А в Европа се прави така:
https://fb.watch/4mJ0L5-4vB/
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
[offtopic]
Стоянов, журналиста. "Уволни", каза за Колев - че Колев си го е уволнил и най-нормалното - идва ново управление, старите хора си заминават. Тук няколко човека правиха съвсем умишлени внушения (свикнали по партийному) как Славиша бил "избягал". Баш ще избяга от клубния футбол, от възможността да играе в ЛЕ, за да поеме някакви несретници и за по-малко пари.
А да, ще избяга и то без никакви неустойки да плаща по договора.[/offtopic]
terata написа:metodito написа:Е, сега (след думите на Стоянов) някой от тези, които ме ругаеха за първия период на Стоянович и какво се е случило, ще има ли лице да се извини?
И кво точно е казал Стоянович?
Стоянов, журналиста. "Уволни", каза за Колев - че Колев си го е уволнил и най-нормалното - идва ново управление, старите хора си заминават. Тук няколко човека правиха съвсем умишлени внушения (свикнали по партийному) как Славиша бил "избягал". Баш ще избяга от клубния футбол, от възможността да играе в ЛЕ, за да поеме някакви несретници и за по-малко пари.
- LoveAndPeace
- Контакти:
metodito написа:[offtopic]terata написа:metodito написа:Е, сега (след думите на Стоянов) някой от тези, които ме ругаеха за първия период на Стоянович и какво се е случило, ще има ли лице да се извини?
Стоянов, журналиста. "Уволни", каза за Колев - че Колев си го е уволнил и най-нормалното - идва ново управление, старите хора си заминават. Тук няколко човека правиха съвсем умишлени внушения (свикнали по партийному) как Славиша бил "избягал". Баш ще избяга от клубния футбол, от възможността да играе в ЛЕ, за да поеме някакви несретници и за по-малко пари.![]()
Преговарял е човека за нова работа , какво очакваш торта да му отнесе и увеличение на заплатата ли ? Преговарял е точно така , както е преговарял и миналия декември с Олимпия.
Ще го видим днес какви пируети ще прави със схемата и футболистите , загубата за купата си е повече негова заслуга отколкото на футболистите.
ogrizko написа:[offtopic][/offtopic]TristaNNN написа:ogrizko написа:Не мисля, че ви е виновен треньора. Според мен просто решихте да градите отбор с прекалено много чупливи играчи. Братята Цоневи са сред най-често контузващите се, Симеон Славчев след Литекс е контузия след контузия. Божинов и той горе-долу, въпреки че сега като не играе май не се контузва толкова . Никито Михайлов пък прекалено много си вярва и не му пука, че е станал 100кг. Значи или трябваше да почнете от аматьорските нива на чисто, или ще се наложи да си преболедувате това дето се случва. С тия играчи нищо няма да постигнете в момента. Просто щото ако не ви броим половината отбор контузени, то общо взето не остават кой знае какви играчи. Няма пари за някакви класни. От българските пък сте решили да залагате само на левскари. Най-доброто щеше да бъде да продадете Робърта и да вземете над 2 млн. лева за него и каквото стане, чак да изпаднете не ми се вярва или догодина ще направят 16 отбора всеки срещу всеки, няма да оставят да изпаднете споко.
Смешното е, че феновете сте тотално сбъркани с тая мисъл за титли и купи. Не схващате, че сте болни в момента ...финансово ...и докато не се излекувате и стабилизирате е нормално да сте в такъв период. Ама проблема ви е, че вие не сте фенове на Левски, а фенове на титлите и купите и това е най-важнотоготови сте да съсипете клуба, ръководители, треньори ...само и само да ви доставят така желаните титли и купи, че да се почувствате значими
![]()
Сигурно ще ми затриете мнението както не веднъж е ставало в тоя форум ...ама ако все пак не го направите, ще дам един съвет - подкрепяйте си отбора докато не се стабилизира финансово и така. Като се изчистят задълженията и има повече пари за заплати - тогава търсете резултати.
