damyanov1963 написа:ElCapitana_Puyol написа:damyanov1963 написа:ElCapitana_Puyol написа:Ако в елиминациите ни се падат такива от сорта на Артмедия Петражалка и Удинезе като на Левски 2006г., ще стигнем без проблеми.
След снощния резил дълбоко се съмнявам.
Спомни си Левски как отпадна на1/4 финала и как вие на 1/8 финала.
Пич, ти дебилен ли си или просто се правиш на луд ? Повтаряш го тоя 1/4финал от 2006г. като някоя латерна...ми че то Цура тирейска има 2 полуфинала за КЕШ, единия път след отстранен Ливърпул - актуален носител на трофея, дори Славия има 1/2финал за Купата на Купите 1966/1967г. ама не съм чул слависти толкова да го натякват това нещо. Ти ми се хвалиш с някакъв 1/4финал за УЕФА след отстранени "европейски величия" като Артмедия (Словакия) и Удинезе и си се хванал за това като удавник за сламка. Нелепо е това нещо. Да не говорим че сравняваш различни епохи. В днешно време е почти абсурдно отбор от Източна Европа да стигне такава фаза на който и да евротурнир по обясними причини. Ножицата става все по-голяма между топ първенствата и общо взето тези в Западна Европа и тези в нашия регион, което се прави съвсем умишлено. Впрочем нагледен пример бяха съдийските тесли срещу Карабах в мачовете им срещу Леверкузен миналия сезон в ЛЕ, когато имаха шанс да ги елиминират. Това са фактите.
Не аз, дебила си ти, след като продължаваш упорито да защитаваш снощния резил, а те май резилите в ЕКТ ви станаха доста.
Айде сега обясни ми колко са по-слаби от Карабах ПАОК и Айнтрахт.
Снощи при 2:7 показаха един останал
Фен на стадиона, който подкрепяше Лц, ти ли беше?
Дамянски много добре знаеш какво е резил. Обикновено след резил приключваш и си ближеш раните поне година. Ние продължаваме да играем и да се опитаме да влезем в ЛЕ.