Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2024 19:57

k20dan4o написа:
damyanov1963 написа:
k20dan4o написа:
damyanov1963 написа:
k20dan4o написа:Като ще си говорим за резили, айде да видим една картинка представляваща новата история на "Отбора на народа" след прехвалената "Синя приказка" продължила цели две години:
- 2007 - скиорите от Тампере
- 2008 - трактористите от БАТЕ и след това ги ожилиха и Жилина
- 2009 - групи в ЛЕ - последно място в групата
- 2010 - Лил и автогола на Иво Иванов
- 2011 - Търнава
- 2012 - Сараево
- 2013 - паметна година - Иртиш, Везалов и отърваната купа с Берое
- 2014 - без еврооткрития, щото не участват
- 2016 - останаха извън първата шестица, пак без ЕКТ, почти спечелената купа с ЧМ
- 2018 - Вадуц и почти спечелена купа със Славия
- 2019 - изнасилване от Ларнака
- 2020 и 2021 - няма данни за европоходи/резили
- 2022 - Хамрун от Малта
- 2024 - едно 5:1 от Лц

Сигурно изпускам някой друг резил...

Успокоявайте се, че 7-миците ви станаха ежегодни, то не беше и 6:0 от Арсенал, от Милсами отпаднахте по-достойно, 1:4 от Аякс пак в Р-д, не мога да ви изброя всичките, защото за разлика от вас не си водя статистика, но почти всяка година имате по един разгромен резултат, а Кирчо се гласеше с неговите мултимилиони да ви прави първия български финалист в ЕКТ.

Изобщо не може да ви стъпим на пръста по резили. Разгромни загуби в групи и всеки път да се изправиш и да излезеш от групите...безценно. Езинствения ни резил свързан с отпадане е Милсами. Аз съм ти изброил поне 15 сини резила.

Разбрах, че за вас разгромните ежегодни загуби не само не са резил, но и гордост, след като новия регламент на Уефата ви праща по стълбицата все по-надолу в турнирите.
Всяко ваше излизане от групите е пролетен резил, но щом го имате за безценно, радвайте им се. Ние с три участия в групите и едно излизане от тях имаме 1/4 финал.
Вие трябваше да паднете с 2:7 за да гоните групите по новия регламент. Наистина е безценно.

Кое толкова му е новото на регламента. Отпадате от трактористите в ШЛ и после отидохте на плейоф с Жилина в тогавашната Купа на Уефа. 2008 г. е това. Иначе това за пролетен резил ми хареса, дай Боже всяка година Лацио, Копенхаген, Милан и Интер, Андерлехт, Сервет и др.

Пропуснал си Антверп, този който и вас отстрани, Жилина отстрани и Литекс, БАТЕ също и то с резултат с един гол по-малко от снощния ви резил, а БАТЕ беше и редовен участник в групите на ШЛ и ЛЕ, и не се представяше по лошо от вас. Милан и Интер си ви подминаха, като разградската гара, ние с Милан имаме два равни и то с най-големите им звезди.
За големите отбори, които сме побеждавали и отстранявали няма да ти споменавам, защото ще се оправдаеш, че не си бил роден.
П.П. Снощи избягахте най-позорно от стадиона, за да не си гледате повече резила, а сега ни обяснявате, че това не било резил.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 авг 2024 20:03

damyanov1963 написа:
Serafim написа:Ако не друго, се видя, че ЕКТ наистина са трудни и често нелогични. Особено в по-ранните кръгове на пресявките чето има много изненадващи резултати и по-традиционни отбори отпадат от далеч по-непознати такива.
Конкретно за Лудогорец, имам чувството, че от едно 3 години насам имат едно ядро от футболисти, което дърпа другите във вътрешното първенство. Имат футболисти, като Вердон, Алмейда, Сунберг (който вече не при тях), Нареси, Кайо Видал, Джонатан, Тисера, дори и Руан Круз, които са с малко спорни качества за претенциите и стандартите, които искат да имат.

