Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Adramelech » 07 апр 2012 11:16

BadBoy написа:Между другото, Петров и Павлов вземат, че направят Левски шампион, примерно, и след края на сезона айде отивайте си, е това ще е още по-голям ташак

Няма да си ходят, а ще останат в Лвски и ако направят отбора шампион (дай Боже), то може да ги направят помощници на Илиан Илиев (ако той е съгласен). На мен по-интересно ще ми е, да видя дали сега, след като Викторио ще се води треньор, дали ще викне някой юноша, защото сам каза, че имали място при мъжете и че щели да се раздават на 120%.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 07 апр 2012 14:12

Не виждате ли, че като се обиждате така, се причислявате към грозните медийни "престрелки" между Гонзо, Сираков, Батков, Мъри и т.н. Разлика няма никаква. Кай какво бил, какво е направил за отбора, колко е крал, плюсовете и минусите на всички, нека всичко остане в миналото. Може да се обсъжда, но без ругатни и обиди, повтарям, всичко е минало. Поне аз силно се надявам новото ръководство начело с И. Илиев да внесе спокойствие в отбора и да имаме хубави и трудни мигове, но да сме единни.
А после защо и футболистите не играли добре - ами то като слушат и виждат какви мръсотии се изливат навсякъде и как всеки е недоволен и дели с някого нещо...
И последно, каквито и да са, някои хора ще си останат легенди за Левски, не е нужно само да се обиждат. Колко са "взели" от Левски и какво, това те си знаят, важно е, че в някакви моменти са накарали синя България да се чувства щастлива и единна!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 апр 2012 15:49

Batkoto написа:няма да ви се меся и да давам акъли и съвети, само искам да кажа много ме радва, че все повече фенове на Левски осъзнават, че Сираков е вреден за клуба ... поздрави за което :idea:

Е много ясно че ще се радваш, както и всички фенове на клуба с петолъчката. Нали ако случайно Сираков стъпи на Герена, няма да видите бял ден.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 07 апр 2012 16:43

Какво не му харесвате на Тонев? За три месеца му се наложи да взима доста решения и ги взе! Вчера Тонев каза нещо много важно! Има хора, които много дадоха на ЛЕВСКИ и заслужават уважение, но много и взеха от ЛЕВСКИ! По-старите помнят как Наско се гъзи нали?
За И. Илиев. Първо за обявяването му сега - това е нормално и за ЕВРОПА! Второ - доказа в Берое, че не напуска, когато нещата се объркат! Трето - има опит в А група и знае каква е обстановката тук. Четвърто - ЛЕВСКАР Е! Пето - иска цялата власт и тя ще му бъде дадена(поне така е декларирано!). Шесто -с ранното му обявяване и то от началото на другия сезон ще му бъде позволено да работи "на чисто". Ще си прави подготовка, селекция, треньорски щаб абе всичко(демек да използва тая пълна власт поне в началото с минимално напрежение)! Седмо -би трябвало да бъде подкрепян от феновете на ЛЕВСКИ! Но знае ли човек... ако се има предвид как беше изгонен човек като Велев, който не само ни направи шампиони, но е син отвътре...

ПП Иначе има някои хора, които явно знаят всичко за ЛЕВСКИ! Само ще кажа, че ако винаги заемаш позиция, че има хора, които пречат на отбора и за доказателство се дават слаби резултати, а успехите са обявявани за изключение, което повече няма да се случи е МНОГО ЛЕСНО ДА СИ "ФЕН"! Само не разбирам, кога се радват тези фенове? Обичаш отбора си, а само чакаш, той да се провали та да изпишеш 10-15 коментара колко много разбираш от футбол и "хаха казах ли ви идиоти? Аз го знаех и го казах, но вие не ме чухте" В това много рядко има нещо конструктивно! Не е сериозно да искаш да махаш собственик и докато е в отбора ще се радваш на всеки негов провал. За примери, че не се прави така е Нюкасъл! Псуваха си президента, но на стадиона докато подкрепят отбора си. Сега Нюкасъл върви(пак при същия президент) и освиркванията изчезнаха! Мустака има файда ЛЕВСКИ да бие най-малкото чисто финансова!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 07 апр 2012 16:45

Ясен Петров направи първа тренировка с Левски, привика нападател от юношите

Новият треньор Ясен Петров изведе заедно с Викторио Павлов футболистите на Левски за последна тренировка преди мача с Локомотив София. Заниманието е първо за пловдивчанина след завърщането му на "Герена". Както е известно, Петров е на работа в клуба, но като скаут.

