Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот bilyaletdinov » 22 апр 2021 07:11

Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 апр 2021 08:18

Пълни б*клуци.
До 10 часа чакам обяснения, и евентуални оставки :!: :!: :!:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 апр 2021 08:33

За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 22 апр 2021 08:48

mikata написа:За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!

Това е парадокс какъвто едва ли има другаде по света . Призиви всички да даряват ( дори хора които едва свързват 2 - та края отделят от залъка си и даряват според възмогностите си ) , само " СОБСТВЕНИЦИТЕ " не участват с лични средства в издръжката на отбора си . В същото време бивши състезатели и служители които не се отказват от дължимото и настояват да си получат парите по договор се обявятат за врагове .

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 апр 2021 09:13

bsz1916 написа:
mikata написа:За съжаление една година ще стане Сираков нищо не прави! Спряха и ентусиазма и на хората да даряват,втора вълна едва ли ще се случи!

Това е парадокс какъвто едва ли има другаде по света . Призиви всички да даряват ( дори хора които едва свързват 2 - та края отделят от залъка си и даряват според възмогностите си ) , само " СОБСТВЕНИЦИТЕ " не участват с лични средства в издръжката на отбора си . В същото време бивши състезатели и служители които не се отказват от дължимото и настояват да си получат парите по договор се обявятат за врагове .

Има много хора, които мило и драго дават за отбора. Общо взето се възползват от тях, това е най-гадното. Аз затова съм за закриване от много време, защото евтаназията е по-добра от това да гледаш как някой се мъчи и мъчи още хиляди хора с него. През това време големите левскари шефчетата крадат за последно каквото може да се открадне с някоя комисионна,защото са наясно, че скоро хранилката ще спре. Хората са заслепени от любовта си към Левски и отказват да видят логичния изход. Единствено някой парашутист може да спаси положението временно като Божков, но вече няма кой да ги накара според мен.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 22 апр 2021 10:27

Soulen написа:
bsz1916 написа:

Има много хора, които мило и драго дават за отбора. Общо взето се възползват от тях, това е най-гадното. Аз затова съм за закриване от много време, защото евтаназията е по-добра от това да гледаш как някой се мъчи и мъчи още хиляди хора с него. През това време големите левскари шефчетата крадат за последно каквото може да се открадне с някоя комисионна,защото са наясно, че скоро хранилката ще спре. Хората са заслепени от любовта си към Левски и отказват да видят логичния изход. Единствено някой парашутист може да спаси положението временно като Божков, но вече няма кой да ги накара според мен.

Това ще се случи с още доста отбори , след като човекът който се вживяваше като собственик на държавата вече не е на власт . Сега кой ще назначава "СОБСТВЕНИЦИ " , кой ще рекетира бизнесмени или ще нарежда ма частни , общински и държавни фирми да издържат футболни отбори ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 апр 2021 11:00

bilyaletdinov написа:Къде е Методито да ми обясни, че Наско не е Солт.... на Тиквоча?

В смисъл? Какво искаш да кажеш? Това, че бях убеден, че с Наско ще вървим нагоре?

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 22 апр 2021 11:18

Здраейте, Пинокиовци! Сега схванахте ли шибаняка и Раев какъв ни го сложиха. Да се надяваме, че скоро ще има нови избори. Мислете с главите си.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 апр 2021 12:03

filcolins написа:Здраейте, Пинокиовци! Сега схванахте ли шибаняка и Раев какъв ни го сложиха. Да се надяваме, че скоро ще има нови избори. Мислете с главите си.

И какво като има нови избори? Оня се е окопал. Докато не се унищожат структурите му ще си печели от ония, дето се продават по 50 лв. Интересно дали няма да се опита да изкара някой дивидент и от фалита ни. А за насо и Сълзата каквото и да кажем (лошо) ще е малко. Продажници и мижитурки
110 години любов!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 апр 2021 12:25

Някой може ли да обясни поредната простотия в Левски със Солака?
Взехме го зимата, дондуркахме го почти 5 месеца, тоя изигра 5 мача, тамън по една заплата за мач и сега се разделяме по живо по здраво. Е от къф зор беше цялата тая схема при нямането дет ни е налегнало?

Върни се в “Левски”