Между другото, сега с изненада установих, че са взели Георги Русев от Швейцария под наем до края на сезона. Сигурно с опцията за закупуване.

Чудите се как да оправдаете резила с 2:7, традиционни, нетрадиционни...

Дамянов, аз съм Левскар 3-то поколение. Ясно, че ти е скучно и вече може би си леко озлобял, ама не на мен тия. От достатъчно дълго време съм в този форум и се надявам, че тези, които ме знаят, ме имат за обективен.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 14 авг 2024 20:25

damyanov1963 написа:Пропуснал си Антверп, този който и вас отстрани, Жилина отстрани и Литекс, БАТЕ също и то с резултат с един гол по-малко от снощния ви резил, а БАТЕ беше и редовен участник в групите на ШЛ и ЛЕ, и не се представяше по лошо от вас. Милан и Интер си ви подминаха, като разградската гара, ние с Милан имаме два равни и то с най-големите им звезди.
За големите отбори, които сме побеждавали и отстранявали няма да ти споменавам, защото ще се оправдаеш, че не си бил роден.
П.П. Снощи избягахте най-позорно от стадиона, за да не си гледате повече резила, а сега ни обяснявате, че това не било резил.

Ти пак се върна в далечното минало, за което не споря, аз ти дадох дозина примери за ваши резили след вашата синя приказка.
Снощния ни мач просто се разви като по сценарий писан от азерите. Ранен гол, после ги обърнахме, после два техни гола в края на полувремето. Ако бяхме излезли след почивката при 2:1 друго щеше да е. Добрахме се до продължения и пак ранен гол, който ни срина вече. Но минало свършило, как да е. Ша видим в Събота кой къде е.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 авг 2024 20:46

Няма спор, че секса си беше грозен снощи, но в интерес на истината, този резултат е абсолютно нереален. Гледах целият мач с изключение на първите 20 мин. и като цяло играта бе равностойна, като индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец определено бе по-висока от тази на съперниците им. Дори в един момент ми се стори, че футболистите на Карабах започнаха да се карат помежду си.
Разликата обаче дойде от треньорите. Моите уважения към Дерменджиев, но той носи основната вина за този позорен резултат, а и за неубедителните игри на отбора. Все пак сезона е в самото начало и отбора има всички шансове да играе в групите на ЛЕ и да се стабилизира, а и Домуза ще вземе всички мерки. Чичо Гошо обаче към момента изглежда сигурен пътник.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 14 авг 2024 21:17

Ozzimozzi написа:Няма спор, че секса си беше грозен снощи, но в интерес на истината, този резултат е абсолютно нереален. Гледах целият мач с изключение на първите 20 мин. и като цяло играта бе равностойна, като индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец определено бе по-висока от тази на съперниците им. Дори в един момент ми се стори, че футболистите на Карабах започнаха да се карат помежду си.
Разликата обаче дойде от треньорите. Моите уважения към Дерменджиев, но той носи основната вина за този позорен резултат, а и за неубедителните игри на отбора. Все пак сезона е в самото начало и отбора има всички шансове да играе в групите на ЛЕ и да се стабилизира, а и Домуза ще вземе всички мерки. Чичо Гошо обаче към момента изглежда сигурен пътник.

Мисля че Домуза трябва да развържи кесията и при първа възможност да вземе Гурбанов. Ще е перфектния тренер, говори турски, лесно ще се адаптира в Рз. И да направи едва декада при нас. Ще ми се, ама едва ли.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 14 авг 2024 21:26

