Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
По-пазарни отколкото преди - да, но не наивници. Особено за теориите на Свинския с неговата Хювефарма Арена и т.н.
Това мълчание от ръководството адски ме дразни.От година всеки месец си дарявах,но от 2 месеца спрях ,заради това неглижиране на привържениците.Не може едва да свързват двата края,и да игнорират феновете.Има нещо гнило,тази надменност на Сираков ме принуждава да се откажа от това което бях взел толкова присърце.Докато няма промяна в държането им ,няма да си променя и аз решението.
Започнах да се чувствам измамен и предаден,глупака който им повярва и си даде парите.
Започнах да се чувствам измамен и предаден,глупака който им повярва и си даде парите.
САМО ЛЕВСКИ!
-
Ivanskiq написа:Вече и с по 10:0 да ни бият, няма да изпаднем. Добрата новина е, че ни предстоят 8 мача, в които можем да започнем да обиграваме отбор за догодина. С наемниците, ако не им отърват новите финансови условия, можем да разтрогнем още сега. Но и все пак, добре е да намерим някой по-читав спонсор, защото няма такъв успешен субект в спорта (а и не само - вижте кои фирми успяват и не само в България), който да е изцяло пазарен, в смисъла, заложен от класическите теоретици на пазара.
Как се обиграва отбор, който дължи сумати милиони? Докато не се изчистят дълговете само ще кретаме между 8-мо 10-то място. Когато имаме финанси да си обслужваме дълговете и в същото време да има отделни финанси за самия отбор, тогава може нещо да се гради и обиграва.
Blue_Blood84 написа:...
Как се обиграва отбор, който дължи сумати милиони? Докато не се изчистят дълговете само ще кретаме между 8-мо 10-то място. Когато имаме финанси да си обслужваме дълговете и в същото време да има отделни финанси за самия отбор, тогава може нещо да се гради и обиграва.
Задълженията не са оправдание за липсата на обиграване на играчите в отбора. Проблем е липсата на организация, недалновидна политика при подбор на играчи, ниска квалификация на управленския персонал, лош мениджмънт, незадоволителна работа с феновете. Никаква откритост на действията, всичко е забулено в мъгла, което от своя страна води до недоверие на спонсорите. Чувствително намаляха и даренията от привържениците. Недостатъчните постъпления са лошият момент, не наличието на дългове.
Я какви задължения са натрупали в отборите в бъдещата Суперлига пък имат обиграни отбори.
Барселона - 1,173 млрд. евро
Реал (Мадрид) - 901 млн. евро
Атлетико (Мадрид) - 494,2 млн. евро
Интер - 630,1 млн. евро
Ювентус - 458,3 млн. евро
Милан 151,8 млн. евро
Челси - 1, 510 млрд. евро
Тотнъм - 1, 280 млрд. евро
Ман Юнайтед - 528,6 млн. евро
Ливърпул - 272 млн. евро
Манчестър Сити - 200 млн. евро
Арсенал - 125,4 млн. евро
vlong написа:Това мълчание от ръководството адски ме дразни.От година всеки месец си дарявах,но от 2 месеца спрях ,заради това неглижиране на привържениците.Не може едва да свързват двата края,и да игнорират феновете.Има нещо гнило,тази надменност на Сираков ме принуждава да се откажа от това което бях взел толкова присърце.Докато няма промяна в държането им ,няма да си променя и аз решението.
То това се знае от отдавна. Затова и стотинка не съм им дал. Едно време гледах мачовете. След това се отвратих и гледах репортажи само. Е вече и репортажи не гледам, не знам на кое място сме и честно казано ми е все едно дали утре Левски няма да изчезне. Хората приемат футбола и отборите за даденост, но аз не мисля че е възможно спорта и отборите да ни надживеят. Нищо вечно няма на тоя свят. Ето със суперлигата се опитаха да убият футбола. След 5-10-20 години може и да успеят.
Все пак хубавите спомени си остават и нищо и никой не може да ми ги отнеме.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- modor
- Контакти:
Soulen написа:vlong написа:Това мълчание от ръководството адски ме дразни.От година всеки месец си дарявах,но от 2 месеца спрях ,заради това неглижиране на привържениците.Не може едва да свързват двата края,и да игнорират феновете.Има нещо гнило,тази надменност на Сираков ме принуждава да се откажа от това което бях взел толкова присърце.Докато няма промяна в държането им ,няма да си променя и аз решението.
То това се знае от отдавна. Затова и стотинка не съм им дал. Едно време гледах мачовете. След това се отвратих и гледах репортажи само. Е вече и репортажи не гледам, не знам на кое място сме и честно казано ми е все едно дали утре Левски няма да изчезне. Хората приемат футбола и отборите за даденост, но аз не мисля че е възможно спорта и отборите да ни надживеят. Нищо вечно няма на тоя свят. Ето със суперлигата се опитаха да убият футбола. След 5-10-20 години може и да успеят.
Има всякакви хора. Аз лично не мога да си представя как ще спра да подкрепям отбора. Давал съм си и последните стотинки за ЛЕВСКИ. Живи и здрави ще продължавам да го правя. Много е лесно да кажеш майната ми на всичко. Днес, повече отвсякога, Левски се нуждае от нас феновете. Дано час по-скоро отворят стадионите. Ако си дал от себе си, не си живял напразно! За ЛЕВСКИ - всичко!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M-PJp_ChZMM[/youtube]
Високо, високо, високо...... Левски е над всичко!
Високо, високо, високо...... Левски е над всичко!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Да излизат Сираков или П.Колев и да казват какво се случва 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
[/quote]
Има всякакви хора. Аз лично не мога да си представя как ще спра да подкрепям отбора. Давал съм си и последните стотинки за ЛЕВСКИ. Живи и здрави ще продължавам да го правя. Много е лесно да кажеш майната ми на всичко. Днес, повече отвсякога, Левски се нуждае от нас феновете. Дано час по-скоро отворят стадионите. Ако си дал от себе си, не си живял напразно! За ЛЕВСКИ - всичко![/quote]
С това игнориране направо ме убиват.Отделно тук във форума не срещам почти никаква подкрепа.Закакво да се пъна самичък,какво мога да направя с моите вноски.Трябва единство а то липсва,като се прибави и тишината от горе човек се обезверява напълно.
В едно семейство е нужна комуникация,а тя.липсва.Семейство ли сме?

Има всякакви хора. Аз лично не мога да си представя как ще спра да подкрепям отбора. Давал съм си и последните стотинки за ЛЕВСКИ. Живи и здрави ще продължавам да го правя. Много е лесно да кажеш майната ми на всичко. Днес, повече отвсякога, Левски се нуждае от нас феновете. Дано час по-скоро отворят стадионите. Ако си дал от себе си, не си живял напразно! За ЛЕВСКИ - всичко![/quote]
С това игнориране направо ме убиват.Отделно тук във форума не срещам почти никаква подкрепа.Закакво да се пъна самичък,какво мога да направя с моите вноски.Трябва единство а то липсва,като се прибави и тишината от горе човек се обезверява напълно.
В едно семейство е нужна комуникация,а тя.липсва.Семейство ли сме?
САМО ЛЕВСКИ!
Не им се държи сметка и затова си кютат.Никои не ги натиска с въпроси. Така може и до есента да си ходят в офисите и като призраци да се изнизват уж по срещи някакви....Нека да пуснат зрителите да ги видим как ще се крият горе.