Някои казваха:"на Жеков който даде пари"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Martinez1948 написа:Mitata написа:[offtopic]А преди какво им е пречело да си направят нов клуб, нов отбор, не да припознават Динамо, Левски-Спартак , Витоша?[/offtopic]Martinez1948 написа:[offtopic]Нарежда, само дето вече имаш избор !!!! Дали искаш ГМО или искаш ново чисто начало !!! Избора си е твой ! А за гузната съвест оправдания много.
4г. си играйкате на Литекс и какво постигнахте ? Какво спечелихте, колко фенове докарахте, колко стадиона напълнихте, колко уважение придобихте, колко просперитет има пред вас ?
Защото аз мога да ти отговоря на въпросите АКО ЦСКА си беше извървял пътя вместо ГМО ![/offtopic]
С този тъп въпрос, който зададе вече се убедих, че точно на теб даже и настанен и преименуван ''Левски'' да ти сложат на Армията с все сини легенди начело, ти пак няма да разбереш ко' е станало.
Как си представяш по комунизма човек или група хора да създават каквото и да е било без разрешението на другарите, камо ли ако е футболен отбор !?!?! Дядо ми за една вдигната ограда са му викнали ДС а ти ми говориш някои да си правят футболен отбор. Мале въйййй колко си зле, мале мале.
Mitata написа:Martinez1948 написа:Mitata написа:[offtopic]А преди какво им е пречело да си направят нов клуб, нов отбор, не да припознават Динамо, Левски-Спартак , Витоша?[/offtopic]Martinez1948 написа:[offtopic]Нарежда, само дето вече имаш избор !!!! Дали искаш ГМО или искаш ново чисто начало !!! Избора си е твой ! А за гузната съвест оправдания много.
4г. си играйкате на Литекс и какво постигнахте ? Какво спечелихте, колко фенове докарахте, колко стадиона напълнихте, колко уважение придобихте, колко просперитет има пред вас ?
Защото аз мога да ти отговоря на въпросите АКО ЦСКА си беше извървял пътя вместо ГМО ![/offtopic]
С този тъп въпрос, който зададе вече се убедих, че точно на теб даже и настанен и преименуван ''Левски'' да ти сложат на Армията с все сини легенди начело, ти пак няма да разбереш ко' е станало.
Как си представяш по комунизма човек или група хора да създават каквото и да е било без разрешението на другарите, камо ли ако е футболен отбор !?!?! Дядо ми за една вдигната ограда са му викнали ДС а ти ми говориш някои да си правят футболен отбор. Мале въйййй колко си зле, мале мале.
Нови клубове са се създавали и в ония времена. Освен това нищо не е пречело на привържениците на Левски да не приемат другия клуб за свой.
Tsetsochisloto написа:TNT написа:Tsetsochisloto написа:Ще има ли обединение между ловешкото ЦСКА и софийското ЦСКА? Я да ви видим дали че познаете нещо?
Ако трябва да бъдем максимално точни едното ЦСКА не е е точно ловешко,а етрополско-ловешко.
Да, прав си... сложиха и малко Етрополе за да може припошкия мозък съвсем да се обърка.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
damyanov1963 написа:Ще си позволя да задам един въпрос:
Кое е по-морално - да останеш верен на отбора си и да изживееш с него мъките, като извървиш пътя от подножието до върха, или да избереш по-лесното, като доведеш друг отбор на мястото му, с който направо играеш в първа лига?
Kotooshu написа:поздрави от майкъла
Този който ви храни от сутрин до вечер в продължение на 4 години , ще му кръстите трибуна "НАЙДЕНОВ" ... що за жалки твари сте , а тука някакви си припоци се надпреварват да защитават урода от кочината , пълна свинщина
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, Cooler, futbolqga, helic, honda, Plamen_i00, rhaegar, tmanolov, veni__85 и 34 госта