Аз още се чудя на наглостта на някои сини приятелки, изобщо да си отварят устата по темата еврорезили, евроидиотизъм и т.н., при положение че при тях е станало като ежегодишен фолклор (ако изобщо се доберат до евротурнири, че нещо напоследък пропускат доста сезони). В това отношение както споменах вече, дори на Цура панчаревска са по-малко, както и да го гледаме, и изобщо на който и да е друг български отбор. При нас ако има едно Милсами от 2015г. при тях случаите са доста повече, и с по-слаби отбори от Милсами. И като се хванат като удавник за сламка за 1/4финала за Купата на УЕФА 2006г. това ще го повтарят сигурно още 100 години, щото в скоро време няма изгледи това да се повтори. И разбира се го екстраполират тоя успех, сякаш се е случвал през 2-3 години, а то е един единствен път. И тогава вместо да надградят и да станат доминант в България (както го прави Лудогорец от 2012г.), последва Тампере-Тукпере и приказката свърши. Изображение

П.С. Данчо, на Гурбанов няма да му помогне турския ако дойде в Разград. По-скоро ще трябва да учи португалски или френски. И ти ги плещиш едни... турци в Лудогорец не играят, даже никога не сме трансферирали такъв играч. То затова навремето 2019г. ми беше смешно, когато гостувахме на Цура панчаревска в София в мача за титлата, и феновете им скандираха - Турци сте, убийте турците...като в Лудогорец нямаше нито един турчин, а за Цура играеха 2ма турци по онова време. Пълни шизофреници са феновете на набедените софийски грандчета.
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 14 авг 2024 21:34, променено общо 1 път.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2024 21:30

По-голям резил за групова фаза от 0 точки в група с Тотнъм, Антверп и ЛАСК няма

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 14 авг 2024 21:33

Вие изобщо до групи не стигате, щото спирате до Вадуц и Хамрун. Вие в такава група ще имате не просто 0 точки, а и 0-30 голова разлика, така че по-добре за вас че не достигате до там. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 авг 2024 21:40

k20dan4o написа:
Ozzimozzi написа:Няма спор, че секса си беше грозен снощи, но в интерес на истината, този резултат е абсолютно нереален. Гледах целият мач с изключение на първите 20 мин. и като цяло играта бе равностойна, като индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец определено бе по-висока от тази на съперниците им. Дори в един момент ми се стори, че футболистите на Карабах започнаха да се карат помежду си.

Мисля че Домуза трябва да развържи кесията и при първа възможност да вземе Гурбанов. Ще е перфектния тренер, говори турски, лесно ще се адаптира в Рз. И да направи едва декада при нас. Ще ми се, ама едва ли.

Не мисля, че става дума за пари. Домуза пробва няколко пъти с чужди треньори и не му се получи. При вас е важно след криза да има треньорска смяна (независимо каква), вземат се съответните мерки където трябва и нещата се стабилизират. ;)
Тази неделя обаче с динамовци няма да ви е лесно!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2024 21:52

k20dan4o написа:
damyanov1963 написа:Пропуснал си Антверп, този който и вас отстрани, Жилина отстрани и Литекс, БАТЕ също и то с резултат с един гол по-малко от снощния ви резил, а БАТЕ беше и редовен участник в групите на ШЛ и ЛЕ, и не се представяше по лошо от вас. Милан и Интер си ви подминаха, като разградската гара, ние с Милан имаме два равни и то с най-големите им звезди.

Ти пак се върна в далечното минало, за което не споря, аз ти дадох дозина примери за ваши резили след вашата синя приказка.
Снощния ни мач просто се разви като по сценарий писан от азерите. Ранен гол, после ги обърнахме, после два техни гола в края на полувремето. Ако бяхме излезли след почивката при 2:1 друго щеше да е. Добрахме се до продължения и пак ранен гол, който ни срина вече. Но минало свършило, как да е. Ша видим в Събота кой къде е.

Сега ще ти обясня каква е разликата м/у нас и вас.
Ние никога не сме опразвали стадиона преди края при нашите резили, а след това сме критикували отбора и даже псували.
Вие сте точно обратното - опразнихте стадиона точно когато отбора ви имаше най-много нужда от подкрепа, а след това се хвалите, че това не било резил, а успех, защото продължавате в по ниския турнир.
Това е..
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”