Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ivan56 » 12 авг 2024 14:32

damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
tmanolov написа:
ivan56 написа:
vlong написа:
tmanolov написа:А уж беше дърт - явни си пишлегарче с достъп до нет отскоро. Чиликов беше 3 милиона едно време, трансферът на Цонко беше ошигофрения на г.з. със зависимостите. Мая ма съм я виждал веднъж на морето

Дано не си я виждал по бански.
Пък тия дето си броят мачовете да си преброят и милионите ,които са вложени за тях.
С пари всеки може,с много пари.
Ей ги и Карабах,преди Астана имаше и разни други с мръсните крадени пари на разни олигарси,самозабравили се парвенюта.
В СССР е пълно.

Вие с Мишата Чорни и цялата държава зад вас, какво направихте?
Кирцата ви натика и вас и Литекс и тирето в кучи гъз, със същите способи с които и едните и другите печелихте титли.
Разликата е, че за нашите стандарти успява и в Европа и на трянсферния пазар.

Луд късмет на домуЗ ага и нишо повече. А като се завърти колелото и с новите правила на УЕФА с гарантирани групи, докато в жив, няма кой да го бутне. Ако Гонзо беше вкарал дузпата на бате, проект делиорманец никога нямаше да има

Късмета ако питаш мен беше точно мисля, последният им мач първият сезон с чорбата, когато една греда на чорбата накрая не обърна каруцата.
Съмняваме дали щяхте да направите нещо и да бяхте били бате. Просто домуса го оставиха до "работи" на спокойствие там и резултатите дойдоха. Което няма как да се случи в друг клуб.

Сещам се за кой мач говориш, но в него Лц бяха яко изтесларени от съдията, нещо имаше свирени несъществуващи засади, нарушения, но въпреки това направиха 2:2 май беше, което им беше достатъчно за титлата.

Бъркаш, последен мач в Разград. Цска с две точки, пред Лудогорец преди мача и хикс ги оправяше. 1:0 за Лудогорец и няколко греди за чорбарите, които бяха и по добрия отбор в мача.
Сумати жълти и няколко червени картона.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2024 14:55

Това беше есента. Кирила осъзна, че само с игра не става и трябват други начини.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 авг 2024 16:13

манолка, и 100 пъти да повториш в гьобелсов стил една лъжа, тя няма да стане истина. Вие как оползотворихте влизането си в ШЛ и приходите от там ? Още на следващата година отпаднахте от скиорите от Тампере-тукпере в 1вия кръг. Никой не ви е пречил 2007г да си развиете отбора и да станете доминант в България, както го направи Лудогорец след 2012г.! Така че не ми дрънкай детински глупости повече.
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 12 авг 2024 16:17, променено общо 1 път.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 авг 2024 16:15

ivan56 написа:
damyanov1963 написа:
ivan56 написа:
tmanolov написа:
ivan56 написа:
vlong написа:Дано не си я виждал по бански.
Пък тия дето си броят мачовете да си преброят и милионите ,които са вложени за тях.
С пари всеки може,с много пари.
Ей ги и Карабах,преди Астана имаше и разни други с мръсните крадени пари на разни олигарси,самозабравили се парвенюта.
В СССР е пълно.

Вие с Мишата Чорни и цялата държава зад вас, какво направихте?
Кирцата ви натика и вас и Литекс и тирето в кучи гъз, със същите способи с които и едните и другите печелихте титли.
Разликата е, че за нашите стандарти успява и в Европа и на трянсферния пазар.

Луд късмет на домуЗ ага и нишо повече. А като се завърти колелото и с новите правила на УЕФА с гарантирани групи, докато в жив, няма кой да го бутне. Ако Гонзо беше вкарал дузпата на бате, проект делиорманец никога нямаше да има

Късмета ако питаш мен беше точно мисля, последният им мач първият сезон с чорбата, когато една греда на чорбата накрая не обърна каруцата.
Съмняваме дали щяхте да направите нещо и да бяхте били бате. Просто домуса го оставиха до "работи" на спокойствие там и резултатите дойдоха. Което няма как да се случи в друг клуб.

Сещам се за кой мач говориш, но в него Лц бяха яко изтесларени от съдията, нещо имаше свирени несъществуващи засади, нарушения, но въпреки това направиха 2:2 май беше, което им беше достатъчно за титлата.

Бъркаш, последен мач в Разград. Цска с две точки, пред Лудогорец преди мача и хикс ги оправяше. 1:0 за Лудогорец и няколко греди за чорбарите, които бяха и по добрия отбор в мача.
Сумати жълти и няколко червени картона.

Точно така беше, все едно беше вчера! Мирослав Иванов (Деко) вкара в началото, и помнещите знаят какво се случи!
Някой беше споменал че първите две титли са били купени, що за глупости, да не сте подрастващи!
Първата имаше две греди за титлата, мдаа гредите са виновни!
За втората са виновни Везалов и Гошо Петков!

За първата удариха с ракета дете в инвалидна количка гостите!

