Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот metodito » 31 мар 2021 12:53

Странджата написа:Винаги опора е разумът. Надеждата е емоция, а емоцията не е разум ...
Тук властва емоцията. И не може да бъде другояче, защото е форум на привърженици.

Без емоция, без любов, нищо не става. Другото го знаем - от 9 до 5. Шут от 30 метра - бух, гол. Футболът специално е такава нелогична и емоционална игра. Златан, на 39, един от голмайсторите във водещо европейско първенство - това противоречи на всякаква логика, особено когато срещу него са нахъсани 20-годишни младежи, срещу физиология и всичко. Турция - звезди, качествени футболисти, Латвия - ентусиасти - 3:3. В шаха е различно.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 мар 2021 15:35

Славиша с Ковид.
Славчев с ковид, то не че има значение. :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 31 мар 2021 15:59

айде шарани новият голем спонсор идва преди изборите, ама надали

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 мар 2021 17:25

Казанската афера!
Знам всичко за нея. Аз подписах в НСБОП за неразпространяване на информацията. Твой колега журналист и там му отговориха негативно, че мога да говоря. Бях въвлечен в това. До това се стигна заради непрофесионализма на ръководството. На мен ми казаха „Внимавай да не развалиш една сделка на големи руски генерали“. Присъствах на разговор с Батков и този от Русия. Попитах ги как ще картотекират играчите на руски. От самото начало аз казвах, че измама. Подписал съм показания за всичко, включително на вечерята с Константин Баждеков и Галя, която работи в клуба в Москва. Не знам какъв е мотивът на хората да го направят.

Габриел Обертан
Нито той, нито агентът му искаха да дойдат в България. Той беше в Анжи. Поговорих с хората, които са съдействали за трансфера и взехме решение първо с Габриел, а след това с неговия агент. С него разговарях по телефона. Обясних какъв е проекта на Левска. Най-много натежа, че тогава Обертан имаше малко мачове като титуляр. Всички мислеха, че е хронично контузен. Казах му, че може да го използваме като трамплин. Преди време имаше възможност да дойде Федерико Македа да дойде тук в Левски. Тогава ръководството не повярва, че може да стане. Също така не разпозна класата, защото можеш да вземеш нещо почти без пари, а после да го продадеш.

Той беше привлечен без пари. Новото ръководство, което дойде в един момент, когато Ерзурум предложи 400 хил. евро за Станислав Костов бе отказана от Левски. В същия отбор отива най-голямата ти звезда без пари. Ето къде е изтичането на средствата поради неправилното управление. Защо Обертан отиде свободен? Кой реши? Левски не се възползва от този трансфер.
Същото е и с Холмар. Аз говорих с него първоначално и той не искаше да чуе за България да дойде от Израел. Идеята бе той като дойде и влезе в националния отбор на Исландия да бъде продаден. Левски щеше да е на печалба, защото той играеше на Световното първенството. Отбор от МЛС бе готов да плати 1,5 млн. долара. Грешките от неправилното управление. Това обаче не е само в Левски.

Гара Дембеле
Взеха го от Локо Пд. Беше направил впечатления на хората на Левски. Аз участвах в продажбата в Германия. Не беше проблем да я направя, но после проблем беше самия футболист. Аз представлявах Левски, тъй като ти си смени няколко пъти мениджърите няколко пъти. Бях му осигурил 50 000 евро заплата на месец.

https://dsport.bg/nikolai-zeinov-v-naci ... eresi.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 мар 2021 18:17

mikata написа:
Казанската афера!
...

Габриел Обертан
Нито той, нито агентът му искаха да дойдат в България. Той беше в Анжи. Поговорих с хората, които са съдействали за трансфера и взехме решение първо с Габриел, а след това с неговия агент. С него разговарях по телефона. Обясних какъв е проекта на Левска. Най-много натежа, че ....tml

Е, то това и без да го казва, всички го виждат. Това за Холмар е интересно. Холмс беше не на място в България, така че има логика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 апр 2021 10:19

Холмар е един от малкото, които с цялостното си поведение показа, че му пука за Левски, доказа се като професионалист при нас, не мрънкаше за щяло и нящяло, така че недейте да очерняте момчето с разни мениджърски интрижки и локумаджийските си мнения.
Ще дам един мой любим пример що за човек беше исландеца. След като се контузи на мача на блато Тича, му предстоеше операция. Някъде по това време имахме домакински мач, не си спомням срещу кого, не е важно. По едно време, докато си приказвахме с приятели пред сектор А, се появи Холмар с жена си и детенцето. Куцук-куцук с патеричките и влезе във ВИП-а на Сектор А, за да се насочи към трибуните да гледа мача на отбора. Определено не му беше комфортно такъв тип придвижване, то си личеше от гримасите, които правеше докато куцукаше, ама ей го на - да е до отбора. Доста странно поведение на футболист, при това с една от най-неприятните контузии, който "не бил на мястото си", а?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2021 12:26

По-скоро класата му беше много над нашето първенство, не че не му е харесало в Левски.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Методито

Мнениеот Странджата » 02 апр 2021 00:01

Както ти обичаш :)
[offtopic]Без емоция, без любов, нищо не става. Другото го знаем - от 9 до 5. Шут от 30 метра - бух, гол. Футболът специално е такава нелогична и емоционална игра. Златан, на 39, един от голмайсторите във водещо европейско първенство - това противоречи на всякаква логика, особено когато срещу него са нахъсани 20-годишни младежи, срещу физиология и всичко. Турция - звезди, качествени футболисти, Латвия - ентусиасти - 3:3. В шаха е различно.[/offtopic]
[offtopic]Тук властва емоцията. И не може да бъде другояче, защото е форум на привърженици.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Методито

Мнениеот metodito » 02 апр 2021 01:29

Странджата написа:Както ти обичаш :)
[offtopic]Без емоция, без любов, нищо не става. Другото го знаем - от 9 до 5. Шут от 30 метра - бух, гол. Футболът специално е такава нелогична и емоционална игра. Златан, на 39, един от голмайсторите във водещо европейско първенство - това противоречи на всякаква логика, особено когато срещу него са нахъсани 20-годишни младежи, срещу физиология и всичко. Турция - звезди, качествени футболисти, Латвия - ентусиасти - 3:3. В шаха е различно.[/offtopic]
[offtopic]Тук властва емоцията. И не може да бъде другояче, защото е форум на привърженици.[/offtopic]

[offtopic]Шанс, късмет. Това са неща, без които не може. Има области, в които шанс и късмет вероятно не играят, но не се сещам за такива. Предполагам, че и недоглеждане на противника в шаха също си е късмет. Автоголът на пражката Славия, съдбата ни намигна. Автоголът срещу Лил - съдбата ни обърна гръб. Цял мач бяхме по-добрия отбор, заслужавахме да бием, но...[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2021 01:39

TristaNNN написа:Холмар е един от малкото, които с цялостното си поведение показа, че му пука за Левски, доказа се като професионалист при нас, не мрънкаше за щяло и нящяло, така че недейте да очерняте момчето с разни мениджърски интрижки и локумаджийските си мнения.

Кой казва нещо срещу Холмс пък? Най-нормалното е ако търсиш развитие и "събуждане" на кариерата си да избереш един от балканските грандове. Самите исландци май се оказаха one-hit wondererer, но това няма значение. Внушението на Жейнов, че е използвал "Левски" като трамплин за национала, трябва да те радва, а не да подскачаш, като настъпана....

Върни се в “Левски”