Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Дано поне парите да са към 1,5млн. долара 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- sinqkrepost1914
- Контакти:
modor написа:Вързахме бюджета за няколко месеца.
Нищо не сме вързали.. Най-норманото нещо е тези пари от Робърта да отидат за заплати на футболистите, понеже нали пак са 2-3 заплати назад. Нямаме пари, обаче имаше пари да се водят некви српски ментета, Сулаки и тем подобни чужденци. Някоя и друга хилка комисионна, и то като гледам как играят като спънати, лятото ще се плащат неустойки да ги разкарваме. Ако не ще си ги гледкаме като Насиру. Сметай тоя каква неустойка има, щом продължава да е в отбора. Общо взето Сираков е тотален провал. Ама тотален.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- LoveAndPeace
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:modor написа:Вързахме бюджета за няколко месеца.
Нищо не сме вързали.. Най-норманото нещо е тези пари от Робърта да отидат за заплати на футболистите, понеже нали пак са 2-3 заплати назад. Нямаме пари, обаче имаше пари да се водят некви српски ментета, Сулаки и тем подобни чужденци. Някоя и друга хилка комисионна, и то като гледам как играят като спънати, лятото ще се плащат неустойки да ги разкарваме. Ако не ще си ги гледкаме като Насиру. Сметай тоя каква неустойка има, щом продължава да е в отбора. Общо взето Сираков е тотален провал. Ама тотален.
В думите ти има логика
Значи нямам думи! Няма нищо лошо в това да си продадеш дори и най-качествения играч, НО трябва моментално да се излезе с втора новина, кой сме привлекли на негово място, за да го замести. Или пък може би пак някой ще почне да ги изброява: Божинов, Стивън, Бари, Ил. Димитров ... леле-мале 4 нападатели.
Ако в близките дни не се вземе още някой на тази позиция, става много деликатно положението. Единственото позитивно е, че пише, че сме договорили и процент от бъдещ трансфер. Дано да е вярно, защото според мен, сумата си е 1 млн. евро, която искахме (макс.) ... за огромно съжаление. Дано греша!
Ако в близките дни не се вземе още някой на тази позиция, става много деликатно положението. Единственото позитивно е, че пише, че сме договорили и процент от бъдещ трансфер. Дано да е вярно, защото според мен, сумата си е 1 млн. евро, която искахме (макс.) ... за огромно съжаление. Дано греша!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
LoveAndPeace написа:sinqkrepost1914 написа:modor написа:Вързахме бюджета за няколко месеца.
В думите ти има логикастига да си ръкопляскал на играта на Найденов , Ал.Петков , Стаматов.
Ами не, не съм. Ама каква разлика има дали ще псуваш по тях, или по Сулака, Михайлович и монтанския голеадор Бари ?
Истината е, че нивото не се е вдигнало грам от есена. А ужким постоянно слушаме мантрата как, ако били чужденци, то трябвало задължително да са поне 2 класи на българите. Аз такова нещо не виждам. Единствено Робърта правеше разликата последния 1 месец. Сега ще чакаме на Стивън Петков с 5 мача от август насам, 3 от които резерва. И с един гол. А дано.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Егати....поне да бяха го оставили още някои и друг мач. Кои ще вкарва на оранжевите сега.
Струва ми се че парите от него ще свършат много бързо по разни задължения. За някакъв сносен трансфер е късно вече. Затвориха пазарите. А и ми се струва ,че Сираков ще търси свободен агент.
-
Blue_Blood84
Щом сме го продали, значи е нямало как по друг начин да се платят заплатите и неустойката на Хубчев, така че какво ревете, с него без него, вече отпаднахме за купата и си гарантирахме оставане в групата, тоя сезон приключи с победата над славия. Сега като се върнат братята и почнат да дават добри топки на нападателите, може и Бари да е добър нападател, може и Стивън да стане добър нападател, имаме и двмата Петкови, Марти и Марин. Успех на Робърта, ако не бяха тия финансови сътресения в отбора, заедно със Спириенгс тая година щяхме да се борим да станем шампиони, вместо това трябваше да се продадат, за да оцелчваме финансово.
- LoveAndPeace
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Ами не, не съм. Ама каква разлика има дали ще псуваш по тях, или по Сулака, Михайлович и монтанския голеадор Бари ?
Истината е, че нивото не се е вдигнало грам от есена. А ужким постоянно слушаме мантрата как, ако били чужденци, то трябвало задължително да са поне 2 класи на българите. Аз такова нещо не виждам. Единствено Робърта правеше разликата последния 1 месец. Сега ще чакаме на Стивън Петков с 5 мача от август насам, 3 от които резерва. И с един гол. А дано.
Ами Сулата сравнен с Петков си е направо Рио Фърдинанд.
Михайлович и Рерас са играли прекалено малко , че да им даваме крайни оценки , но дали е възможно да са по-зле от Найденов
За Бари важи същото като за бековете. Вярно е , че Роби вдигна летвата , ама чак пък толкова превъзнасяне .........
Колкото и да не ни се иска да го признаем българските играчи не са конвентируема стока. При еднакво успешна игра и голове от страна на Бари или Илия , то Бари ще се продаде стократно по-лесно , по-бързо и по-скъпо.
Не знам защо подценявате Бари, според мен има качества на приличен централен нападател (за нашите стандарти). Въпросът е да има партньори от които да получава що-годе добри подавания
Иракчанинът е също добър защитник, особено като го сравниш с някои от българските му колеги
Иракчанинът е също добър защитник, особено като го сравниш с някои от българските му колеги
mikata написа:Сезона за нас приключи в неделя. Поне да са добри парите,така е като нямаме собственик с пари!
Точно така...
Момчето си вкара головете и ни остави в групата. Заслужава да се махне от България особено след онова дивашко влизане на малкия (язък му за фамилията).