Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 16 авг 2024 07:59

Азерци, кипърци и черногорци ни показаха на какво ниво е родната ни футболна кОчина.Това е отражение на кОчината в която живеем, завладяна от Вълци, Прасета, Тикви,Соколи и всякакви подобни типове.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 авг 2024 09:10

damyanov1963 написа:
bubka написа:
ivan56 написа:Те едните като играят обикновено откриваме някоя нова футболна дестинация :lol:

Ама глей, че и Лудогорец прихванаха от сините им братчеди. Досега май Азербайджан не беше в географските открития Изображение. То тая близост между двата отбора нямаше как да не избие нанякъде Изображение.

Викаш съвсем друго си е да отнесеш 6-ца от Швепси, ей ги къде са, отвъд Дунава.

Ами точно - близо, удобно и практично за разлика от полет чак до Малта Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 авг 2024 09:23

miro_rz написа:
NOMER14 написа:
miro_rz написа:И Бразилия отнесаха 1:7 от Германия и какво!?
Прави ли ги това слаб отбор и НЕфактор на футболната Европа. Юанйтед- Арсенал 8:2!?

Нерде Бразилия-нерде Разград (казано на български).

Нерде Германия, нерде Карабах!?

Нерде Петрол - нерде опи...., пардон, лекарства.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2024 09:29

Dust написа:Айде сега пък числото почнахте. Приемете, че вашите отбори този сезон не играят в ЕКТ и толкова.

Приемаме. Другите играят ли?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 16 авг 2024 09:37

Има ли постове от Цеката, че нямам соц.мрежи.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 авг 2024 09:45

Има ли някой ,на който да му е харесала играта на българските отбори вчера?
За мен и двата отбора играха безобразно и само ниската класа и грешки на противниците държаха интригата до края.
Аз не знам коментаторите по Диема дали са гледали същите мачове.
Аз лично не виждам с какво съдиите ощетиха българските отбори?
В мача ЦСКА 1948? - за изгонването на играча на числото . Чух че удара не бил достатъчно силен за да бъде показан жълт картон. Откога се мери силата на удара? - Имаме удар с бутоните в коляното без да има шанс да се играе с топката, това е директен чк. Съдията извади само жълт. Преди това същия играч получи жк за нарушение ,което беше на границата между жк и чк. Извърши умишлено нарушение и най-вероятно е бил предупреден от съдията ,че при следващо подобно нарушение ще последва чк. За мен 7 минути продължение е напълно нормално. Като цяло играта на ЦСКА 1948 може да бъде определена като смесица от "опълченците на Шипка" и "плевенски бетон"
За мача на Ботев? - за дузпата , ако това не е дузпа ,аз не знам какво е дузпа. За мен тук съдията трябваше да извади и жк на вратаря. За чк - от повторенията не се вижда ясно ,но изглежда че има удар без топка. Самия факт ,че никой от Ботев не оспорваше , а и самия играч беше видимо гузен . Отделно нали за това има и ВАР и странични съдии. Главния съдия въобще не се поколеба да извади чк, явно му съобщиха,че е имало удар без топка. . Останалото беше въпрос на време. Не бих коментирал играта на Ботев понеже аз игра не видях.
На кого са необходими такива коментари като тези от студиото на Диема ?- просто и двата наши отбора бяха много сериозно надиграни. Между другото въпреки , не че има голямо значение ,но отбора на Зрински Мостар въпреки че се състезава за Босна и Херцеговина, всъщност е хърватски клуб . Пълното име на клуба Хърватски Спортен Клуб Зрински Мостар, дори на емблемата на клуба е хърватското знаме.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 авг 2024 09:50

Между другото къде е моя голям приятел пелито?
Някога бате му хонда му казваше в кой отбор играе лицето Стоян Мавродиев?
Между другото вярно ли е ,че лидерите на Сектор Г са се срещали с Вълка ( и АД) за да го молят да поеме любимия им клуб?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 авг 2024 10:19

honda написа:Между другото къде е моя голям приятел пелито?
Между другото вярно ли е ,че лидерите на Сектор Г са се срещали с Вълка ( и АД) за да го молят да поеме любимия им клуб?

Кога и къде са се срещали с него и през коя година :lol:

Самият факт, че следите толкова вншмателто български футбол ме отвращава.

Карабах е играл в групови фази на ШЛ, ЛЕ И ЛК повече от "Левски" и ЦСКА взети заедно.

Ботевъ са гати смешката. Отстранени от босненски ентусиасти с по 4-5 хил лв. заплата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 авг 2024 10:48

honda написа:Между другото къде е моя голям приятел пелито?

Не помня да съм правил коментар за ББР и Мавродиев, че да си ми казвал в кой отбор играе.Аз винаги съм знаел, че е в отбора на ББ.А това, че лидерите на сектор Г се срещали с Вълка е много елементарна провокация.В България всеки гледа да се завърти около богатите и да иска пари.Тити и Сираков сигурно не са висели пред кабинетите на заможните когато в касата на Левски нямаше 5 лева или Б сектор не се увъртаха край ББ.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 авг 2024 12:04

1914.1902 написа:Само да кажа за величаещите гръцките отбори - АЕК (втория в Гърция, който завърши на две точки от шампиона) отпадна от Ноа.

Преди 3 месеца чух,че спечелили купа от евротурнир

Върни се в “Левски”