Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот LoveAndPeace » 25 мар 2021 11:17

alexdb написа:Кандидат имаше, ама .... бил със съмнителни капитали, а ние сме чисти като сълза и от такива пари не щем. Поръчката беше Раев да го играе сламен човек. Вероятно с обещания за наливане на някакви пари, но по една или друга причина не се случи. БХ и Шиши както беше казал Черепа хич не обичат да дават.

Кой го тоя кандидат :shock: :?
И Черепа като ще го цитирате поне не го правете избирателно. На първата среща на Герена нали го питаха директно - Г-н Черепче , вас кой ви докара ? Аааа никой , аз сам исках , аз да помогна , аз да оправя. После - Ами Бойко ме накара.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 мар 2021 11:18

При нас беше през 2013/2014та мисля, добър играч, но проблем с дисциплината. Беше вкарал един страшен гол в 89-та минута на истинското ЦСКА!
https://m.youtube.com/watch?v=wu240QTkp4o
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 мар 2021 12:52

LoveAndPeace написа:
alexdb написа:Кандидат имаше, ама .... бил със съмнителни капитали, а ние сме чисти като сълза и от такива пари не щем. Поръчката беше Раев да го играе сламен човек. Вероятно с обещания за наливане на някакви пари, но по една или друга причина не се случи. БХ и Шиши както беше казал Черепа хич не обичат да дават.

Кой го тоя кандидат :shock: :?
И Черепа като ще го цитирате поне не го правете избирателно. На първата среща на Герена нали го питаха директно - Г-н Черепче , вас кой ви докара ? Аааа никой , аз сам исках , аз да помогна , аз да оправя. После - Ами Бойко ме накара.

Що се отнася до междунардоната компания - продължаваме разговорите, но изчакваме становище доколко може да се има доворие на нея. Левски не може да се обвързва с овшорна компания, ако не е всичко изрядно", каза Колев.

https://sportal.bg/news-2020053017243312081
И после имаше новина, че тая голяма офшорна компания не отговаряла на критериите за прозрачност, уж била наред, ама е малко съмнителна и т.н. Накрая нищо не произходи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 25 мар 2021 13:42

Новината за Луму май се оказа фейк.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 мар 2021 15:25

Дано да е така. Щом мениджър му е оня Кофе Бабоне ли там какъв беше нищо хубаво няма да излезе.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 мар 2021 15:29

TristaNNN написа:
Що се отнася до междунардоната компания - продължаваме разговорите, но изчакваме становище доколко може да се има доворие на нея. Левски не може да се обвързва с овшорна компания, ако не е всичко изрядно", каза Колев.

И после имаше новина, че тая голяма офшорна компания не отговаряла на критериите за прозрачност, уж била наред, ама е малко съмнителна и т.н. Накрая нищо не произходи.

Порочната практика генералният ти спонсор да се явява и собственик.
Не казахме ли точно на това БАСТА :?
И какво подписваме с някаква призрачна компания и се оказваме собственост на .......Георгиус Георгиу :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 мар 2021 16:20

LoveAndPeace написа:
TristaNNN написа:

Порочната практика генералният ти спонсор да се явява и собственик.
Не казахме ли точно на това БАСТА :?
И какво подписваме с някаква призрачна компания и се оказваме собственост на .......Георгиус Георгиу :lol:

Чакай па ти бе, нищо не подписваме, новината е стара. :lol: Цитирах ти я понеже по-нагоре в мненията попита нещо в тази връзка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 25 мар 2021 16:41

dedra написа:Хуан Деса.

Много точно! Само дето не е спал с траверси, както онзи откачен тип...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 мар 2021 16:46

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rkDW9a3E-jM&t=2s[/youtube]

https://transitionstories.eu/todor-batk ... -oprostih/
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 мар 2021 19:14

Ясене, Ясене....и ти ли?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”