damyanov1963 написа:ivan56 написа:tmanolov написа:ivan56 написа:vlong написа:tmanolov написа:А уж беше дърт - явни си пишлегарче с достъп до нет отскоро. Чиликов беше 3 милиона едно време, трансферът на Цонко беше ошигофрения на г.з. със зависимостите. Мая ма съм я виждал веднъж на морето
Дано не си я виждал по бански.
Пък тия дето си броят мачовете да си преброят и милионите ,които са вложени за тях.
С пари всеки може,с много пари.
Ей ги и Карабах,преди Астана имаше и разни други с мръсните крадени пари на разни олигарси,самозабравили се парвенюта.
В СССР е пълно.
Вие с Мишата Чорни и цялата държава зад вас, какво направихте?
Кирцата ви натика и вас и Литекс и тирето в кучи гъз, със същите способи с които и едните и другите печелихте титли.
Разликата е, че за нашите стандарти успява и в Европа и на трянсферния пазар.
Луд късмет на домуЗ ага и нишо повече. А като се завърти колелото и с новите правила на УЕФА с гарантирани групи, докато в жив, няма кой да го бутне. Ако Гонзо беше вкарал дузпата на бате, проект делиорманец никога нямаше да има
Късмета ако питаш мен беше точно мисля, последният им мач първият сезон с чорбата, когато една греда на чорбата накрая не обърна каруцата.
Съмняваме дали щяхте да направите нещо и да бяхте били бате. Просто домуса го оставиха до "работи" на спокойствие там и резултатите дойдоха. Което няма как да се случи в друг клуб.
Сещам се за кой мач говориш, но в него Лц бяха яко изтесларени от съдията, нещо имаше свирени несъществуващи засади, нарушения, но въпреки това направиха 2:2 май беше, което им беше достатъчно за титлата.
Бъркаш, последен мач в Разград. Цска с две точки, пред Лудогорец преди мача и хикс ги оправяше. 1:0 за Лудогорец и няколко греди за чорбарите, които бяха и по добрия отбор в мача.
Сумати жълти и няколко червени картона.