Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Гаюс Макута и Алюн Фол стават
От Локо Диниш Алмейда.
LoveAndPeace написа:Ако трябва да се вярва на "пресата"сме отправили предложения към половината Берое
Ще ужава желанието Ви и ще напиша нещо по въпроса. Към момента мога да кажа само, че особено в последните 10 дни ръководството на клуба е зачестило разговорите за спонсорство с две чужди компании и те са в напреднала фаза. И двете обаче искат ексклузивитет и е въпрос на преговори с коя от двете ще се разбере клуба. Отделно са започнати преговори и със Щрабаг за удължаване на досегашния договор...
Все повече играчи на Левски са засегнати от разпространението на COVID-19. След като вече стана ясно, че наставникът Славиша Стоянович е заразен и дори влезе превантивно в болница, а от играчите Симеон Славчев и Мартин Петков също са с положителни резултати, стана ясно, че има още случаи на зараза на “Герена”.
Насиру Мохамед и докторът на клуба Стамен Илиев са също с положителни тестове, но вече вървят към изтичане на карантината, а от днес най-новият с COVID-19 е Здравко Димитров.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
LoveAndPeace написа:Ако трябва да се вярва на "пресата"сме отправили предложения към половината Берое
vlong написа:Преди седмици от терето обявиха ,че ще ваксинират отбора си превантивно,нашите се направиха на интересни.Повечето били преболедували,е сега си изпатиха пак от тарикатщините.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 23 госта