- Контакти:
Днес, 18 май 2021, в община Слатина бе проведена поредната работна среща между представители на Lеvski Family, кмета на община Слатина г-н Илиев и главния архитект на община Слатина. На срещата бяха изгладени възникналите различия във вижданията относно локацията и окончателния вид на бюст-паметника на Георги Аспарухов в парк "Гео Милев", като в крайна сметка страните си стиснаха ръцете, договаряйки се за изпълнение на първоначалния, предложен от Levski Family проект, чийто план и визуализация виждате по-долу. Благодарим на г-н Илиев за поетия ангажимент административните процедури да бъдат задвижени максимално бързо, така че другата седмица да се премине към задължителното по закон обществено обсъждане, като страните заедно си поставиха изпълнимата цел до 30 юни 2021 на мястото да направена първата копка на комплекса и да бъде поставен макет на монумента.
За Гунди! За Левски! За България!

За Гунди! За Левски! За България!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
wilge написа:LoveAndPeace написа:TristaNNN написа:Айде стига вече сте въртели тоя журналистически 1 милион дължим на Хубчев!
Има направено предложение от Георги Градев, адвокат на Хубчев и екипа му, за споразумение в размер на около 560 хил. лв. , като това е за целия треньорски екип барабар с Хубчев.
Информацията е от Ганев, член на НС на клуба. Той ли знае повече или оранжевите журналя?
Това предложение , което сме му отправили е на принципапо-добре врабче в ръката от колкото сокол в небето.
Предложението прието ли е? Има ли влязло в сила подписано споразумение? Или...
Доколкото знам, казусът виси във въздуха, понеже клубът е направил контрапредложение на горното без последващ отговор от Хубчевците.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Странджата
- Контакти:
Re: modor
Не мога да си представя Гунди нито като глава, нито като торс. Много ми е мъртъв и неестествен ... Можеше да е някаква пластика, която да носи динамика и живот, а не глава като надгробен паметник ... Да не говорим, че това, което се вижда като проект за глава, е по-скоро Стамболийски, отколкото Гунди
Ама може да е алюзия на това, че ни отрязаха главата - кой, кога - без значение вече ...

Dsport: Левски и Славиша се разделят
Беше ясно.
България има природни богатства,
Да мислим за треньор. Тоя на Арда, само прякора му знам, ама май не е зле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- nikiobicata
- Контакти:
Миланов ще ни води… дано да е в А група