Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 11 авг 2024 11:53

Dust написа:
damyanov1963 написа:Кой е тоя Илиян, какъв е? Като потърсих снимката в Гугъл излиза само Насар.

Човекът и негов треньор който е открил Насар и направил от него това което виждаме. За съжаление през 2022г. почина докато бяха на лагер в Белмекен.

Дамянов като те чета последно време доста си изтрещял. Нападаш, критикуваш, обиждаш ама така ли е, не е ли така.

Да почива в мир човека, не го знаех, колкото до обидите, мисля че аз най-малко трябва да бъда обвиняван за тях в сравнение с някои други от форума.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 авг 2024 12:09

Далече съм от момента да бъда рефер и брояч на обиди, но в случая поне за мен беше грозно с обидите към покойния треньор на Насар и ако беше отделил малко време да чуеш първите думи след олимпийската титла щеше да чуеш следното:
„Посвещавам тази титла на Илиян Илиев. Той беше не само мой треньор, но и баща за мен. Без неговото вдъхновение и подкрепа не бих могъл да постигна това, което съм днес. Тази победа е за него и за всичко, което направи за мен.“
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 авг 2024 17:04

vlong написа:
tmanolov написа:
ElCapitana_Puyol написа:Ти пък кво ревеш толкова ве манолче ? 1млн. лева ви дадохме за Сонко, което май е рекорд за вътрешен трансфер.
Като ти чета приказките и нахалството на моменти, се чудя дали нямаш роднинска връзка с Мая Манолова. Изображение

А уж беше дърт - явни си пишлегарче с достъп до нет отскоро. Чиликов беше 3 милиона едно време, трансферът на Цонко беше ошигофрения на г.з. със зависимостите. Мая ма съм я виждал веднъж на морето

Дано не си я виждал по бански.
Пък тия дето си броят мачовете да си преброят и милионите ,които са вложени за тях.
С пари всеки може,с много пари.
Ей ги и Карабах,преди Астана имаше и разни други с мръсните крадени пари на разни олигарси,самозабравили се парвенюта.
В СССР е пълно.

Вие с Мишата Чорни и цялата държава зад вас, какво направихте?
Кирцата ви натика и вас и Литекс и тирето в кучи гъз, със същите способи с които и едните и другите печелихте титли.
Разликата е, че за нашите стандарти успява и в Европа и на трянсферния пазар.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 авг 2024 17:17

ivan56 написа:
vlong написа:
tmanolov написа:
ElCapitana_Puyol написа:Ти пък кво ревеш толкова ве манолче ? 1млн. лева ви дадохме за Сонко, което май е рекорд за вътрешен трансфер.
Като ти чета приказките и нахалството на моменти, се чудя дали нямаш роднинска връзка с Мая Манолова. Изображение

А уж беше дърт - явни си пишлегарче с достъп до нет отскоро. Чиликов беше 3 милиона едно време, трансферът на Цонко беше ошигофрения на г.з. със зависимостите. Мая ма съм я виждал веднъж на морето

Пък тия дето си броят мачовете да си преброят и милионите ,които са вложени за тях.
Ей ги и Карабах,преди Астана имаше и разни други с мръсните крадени пари на разни олигарси,самозабравили се парвенюта.
В СССР е пълно.

Кирцата ви натика и вас и Литекс и тирето в кучи гъз, със същите способи с които и едните и другите печелихте титли.

Мишата Чорни ни направи 3 пъти подред шампиони и беше изгонен от правителството, за разлика от някои собственици на други клубове.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2024 22:03

ivan56 написа:
vlong написа:
tmanolov написа:

В СССР е пълно.

Луд късмет на домуЗ ага и нишо повече. А като се завърти колелото и с новите правила на УЕФА с гарантирани групи, докато в жив, няма кой да го бутне. Ако Гонзо беше вкарал дузпата на бате, проект делиорманец никога нямаше да има
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 авг 2024 22:06

Иванчо от Черноморец се обажда неподготвен.
Ходи за цаца ,странджански пуф
САМО ЛЕВСКИ!

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 11 авг 2024 22:10

манолче, стига си повтарял едни и същи опорки. Оня ден ти обясних кво що...
Това на Лудогорец не е късмет, а отлична организация и мениджмънт на клуб. Другите само могат да се учат. Така че , седни - слаб 2. И за домашно ще прочетеш какво ти написах предишния път - врътваш назад по страниците и ще го намериш. Няма всеки път да ти се смила храната като на бебе. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 авг 2024 22:39

tmanolov написа:
ivan56 написа:
vlong написа:
tmanolov написа:

В СССР е пълно.

Луд късмет на домуЗ ага и нишо повече. А като се завърти колелото и с новите правила на УЕФА с гарантирани групи, докато в жив, няма кой да го бутне. Ако Гонзо беше вкарал дузпата на бате, проект делиорманец никога нямаше да има

Не плачете, работете. С мързела на г.за да видим и тази година докъде ще я докарате!
Нивата е дълга, не иска молитва, а мотика.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 авг 2024 22:53

Ще се разбере следващата седмица докъде са стигнали семинарите със съдиите
САМО ЛЕВСКИ!

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 11 авг 2024 23:00

Това за семинара на съдиите няма никаква връзка със спортно-техническата част и нивото на отделните отбори. Като почнете да биете силните отбори с игра, както сега биете други, тогава може да претендирате за титла или борба за такава. Последният път отнесохте 5тичка в Разград, така че по-кротко. Изображение
По принцип харесвам Генчев като млад перспективен треньор, още 2019г като беше при нас ни донесе 2 паметни победи 3-0 над Ференцварош в Унгария и 5-1 над ЦСКА Москва в Разград. Хубаво е че е възпитан и показва уважение към противниковите отбори, нещо рядко срещано в българската футболна среда.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Левски”