И като гледам как си подкрепяте младите играчи ....уеуе мауе... първо за един млад играч е труден прехода от младежи към мъже ...второ, специално вашите са натоварени отгоре с глупостите за "титли" "купи" "шампионски лиги" (наблягам на думата "лиги") ...както и с кофти резултатите на отбора и свръхголемите очаквания.... та, предполагам на тия играчи им трябва повече време и доверие, но понеже сте хипер зле изобщо не разбирате как сами саботирате развитието на играчите си и бъдещето на отбора.
И все пак успех на Левски, защото избрахте трудния път за финансово възстановяване и защото без Левски ще е по-скучно в А група и ще има един дразнител по-малко
Oф, да бе, как не се сетихме по-рано, добре че си ти да ни отвориш очите с мъдрите си съвети. Привържениците сме виновни за състоянието на отбора, щото видиш ли, имаме очаквания за титли и не си подкрепяме младите играчи.![]()
Освен, че покрай дарителските кампании направихме нещо безпрецедентно, което е немислимо за всеки друг отбор у нас, ние, привържениците на Левски, сме причината този футболен клуб да съществува в момента. Ние, приятелю! Би било добре да поразсъждаваш над фактите преди да пишеш такива "съвети", които освен всичко друго, са лишени и от логика.
Добре, нещата са лишени от логика казваш .... Глупостите, които си написал са лишени от логика, да.
Постоянно "лекарите" му говорели - Васко вземи се в ръце! Бъди здрав! Не давай на другите деца да те преборват! .....обаче в същото време "лекарите" не му давали повече пари да може да си вземе по-качествена храна, да може да си вземе лекарства някакви, които да му вдигнат имунитета и да го излекуват. В ролята на лекаря си ти, даваш ценни според теб, но на практика тъпи съвети. Имало обаче вариант бащата Наско да се откаже от детето си и да го прати в някакво приемно семейство, с по-големи и по-добри възможности. Това го направиха тирейците, казах ти вече, че при нас не може да се случи. Но пък щяло тогава детето да загуби семейните си основи и да бъде един вид като сираче и да се наложи новите родители да го припознават като свое и то да припознае тях като свои.... щяло да загуби един вид миналото си. Именно, защото не искахме нашето дете да загуби миналото си, си съдрахме задниците да правим кампании от всякакъв род и постигнахме невиждани и немислими за България резултати. Видни и отчетни. А тая тъпня, която си загубих времето да чета, пак доказва, че съжденията ти са чиста проба локумаджийство, когато говорим за Левски, докторе.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
koisa написа:Локо Пд са пример, че без много пари може да се направи добър отбор... Да, вероятно няма да е шампионски отбор, но пак е добре. Особено като за нашето положение. Важното е да има хора, които разбират от футбол и набито око за играчи.
Ние с много пари нищо не направихме. При Божков и Русев имахме бюджети по 17-25 млн. и повече от трето място не видяхме. Което е доказателство, че само с много пари не става, когато не се работи правилно.
А може ли да видим все пак някъде отчетите на този светъл пример, както и отчетите на кърджалийския или варненския пример, може и на тия от Стара Загора? Щото, нали, постоянно се сравняваме с тях, ама в крайна сметка само нашия бюджет лъсна в публичното пространство под формата на разни презентации, екселски файлове, отчети и т.н. , за да може всеки да си фантазира и смята разни суми, както му е удобно. Ама за финансовото благосъстояние на останалите разбираме от думите на разни екзалтирани чичаци, озлобени директори и други любители на микрофона, без да видим нещо черно на бяло. То така е лесно и много сладко.
