ugly bug написа:...
Опалянкаааа!!!
Седморката на Блейк !
....
Вие па с какви очи се ебавате със седморки? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:...
Опалянкаааа!!!
Седморката на Блейк !
....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
k20dan4o написа:TristaNNN написа:Седем два е реееееезултаааааат,
най-велик на тооози свят!
Е-е-е-е,
Четеш ли, КирЀ!
:arrow:
Тристане ти и на предната седмица много пя пък после кво стана
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
tmanolov написа:След загуба с 2:7 от някакви азерски шматки, дето дори не са в Европа, да имаш гарантирани групи в ЕКТ, определено се дължи на високо ниво на организация и правилен модел на работа в делиорманско, а не на късмет. Убеден съм!
ElCapitana_Puyol написа:Головете паднаха след влизането на това недоразумение Куртулус, косоваря със шведски паспорт !
k20dan4o написа:TristaNNN написа:Седем два е реееееезултаааааат,
най-велик на тооози свят!
Е-е-е-е,
Четеш ли, КирЀ!
:arrow:
Тристане ти и на предната седмица много пя пък после кво стана
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:ugly bug написа:...
Опалянкаааа!!!
Седморката на Блейк !
....
Вие па с какви очи се ебавате със седморки? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
tmanolov написа:ElCapitana_Puyol написа:tmanolov написа:След загуба с 2:7 от някакви азерски шматки, дето дори не са в Европа, да имаш гарантирани групи в ЕКТ, определено се дължи на високо ниво на организация и правилен модел на работа в делиорманско, а не на късмет. Убеден съм!
Тия играха 1/4финал в ЛЕ шматко. :)
Мисля, че тази вечер делиорманци подобриха рекорда за най-голяма загуба като домакин в ЕКТ на български отбор. Упс, те не са точно български отбор ;)
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ElCochino, noo, TristaNNN и 11 госта