Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Екстра идея е да взимаме играчи без пари и да ги продаваме на печалба. Особено ако са пет робъртовци. Как никой не се е сетил до сега.
Звучи ми точно като един милион левскари по пет лева на месец и ставаме Челси на Балканите.
Ние не успяхме да продадем играчи като Тиам, Холмар и т.н, ма ще правим пачки от Сулака, Рерас и другите безполезни маймуни с договори за по няколко месеца. Ай излезте малко от филма.
- metodito
- Контакти:
realno написа:[
Всички скъпи футболисти бяха купени при Божков време когато имаше пари. Сега няма. Време е да се продаде скъпата кола и да се състезаваме с Опелче втора ръка. Евтина на поддръжка и икономична на гориво, с газова уредба.
За да привлечеш един, не шестима, само един, отиват едни пари. Освен това заплатата на един чужденец няма как да е като на българин - по-висока е. А става въпрос не за един, а за четирима, около които освен за заплати се дават за квартири и не знам какво още. И Насиру мисля, че още е в отбора. Ферари с двигател на Шкода.
Човек, тези направиха от Гонзо модел за управленец. Смятай.
metodito написа:. Освен това заплатата на един чужденец няма как да е като на българин - по-висока е. А става въпрос не за един, а за четирима, около които освен за заплати се дават за квартири и не знам какво още.
Питай Херо дали е така.
Но Левски в момента няма пари за такива ******
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
terata написа:Екстра идея е да взимаме играчи без пари и да ги продаваме на печалба. Особено ако са пет робъртовци. Как никой не се е сетил до сега.Звучи ми точно като един милион левскари по пет лева на месец и ставаме Челси на Балканите.
Ние не успяхме да продадем играчи като Тиам, Холмар и т.н, ма ще правим пачки от Сулака, Рерас и другите безполезни маймуни с договори за по няколко месеца. Ай излезте малко от филма.
За мен Робърта беше инвестиция в бъдещето и бяха ли го оставили, до два сезона щяха да му вземат три пъти повече. Тиам дойде от втора унгарска лига... За Холмър... само за Холмър ли са виновни. Мариани, Спиро, Робърта, Холмс - можеше да им се вземат поне много повече. Щом не сме можели да ги задържим (с което не съм съгласен, ма айде). Друг е въпроса, че с такива футболисти и добър треньор, ако влязат в групите на ЛЕ, е изкарат 10-ина милиона лева и после ако искат да ги продават - още толкова.
А кви заплатиха взимаха изброените методиииии 
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
Serafim
- Контакти:
Специално Робърта и Спийрингс не мисля, че са вземали по 10хиляди евро. Не им бях толкова високи заплатите, за предишното финансиране на отбора.
Холмар вече си беше с някаква доста висока заплата.
Холмар вече си беше с някаква доста висока заплата.
Гледах Худ. Гимнастика и ми направи впечатление, че гимнастичките спират и подават с крак топки и обръчи по -добре от нашите млади надежди по футбол. Започвам да осъзнавам колко некадърни са нашите футболери.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Гледах Худ. Гимнастика и ми направи впечатление, че гимнастичките спират и подават с крак топки и обръчи по -добре от нашите млади надежди по футбол. Започвам да осъзнавам колко некадърни са нашите футболери.
Ами то имаше и едно видео оня ден от Маями, дето Цеца Пиронкова жонглираше, и тя май по я бива от наште
realno написа:metodito написа:realno написа:metodito написа:Вълчан написа:Пак казвам. Левски може да си позволи да купува куци футболисти и да ги продава. Но те няма да направят разликата понеже отборът ще е трамплин за тях и на есен аиде на ново.
Зависи какви договори се подписват с тях и каква цена им слагаш. Нито при Лудогорец го има това, нито при Локо или ЦСКА-София. Един добър сезон и веднага се кешира. И то за същите пари, примерно. В последните три сезона "Левски" продаде четирима основни футболиста - Горанов, Спиро, Роби и Стаси - за смешни пари. Няма го това никъде. Иначе, ако намират такива като Спиро и Роби, отборът играе добре и биват продавани за малко от малко добри пари - няма такъв проблем. 5 робъртовци по 5 милиона и дългът се стопил...
Когато нямаш стабилен финансов гръб, чрез който да издържаш скъпи футболисти, естествено, че ще ги продаваш за да си закърпиш бюджета. Все едно да си на помощи от държавата, а да искаш да караш скъпи коли. Няма как да остане.
А що се отнася до цената, на която продаваме футболистите си, нямаме избор щом като нямаме финанси да им плащаме скъпите заплати, с които да ги задържим. Пак опираме до първото.
И аз искам класни футболисти и Сираков го иска и всеки го иска , но те струват пари. Пари за покупка и пари за заплати. Като ги нямаш, оцеляваш с това, което имаш, а когато се появи качество от школата, го продаваш за да си закърпиш бюджета и за да си купиш няколко евтини футболисти. Това е неприятната истина. Другото е детско мрънкане и капризничеше.
Както е казал народа , ще се простираме според чергата си. За сега нашата "черга" се определя основно от феновете. Те са тези, които могат да направят "чергата"по-голяма или по-малка. Чакаме и ръководството да се размърда и да доведе някой читав спонсор, но нека първо минат изборите, че като гледам май ще се окажат важни за бъдещето на клуба ни.
Сменихме часовниците си, сега е време да сменим властта.
А защо на първо място подписваш с футболисти, които не можеш да задържиш? Аз може да харесвам скъп автомобил, но да нямам пари да го поддържам. Ще си взема по-евтин, който ще може да поддържам и ще ми върши същата работа в дългосрочен план. Това, което се прави обаче е да се купуват и продават едни ...нормални като цена коли - постоянно. Е как ще си вършиш работата? Отделно, при смяната на колите, харчиш едни излишни пари? Така че сравнението не е удачно. Като нямат пари, както Гонзо на времето - вземаш наистина евтини футболисти и кюташ с тях.
Всички скъпи футболисти бяха купени при Божков време когато имаше пари. Сега няма. Време е да се продаде скъпата кола и да се състезаваме с Опелче втора ръка. Евтина на поддръжка и икономична на гориво, с газова уредба.
То и така може, но шофьорът обикновено е по-важен от колата
Трябва да вземем Акрапович на всяка цена!