В тренировката участие взе централният нападател Тодор Чаворски, който до този момент не тренираше с представителния отбор.

За мача с Локомотив София, Левски има доста проблеми. Наказани са Христо Йовов, Владимир Гаджев и Орлин Старокин. С травми продължават да бъдат Нуно Пинто и Божидар Митрев.

Дано да не остане само с включване в групата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 апр 2012 17:43

Има някои фенове на Левски които и Стойчо Младенов да им сложат за президент или спортен директор все ще са съгласни,няма значение кой какъв е ако ще да е най-големия престъпник и некадърник те винаги ще го подкрепят.Успокойте се малко, не отива на името на Левски в клуба да работят случайни хора,хлапашка работа.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 апр 2012 18:50

Една добра статия за ситуацията в Левски.Който може да мисли ще я разбере. http://www.prosport.bg/news/24490-Razmi ... irene.html

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 апр 2012 19:01

Adramelech написа:
BadBoy написа:Между другото, Петров и Павлов вземат, че направят Левски шампион, примерно, и след края на сезона айде отивайте си, е това ще е още по-голям ташак

Няма да си ходят, а ще останат в Лвски и ако направят отбора шампион (дай Боже), то може да ги направят помощници на Илиан Илиев (ако той е съгласен). На мен по-интересно ще ми е, да видя дали сега, след като Викторио ще се води треньор, дали ще викне някой юноша, защото сам каза, че имали място при мъжете и че щели да се раздават на 120%.

пълния списък от футболисти на Левски, които ще бъдат на лагер преди двубоя тази вечер:

Вратари – Пламен Илиев и Александър Любенов

Защитници – Дъстли Мюлдер, Сюлейман Диамутен, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Александър Башлиев и Иво Иванов

Халфове – Сержиньо Грийн, Даниел Димов, Дарко Тасевски, Радослав Цонев и Антонио Вутов

Нападатели – Жуниньо Жуниор, Иван Цветков, Тодор Чаворски, Кристовао Рамос, Даниел Младенов и Симеон Райков
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 апр 2012 19:12

onegavon, ще ти отговоря, влизайки в изказа на автора на статията. Синьото сирене момко, е за изисканите примадони от Champs-Élysées (Шанз Елизе). Не си падаме по "миризливите" и плесенни сирена.Ако разбираш метафората ми. И нека червени приятелКи, като batkoto, шивача и red warior да не ни берат грижа. Ние ще се измъкнем от ситуацията, в която Батков и Гонзо ни вкараха. За радост вторият вече не е при нас- нито като ръководител, нито като треньор. Надявам се лятото и мустака да се махне (без да иска), по "препоръка" от хората, даващи парите си за Левски. И започваме да градим от нулата. Затова и най-удачният вариант за треньор е Илиан- скромен, тактически грамотен и честен човек. Такива хора трябват в Левски. Що се касае до Мъри- съжалявам, явно преценката ми за него е била грешна през всичките години. Той доказа, че е КРЪГЛА НУЛА, без своя покровител- Сираков. В което почти всички бяхме сигурни. Да му дават пълната власт да ръководи спортно-техническите процеси в Левски и да иска "Вълка" да е до него- е, значи няма "топки" в гащите.... Сега разбирам и що паднахме от Тампере- ами нямаше го "бог" Наско до Мърльо да му дава наклон на "фара"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 апр 2012 19:52

Batkoto написа:
TristaNNN написа:
Batkoto написа:няма да ви се меся и да давам акъли и съвети, само искам да кажа много ме радва, че все повече фенове на Левски осъзнават, че Сираков е вреден за клуба ... поздрави за което :idea:

Е много ясно че ще се радваш, както и всички фенове на клуба с петолъчката. Нали ако случайно Сираков стъпи на Герена, няма да видите бял ден.

нямам нищо против Сираков, ако играе по правилата, само че всички знаем как играе той .. а такива като теб са много жалки, които сте готови и свирка да му направите на Раев, за да може Левски да побеждава без оглед на методите за това :idea:

Не господинчо. Грешиш, аз не харесвам Сираков, само констатирам че както и да действа той, ако случайно пак стъпи на Герена, то жална им майка на всички
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”