Под вола теле няма, знаете какво има.
Последна промяна от JACKO на 12 авг 2024 16:17, променено общо 1 път.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 авг 2024 16:16

ElCapitana_Puyol написа:Това на Лудогорец не е късмет, а отлична организация и мениджмънт на клуб. Другите само могат да се учат. Така че , седни - слаб 2. И за домашно ще прочетеш какво ти написах предишния път - врътваш назад по страниците и ще го намериш. Няма всеки път да ти се смила храната като на бебе. Изображение

Прочети го това поне 10 пъти докато ти го асимилира дебелата глава.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 авг 2024 18:59

realno написа:
honda написа:Само на мен ли ми излиза един въпрос?
Защо този здрав прав украински юначага се състезава за България , а не се сражава за Свободата на Родината си?
Да напомням ли какво направиха едни много по-големи световни спортни звезди като неговите сънародници - Усик и братята Кличко?
Какъв пример даваме на децата си? - Наистина ли казваме на децата си ,че когато Родината ти е нападната и има нужда от всеки , особено от здрави и силни мъже, е по-добре да избягаш в друга държава за да печелиш пари?

Нека да не съдим, а да се радваме, че живеем в мир и някой психопат като Путин не е решил да воюват с нас, защото не се знае ние как ще е реагираме. Лесно е да си патриот от дивана или кръчмата.

Разбира се ,че мира е най-голямата благодат и трябва да се радваме на мира, и на факта,че войната е далеч от нас. НО
За съжаление такива психопати като Путин разбират само от един език - езика на силата и за да го разберат този ,който им го говори трябва да е с оръжие в ръка. Колкото и да е отричан Ленин има една мисъл,която колкото и да не ми е приятна е вярна :
"Свободата се крепи на щиковете на войниците" - мога да ти посоча подобни мисли и на Сервантес и на Волтер.
Ако всички постъпиха ,като този юначага какво щеше да се случи? - сега този психопат Путин щеше да си топи краката в Атлантическия океан, възлюбената му Алина Кабаева щеше да си топи задника в Антиб ,Ница, Ибиса или Палма де Майорка, а началника на башибозука му -Рамзан Кадиров щеше да връчва олимпийските медали под брандираната с руското и чеченското знаме Айфелова кула.
За голямо съжаление на психопата Путин, стотици хиляди украински мъже не постъпиха като Семен Новиков, а грабнаха оръжието и проговориха на психопата Путин на езика който той разбира и защитават Родината си . 99.9999999% от тези храбри мъже са по-зле подготвени физически от този юначага. Стотици хиляди от тях вече не са между живите, но Родината им е свободна.
На теб оставам да решиш кое е по-достойно да защитаваш Родината си от една страна или да идеш да печелиш пари в друга държава от друга страна?
Само за твоя информация в още в първите дни на войната 2-ма украински спортисти с медали от СП бяха убити в боеве при защита на Родината си. Дори световна суперзвезда като Усик , се присъедини към украинската армия като доброволец. По -късно върховния главнокомандващ на украинската армия лично му заповяда да изпълни друга военна задача.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2024 19:13

Бля, бля, бля. Силни сме на клавиатурата. Аз нямам смелостта да защитавам родината си и да умра за нея, докато Боко, Пеевски, Киро и Доган стоят на топло вкъщи, хапват, пийват и чукат манекенки. Повечето на фронта сигурно също нямат желание и са там на сила. А Новиков напуска Украйна 2021.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 авг 2024 19:28

ElCapitana_Puyol написа:манолка, и 100 пъти да повториш в гьобелсов стил една лъжа, тя няма да стане истина. Вие как оползотворихте влизането си в ШЛ и приходите от там ? Още на следващата година отпаднахте от скиорите от Тампере-тукпере в 1вия кръг. Никой не ви е пречил 2007г да си развиете отбора и да станете доминант в България, както го направи Лудогорец след 2012г.! Така че не ми дрънкай детински глупости повече.

Попречи ни г.з. с неговите игрички. А после един иначе голям левскар осра всичко. Приеми, че ако при делиорманци нямаше второ влизане в шл, а отпадане стил милсами/тампере, вас вече нямаше да ви има. Стана друго, после УЕФА съвсем промени правилата и те така имате гарантирани групи. Да не отварям реч като как щяхте да влезете като непоставени срещу Атлетико, Милан, Арсенал или нещо от сорта вместо срешу смешките (сравнени с горните) от стоя букурещи или Пилзен. Реалността е такава, каквато е - луд късмет, заради заклания черен коч в точното време. Организация - хаха, толкова имаше организация, колкото онзи мангал шест тричения е Академик ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 авг 2024 19:38

Глупости. Следващият ви шанс беше 2009г. после играхте групи на ЛЕ 2009 и 2010 .! Тогава вече бяха променени правилата. И след като дебърцините ви го нататрузиха 2009г продължихте в групите на ЛЕ.
2010та ви беше много добра и се класирахте след отстранени 2 шведски отбора. Преди това даже 2008г. след БАТЕ имахте шанс да продължите в групите на ЛЕ, но се издънихте и срещу Жилина ! Т.е. още тогавашните правила са ви давали шансове за поправка, но вие се дънехте. А след 2010г вече сте кръгла нула.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 авг 2024 21:20

k20dan4o написа:
goshev написа:
tmanolov написа:

Баф мааму,как една дуСпа обръща колелото на историята! :)

Незнам само как реши че една изпусната дузпа в начало на мач и то в първи мач промени толкова историята. Имаш реванш тогава, играеш с човек повече цяло полувреме и не стана. А дали сте нямали късмет тогава говори и това как БАТЕ са се представили в групите на ШЛ - 3 загуби и 3 равни в група с Реал М, Юве и Зенит (двата равни са с Юве)!

Ясно, че не си ме разбрал и съм от друг отбор пак недолюбван от вас. ;) :lol:

Върни се в “Левски”