Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Пълни б*клуци.
До 10 часа чакам обяснения, и евентуални оставки

До 10 часа чакам обяснения, и евентуални оставки

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!
Това е парадокс какъвто едва ли има другаде по света . Призиви всички да даряват ( дори хора които едва свързват 2 - та края отделят от залъка си и даряват според възмогностите си ) , само " СОБСТВЕНИЦИТЕ " не участват с лични средства в издръжката на отбора си . В същото време бивши състезатели и служители които не се отказват от дължимото и настояват да си получат парите по договор се обявятат за врагове .
bsz1916 написа:mikata написа:За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!
Това е парадокс какъвто едва ли има другаде по света . Призиви всички да даряват ( дори хора които едва свързват 2 - та края отделят от залъка си и даряват според възмогностите си ) , само " СОБСТВЕНИЦИТЕ " не участват с лични средства в издръжката на отбора си . В същото време бивши състезатели и служители които не се отказват от дължимото и настояват да си получат парите по договор се обявятат за врагове .
Има много хора, които мило и драго дават за отбора. Общо взето се възползват от тях, това е най-гадното. Аз затова съм за закриване от много време, защото евтаназията е по-добра от това да гледаш как някой се мъчи и мъчи още хиляди хора с него. През това време големите левскари шефчетата крадат за последно каквото може да се открадне с някоя комисионна,защото са наясно, че скоро хранилката ще спре. Хората са заслепени от любовта си към Левски и отказват да видят логичния изход. Единствено някой парашутист може да спаси положението временно като Божков, но вече няма кой да ги накара според мен.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:bsz1916 написа:mikata написа:За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!
Има много хора, които мило и драго дават за отбора. Общо взето се възползват от тях, това е най-гадното. Аз затова съм за закриване от много време, защото евтаназията е по-добра от това да гледаш как някой се мъчи и мъчи още хиляди хора с него. През това време големите левскари шефчетата крадат за последно каквото може да се открадне с някоя комисионна,защото са наясно, че скоро хранилката ще спре. Хората са заслепени от любовта си към Левски и отказват да видят логичния изход. Единствено някой парашутист може да спаси положението временно като Божков, но вече няма кой да ги накара според мен.
Това ще се случи с още доста отбори , след като човекът който се вживяваше като собственик на държавата вече не е на власт . Сега кой ще назначава "СОБСТВЕНИЦИ " , кой ще рекетира бизнесмени или ще нарежда ма частни , общински и държавни фирми да издържат футболни отбори ?
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?
В смисъл? Какво искаш да кажеш? Това, че бях убеден, че с Наско ще вървим нагоре?
Здраейте, Пинокиовци! Сега схванахте ли шибаняка и Раев какъв ни го сложиха. Да се надяваме, че скоро ще има нови избори. Мислете с главите си.
filcolins написа:Здраейте, Пинокиовци! Сега схванахте ли шибаняка и Раев какъв ни го сложиха. Да се надяваме, че скоро ще има нови избори. Мислете с главите си.
И какво като има нови избори? Оня се е окопал. Докато не се унищожат структурите му ще си печели от ония, дето се продават по 50 лв. Интересно дали няма да се опита да изкара някой дивидент и от фалита ни. А за насо и Сълзата каквото и да кажем (лошо) ще е малко. Продажници и мижитурки
110 години любов!
Някой може ли да обясни поредната простотия в Левски със Солака?
Взехме го зимата, дондуркахме го почти 5 месеца, тоя изигра 5 мача, тамън по една заплата за мач и сега се разделяме по живо по здраво. Е от къф зор беше цялата тая схема при нямането дет ни е налегнало?
Взехме го зимата, дондуркахме го почти 5 месеца, тоя изигра 5 мача, тамън по една заплата за мач и сега се разделяме по живо по здраво. Е от къф зор беше цялата тая схема при нямането дет ни е налегнало?