Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот mrw8 » 22 апр 2021 12:37

Арабелата си стегна куфара, а бАлгарчето тролей дето го изгонихме си играе титуляр в отбор от първата шестица и финалист за купата.
А междувременно приказките за В група се засилват още повече, дано барем имат акъл да си продават сами телевизионните права, щото тия постъпления отпадат в такъв случай, а и не ми е приятно да цакам за Диема, като ме интересува единствено Левски.
България !!!!

На линия
Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 апр 2021 12:42

alexdb написа:Някой може ли да обясни поредната простотия в Левски със Солака?
Взехме го зимата, дондуркахме го почти 5 месеца, тоя изигра 5 мача, тамън по една заплата за мач и сега се разделяме по живо по здраво. Е от къф зор беше цялата тая схема при нямането дет ни е налегнало?

Не сме му плащали Н на брой заплати и е можел да разтрогне по наша вина. Сега сигурно са се разбрали да му ги дадем някога заплатите. Въпросът защо се взеха и дават заплати на футболисти като Даске, Сулака, Рерас и оня сърбин, дето не знае бек или крило е за сметка на момчета като Георги Александров и Галчев. Ясно е, че последните не са готови, но не виждам голяма разлика между тях и чужденците. Раев да каже кой ги гледа и избира
110 години любов!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 апр 2021 13:08

Поредната тъпня!!!!
Оставки на всички.
С какво пед*рерас играе по добре от Галчев например.
Значи тука не ви е виновен само Бойко, а и ментетата управляващи клуба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 22 апр 2021 13:30

Ситуацията в Левски никога не е била по зле за 107 години, но това не е новина... Честито ни управление на ГЕРБ, на Ивотоневци, Русевци, Батковци и всички кръвопийци дето се изредиха в Левски. Ако ние сме отбора на всички властти, е*ал съм ви и властите...
Сега тази безумна идея за В група е типично в стила на Титката Папазов, дето автомобил не може да управлява, ама тръгнал Левски да спасява. Добре де, като отидем във В група, какво ще се подобри? Какви са ползите? Спонсорите ще се избият да наливат в отбор от трета дивизия с безброй дългове...Едно е ясно, какво ще се случи, публиката ще се отдръпне, децата ще забравят какво е Левски... Един отбор е феновете си и целта му е да печели сърцата на малките. Еми с мачове във В група няма да стане, ще изгубил и това, което е останало. Само дъртите фенове като нас ще останат, дето пускат СМС и купуват виртуални билети, то повече ще сме Левскири на теория, отколкото на практика... И да не се мисли, че В група е някакво лекарство, магия и след две години се връщаме в А група и ще ринем всичко по пътя... С Ивчо моливчо и Габриелчо дето не знае с кой крак да ритне топката, най-много Елин Пелин да бием... Джуджето като го набутаха в А група първо изгони всичките футболисти и накупи нови на килограм... Защото е ясно - тея не могат и няма и да могат. Ако има някой читав, то той ще избяга навреме.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 апр 2021 13:57

Това, че ще ни държат до изборите, ви го писах още като стана белята с Черепа. Тиквата се страхуваше феновете да не се включат в протестите и затова ни поддържаха в изкуствена кома. Писах и за ония предателите от разните фенклубове, като арменеца и други като него. За съжаление се оказах напълно прав.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 апр 2021 14:12

metodito написа:
bilyaletdinov написа:Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?

В смисъл? Какво искаш да кажеш? Това, че бях убеден, че с Наско ще вървим нагоре?

Обясняваше, че Наско не е в играта с Тиквата. Държаха клуба в будна кома до изборите и сега ще ни спуснат кепенците.
Няма кой да му търси сметка на Тиквата. Всичко е точно. Да видим докога.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 22 апр 2021 15:01

bilyaletdinov написа:
metodito написа:
bilyaletdinov написа:Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?

В смисъл? Какво искаш да кажеш? Това, че бях убеден, че с Наско ще вървим нагоре?

Обясняваше, че Наско не е в играта с Тиквата. Държаха клуба в будна кома до изборите и сега ще ни спуснат кепенците.

Теб като те гледам може би си гласувал за чалгаря или ония двете дъртите коминистки... Всеки народ си заслужава съдбата! Престанете да казвате 1000 пъти една лъжа и да се надявате да стане истина! Спрете да бъдете Стойчо млсденовци само, че в синьо!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 апр 2021 15:23

bilyaletdinov написа:
metodito написа:

Не знам кой е истинския собственик на "Левски". Каквито и шансове да е имало - ако е имало - клубът да оцелее - то с Наско, тези надежди са приключили явно. Иначе знаеш кого обвинявам и кого смятам за човека на ББ в "Левски".

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 апр 2021 15:26

Те да са само един или двама човеците МУ, то с мед да ги нахраниш. Цели организации на феновете обслужваха интересите му.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 апр 2021 15:52

Ребин Сулака остана верен на себе си и отново не изневери на принципите си на всеки шест месеца да сменя отбора.
Пита се в задачката с тази визитка кой идиот го взе в Левски и какво му даде основание да мисли, че този път ще е различно?

Върни се в “Левски”