Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Странджата » 03 май 2021 15:45

Странджата написа:
Когато се появи нов собственик, който не е назначен или помолен, а е по собствено желание, той да си избира хора да управляват клуба и да им държи сметка .

Ами да де :)

Ако искаш да кажеш, че Бойко ги е назначил тези и той само има право да им държи сметка си прав на 50%.

Не пиша нещо, което не искам да кажа :) Но мога малко да разясня - когато някой дава собствените си пари някому, той има право и да иска да бъдат харчени според неговата воля, а не според волята на онези, които им се радват :) Разбира се, това лесно може да се оспори, защото ние даваме парите на държавата, а тя ги харчи без даже и да ни пита ... Ама толкоз ми стига ума, толкоз пиша. С една дума пиша това, което не казвам и казвам онова, което не бих написал :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 май 2021 16:57

groti написа:
damyanov1963 написа:Ако се стигне наистина до съгласието на феновете, мисля, че трябва да се рискува и да се даде съгласие, защото каквото и да стане, по-лошо от сега няма да е.

Ами ако е Левски-Лукойл? Левски- Редбул? Не, не... Самото предпазливо тръгване на Насо е показателно и супер подозрително. Започва с това колко сме закъсали, демек - или приемате квото ви предложа, или сме чаЛ и завършва с това, че ще иска да дададем съгласие... Тоест отиваме към изпълненията на жужето от преди няколко години преди да нагъзи феновете на ЦСКА и да си направи Село-София. Лично аз не съм оптимист.

Имах предвид турските аеролинии.
Не вярвам да ни поставят условие, да станем Левски тире Галатасарай, примерно. То всеки спонсор има условия. Арсенал са с Емиратс, М. Сити - Итихад, Рома - Катар. Ние що да се цепиме от колектива.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 май 2021 17:37

damyanov1963 написа:
groti написа:
damyanov1963 написа:Ако се стигне наистина до съгласието на феновете, мисля, че трябва да се рискува и да се даде съгласие, защото каквото и да стане, по-лошо от сега няма да е.

Ами ако е Левски-Лукойл? Левски- Редбул? Не, не... Самото предпазливо тръгване на Насо е показателно и супер подозрително. Започва с това колко сме закъсали, демек - или приемате квото ви предложа, или сме чаЛ и завършва с това, че ще иска да дададем съгласие... Тоест отиваме към изпълненията на жужето от преди няколко години преди да нагъзи феновете на ЦСКА и да си направи Село-София. Лично аз не съм оптимист.

Не вярвам да ни поставят условие, да станем Левски тире Галатасарай, примерно. То всеки спонсор има условия. Арсенал са с Емиратс, М. Сити - Итихад, Рома - Катар. Ние що да се цепиме от колектива.

Естествено. То стадионът и без това стана виваком арена Георги Аспарухов.. Лошото е, че надали са Тюркиш.. Надали насо ще ни подготвя така ако е нормална компания
110 години любов!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 май 2021 18:36

groti написа:
damyanov1963 написа:
groti написа:

Естествено. То стадионът и без това стана виваком арена Георги Аспарухов.. Лошото е, че надали са Тюркиш.. Надали насо ще ни подготвя така ако е нормална компания

Не знам и аз, но все пак трябва да се действа, да се търси някакъв начин, иначе отбора си отива.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 май 2021 09:36

Чеченци? Ха, сега... Само такива не бяха "помагали".
110 години любов!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 май 2021 10:45

Тия ли са видните инвеститори на Джийзъса? Нали той цъкаше там по едно време.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 май 2021 10:54

КАКЪВТО ПОСРЕДНИКА, ТАКЪВ И ИНВЕСТИТОРА. ХА-ХА. СРАМ ЗА РАЕВ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2021 13:16

groti написа:Чеченци? Ха, сега... Само такива не бяха "помагали".

Замисли се ако дойдат, дали младежи и разни такива ще им извиват ръцете? :twisted:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 май 2021 13:22

Не знам доколко изнесената информация зая чеченски инвеститор е вярна.
Ако евентуално е вярна то на доста хора бих препоръчал да си направят "застраховка живот" . Аз лично не мога да си представя по-нездравословно занимание на тази планета от това да крадеш от чеченци. Примерно на НС "екскурзията в Израел" ще му се стори като СПА процедура. Защото с такива "ортаци" като нищо може да стане с една глава по-къс.
Както примерно и разни младежи и тям подобни. За тях опциите ще бъдат или си сядат на задника и помагат на клуба или... примерно да си покажат уменията в ММА в бой един на един с някой от ... тигрите на Кадиров ;) .
Примерно също така и за някои съдии примерно оня хубостник Г.Димитров дето свири Ботев-Левски и не вдия 100% дузпа за Левски, може на другия ден шефа на СК на БФС да получи главата на хубостника в кутия за обувки.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 май 2021 13:35

Дайте моля някакъв линк за пустите му чеченци, че съм пропуснал информацията и нищо не излиза за тях!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”