Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот metodito » 08 юли 2016 16:57

Дано отпуснат някой лев и Майстора вземе един здрав сръбски селянин, де няма да се чупи... А Лукин има всички основания да съди "Левски". Предупреди ги!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 юли 2016 21:51

Поредната смешна селекция. Не мога да разбера при положение, че нямаш дори двама читави централни защитници и ти предстои мач за Лига Европа да не правиш почти нищо за привличането на нов играч. За поредна година се опитваме с трици да ловим маймуни. Нашите искат със селекция за 50 000 лева да направят пробив в Европа. Пак ще отпаднем в средата на лятото и ще заявим за 7-ма поредна година "градим отбор за догодина". Това е любимата реплика на ръководството на Левски през последните години.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юли 2016 23:19

Някъв, наричащ се Прагматичен, в съседната тема крещи как това е най-слабият Левски в ЕКТ в последните години. Аз искам леко да коригирам - това е най-аматьорско управлявания Левски от както се помня.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 08 юли 2016 23:27

Едни и същи неща си драскаме за селекции и прочие, Пелето ръси разни фантасмагории как можем да станем шампиони с юноши, а на практика не можем да изкараме един читав десен бек?! Какво работи тази школа през последните 10 години, защо навършилите 17,18г. тежат по 33кг? Стига с тази розова мисъл за т.нар. юноши. Отдавна Левски няма адекватна школа, а за да разчитаме на такава, трябва да минат 10г. И на мен ми се иска от вратаря до нападателя да сме с наши момчета, но няма как да стане, не и за трезво мислещите.
И никой не може да ме убеди, че по плажовете в бразилската провинция няма диамантчета, които за 2000лв биха цъкали с успех у нас.. ама за това са нужни скаути, Можещи, а на Дончо Доневци. " Никой не искал в Левски".. покъртителна простотия...
Нека да е ясно обаче, че аз съм сигурен в потенциала на наличния отбор ( Йорга, Минев, Прохазка, Де Ноойер, Костадинов, Бурабия - продължавам да държа теорията за таланта в това момче, Аниете, Христов, Стаси) и с нескрит оптимизъм очаквам Марлборо.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2016 23:59

Sinite ot Sofia написа:Едни и същи неща си драскаме за селекции и прочие, Пелето ръси разни фантасмагории как можем да станем шампиони с юноши, а на практика не можем да изкараме един читав десен бек?! Какво работи тази школа през последните 10 години, защо навършилите 17,18г. тежат по 33кг? Стига с тази розова мисъл за т.нар. юноши. Отдавна Левски няма адекватна школа, а за да разчитаме на такава, трябва да минат 10г. И на мен ми се иска от вратаря до нападателя да сме с наши момчета, но няма как да стане, не и за трезво мислещите.
И никой не може да ме убеди, че по плажовете в бразилската провинция няма диамантчета, които за 2000лв биха цъкали с успех у нас.. ама за това са нужни скаути, Можещи, а на Дончо Доневци. " Никой не искал в Левски".. покъртителна простотия...
Нека да е ясно обаче, че аз съм сигурен в потенциала на наличния отбор ( Йорга, Минев, Прохазка, Де Ноойер, Костадинов, Бурабия - продължавам да държа теорията за таланта в това момче, Аниете, Христов, Стаси) и с нескрит оптимизъм очаквам Марлборо.

Браво, колега. Регнах се само да ти сложа "плюса" за това, което казваш за настоящия отбор. И аз съм на това мнение! Относно школата... имам малко по-различно мнение и то е, че най-вече никой не им дава доверие. Мъж се става във война, не в тренировка за битка. Относно килограмите... всички се смеят на "жужетата" от Барса, нали, ама като излязат на терена и се насират. Не килограмите са важни, а кой ги тренира. Виж сега каво става. Чилика, ала-бала. Разбираш ли, че те ако не ги задължаваха, нямаше да има школа. Те я бройкат про-форма! Това е грешката.

Значи веднага ти давам пример. Онея деца де печелят медали на олимпиади. Те ги печелят на въпреки, а не щото има стратегия и политика, а представи си само, ако България заложи на тях!!!
Последна промяна от metodito на 09 юли 2016 00:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 юли 2016 00:03

Въртим се в един кръг от години и се спъваме в един и същ камък.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 юли 2016 11:15

"7 дни спорт": Нов шеф връща Мъри в Левски
Новото ръководство в Левски може да върне на треньорския пост любимец на "синя" България - Станимир Стоилов. Мъри трябва да поеме треньорския пост от началото на 2017 г. в тандем с Наско Сираков. Това ще стане, ако Вълка се върне като президент на "сините".
Треньорът почти сигурно напуска Астана. Това разкри президентът на казахстанския клуб Саян Хамиджанов. Богаташът ще освободи поста и обяви, че не може да гарантира оставането на Стоилов при новата власт. "Българинът е треньор от високо ниво, напълно адаптирал се към нашите реалности. През следващата година е възможно новото ръководство да иска да смени Стоилов", обясни Хамиджанов. При всички случаи новото ръководство на "Герена" няма да остави Люпко Петрович на поста. За негов заместник се завъртяха още имената на Тони Велков и Вили Вуцов. В крайна сметка думата ще има бъдещият президент.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 юли 2016 11:25

Kris_men2000 написа:"7 дни спорт": Нов шеф връща Мъри в Левски
Новото ръководство в Левски може да върне на треньорския пост любимец на "синя" България - Станимир Стоилов. Мъри трябва да поеме треньорския пост от началото на 2017 г. в тандем с Наско Сираков. Това ще стане, ако Вълка се върне като президент на "сините".
Треньорът почти сигурно напуска Астана. Това разкри президентът на казахстанския клуб Саян Хамиджанов. Богаташът ще освободи поста и обяви, че не може да гарантира оставането на Стоилов при новата власт. "Българинът е треньор от високо ниво, напълно адаптирал се към нашите реалности. През следващата година е възможно новото ръководство да иска да смени Стоилов", обясни Хамиджанов. При всички случаи новото ръководство на "Герена" няма да остави Люпко Петрович на поста. За негов заместник се завъртяха още имената на Тони Велков и Вили Вуцов. В крайна сметка думата ще има бъдещият президент.

Мхм, а сега четох за Лафчис и Сираков. Не е ли поне малко странно, че всички тези неща се пишат точно преди мачовете с Марибор? :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 юли 2016 11:31

korteneca написа:
Kris_men2000 написа:"7 дни спорт": Нов шеф връща Мъри в Левски

Мхм, а сега четох за Лафчис и Сираков. Не е ли поне малко странно, че всички тези неща се пишат точно преди мачовете с Марибор? :roll:

Странно е че има хора, които вярват на подобни жълтини...... :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 юли 2016 18:26

Шведският централен защитник и звезда на Хакен Симон Сандберг ще подсили Левски, информира "Sportsbladet".

Бранителят ще изиграе днес последният си мач за местния Хакен срещу Хамарби и след това ще поеме към България за уточняване на последните детайли по договора си с клуба от „Герена“.

Цената на Сандберг е два милиона крони, което се равнява на около 40 хиляди евро.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”