Апропо, светлият ти пример преди дни запроси едни 180 000 от привържениците за някакви задължения към държавата, що така? Нали само ние сме с раздутите суми и некадърното ръководство, а другите са стегнати и балансирани финансово?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
mikata написа:Да я взимаме
https://www.facebook.com/111712470676/v ... 7134316027
Бих я взел да ми прави... мекици
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:metodito написа:[offtopic]terata написа:metodito написа:Е, сега (след думите на Стоянов) някой от тези, които ме ругаеха за първия период на Стоянович и какво се е случило, ще има ли лице да се извини?
Стоянов, журналиста. "Уволни", каза за Колев - че Колев си го е уволнил и най-нормалното - идва ново управление, старите хора си заминават. Тук няколко човека правиха съвсем умишлени внушения (свикнали по партийному) как Славиша бил "избягал". Баш ще избяга от клубния футбол, от възможността да играе в ЛЕ, за да поеме някакви несретници и за по-малко пари.![]()
Преговарял е човека за нова работа , какво очакваш торта да му отнесе и увеличение на заплатата ли ? Преговарял е точно така , както е преговарял и миналия декември с Олимпия.
Ще го видим днес какви пируети ще прави със схемата и футболистите , загубата за купата си е повече негова заслуга отколкото на футболистите.
Да, да... Между другото аз онзи мармот го познавам лично.
Що се отнася до другото, което казваш... аз нямам надежда - различни схеми, различни футболисти, никаква стратегия, тактическа импотентност. По е добре от Хубчо, но е много далеч от Роси и "Парцуцата". Мисля не може да му се отрече, че му пука за всичко случващо се. Но то и на Марто Райнов му пука, ама....
- LoveAndPeace
- Контакти:
metodito написа:Да, да... Между другото аз онзи мармот го познавам лично.
Що се отнася до другото, което казваш... аз нямам надежда - различни схеми, различни футболисти, никаква стратегия, тактическа импотентност. По е добре от Хубчо, но е много далеч от Роси и "Парцуцата". Мисля не може да му се отрече, че му пука за всичко случващо се. Но то и на Марто Райнов му пука, ама....
Мармота си има име - Милан Мандарич.
Сам призна , че е разговарял със Славиша и че се е спрял на друг. Забалежи - Спрял на друг , не му е било отказано.
...Що се отнася до другото, което казваш... аз нямам надежда - различни схеми, различни футболисти, никаква стратегия, тактическа импотентност. По е добре от Хубчо, но е много далеч от Роси и "Парцуцата". Мисля не може да му се отрече, че му пука за всичко случващо се. Но то и на Марто Райнов му пука, ама....
А при брата на полуръста за последно играехме смислен футбол. С ограничен състав, добре подредени, бързи контри и си биехме, даже водихме в класирането.
Тактически сме зле, играчите ни с изкл. на Роби не са научени (той разнася цялата защита на противника като далавери С ж.п. релса от Бургас до Панчарево), отделно как не си вкарахме автогол не знам. Вчера не знам защо Насиру беше толкова търпян на терена. Да пускат малките Петкови + цигането и Патрик от тук нататък, поне няма да ме е яд когато падаме.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- modor
- Контакти:
Отборът на „Левски“ ще изиграе две контролни срещи по време на паузата за националните отбори в Първа професионална лига.
Първата проверка е на 28 март, неделя срещу „Локомотив“ (София). Мачът стартира в 16:00 часа и ще се играе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
На 3 април, събота „Левски“ ще играе със „Сливнишки герой“. Двубоят ще се проведе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, като началният час на срещата ще бъде обявен допълнително.
Футболистите от представителния отбор на „Левски“ подновяват тренировъчния си процес на 25 март, четвъртък в 11:00 часа.
Първата проверка е на 28 март, неделя срещу „Локомотив“ (София). Мачът стартира в 16:00 часа и ще се играе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
На 3 април, събота „Левски“ ще играе със „Сливнишки герой“. Двубоят ще се проведе на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, като началният час на срещата ще бъде обявен допълнително.
Футболистите от представителния отбор на „Левски“ подновяват тренировъчния си процес на 25 март, четвъртък в 11:00 часа.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.