Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Това е пълен скандал изобщо да се продаде титлата... То и доста стуги от купите и отличията ни са разграбвни от разни паразити, но за това не се говори!
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Въпросната купа се е озовала в Бирмата още по Батково/Тонево време, когато клубът пак беше закъсал финансово. Закупена е на цена много над 15 000, доколкото знам - около 100 000. Освен това, новината не е нова и сензационна, същата тая купа е показвана на едно от лъскавите събития на същия тоя бизнесмен в "Шератон".
По неведоми родствени връзки преди доста години се запознах с жената на въпросния бизнесмен Лидия (бивш собственик на Миньор Пк.), а по странни стечения на обстоятелствата покрай въпросните родствени връзки покойния ми баща беше на въпросното "звездно" събитие в "Шератон", та от него знам историята. Новината лично за мен не е голяма "бомба", разбирам защо е такава за всички останали, просто досега не се е говорило по темата. Чудя се само защо точно сега медиите и НКП решиха да раздухат историята, а не го направиха преди десетина години.
Другото, което ме дразни в цялата истерия е защо призивът на НКП е "Давайте пари, за да си върнем купата", вместо да се търси отговорност на хората от клуба към онзи момент. Не знам доколко може да има и наказателна такава и кой е компетентен орган в случая. За мен призив от сорта на "Батков, кажи кой продаде купата на Бирмата" би бил точно на място в момента!
Ама кой съм аз да разсуждувам по такива въпроси ...
По неведоми родствени връзки преди доста години се запознах с жената на въпросния бизнесмен Лидия (бивш собственик на Миньор Пк.), а по странни стечения на обстоятелствата покрай въпросните родствени връзки покойния ми баща беше на въпросното "звездно" събитие в "Шератон", та от него знам историята. Новината лично за мен не е голяма "бомба", разбирам защо е такава за всички останали, просто досега не се е говорило по темата. Чудя се само защо точно сега медиите и НКП решиха да раздухат историята, а не го направиха преди десетина години.
Другото, което ме дразни в цялата истерия е защо призивът на НКП е "Давайте пари, за да си върнем купата", вместо да се търси отговорност на хората от клуба към онзи момент. Не знам доколко може да има и наказателна такава и кой е компетентен орган в случая. За мен призив от сорта на "Батков, кажи кой продаде купата на Бирмата" би бил точно на място в момента!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Fbf написа:Това е пълен скандал изобщо да се продаде титлата... То и доста стуги от купите и отличията ни са разграбвни от разни паразити, но за това не се говори!
Ей го и тоя, или как тръгват мълвите ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Купили я, после я продали, това е за olx 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
TristaNNN , падналия на земята се рита най-добре ! Колкото повече сътресения и скандали в Левски , толкоз по добре за онези ... играят си картите хората , тук не седи въпроса за спасението на Левски (и както знаеш никога не им е пукало) , ... на мястото на Сираков трябваше да бъдем ние (СЗ) .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Kotooshu написа:TristaNNN , падналия на земята се рита най-добре ! Колкото повече сътресения и скандали в Левски , толкоз по добре за онези ... играят си картите хората , тук не седи въпроса за спасението на Левски (и както знаеш никога не им е пукало) , ... на мястото на Сираков трябваше да бъдем ние (СЗ) .
Аз, меко казано, не харесвам Сираков, но той няма нищо общо с алъш-вериша на въпросната купа. Не харесвам и СЗ и не искам да им адвокатствам, но не знам как изобщо е възможно те да имат пръст в цялата схема, все пак трофеят е в ръцете на клуба, та в тоя ред на мисли, не ми е понятно защо НС и СЗ са замесени в предишните коментари.
Разбира се, и ти си прав, че тая случка е с цел отново да има сътресения и скандали в Левски и съвсем не е случайно, че "пускат бомбата" точно сега, преди изборите, ама да видим с каква цел е това. Аз не намирам логика, затова ще се въздържа от мнение.
Гнусното е, че не се задават въпроси към тези, които реално са изкарали купата от канцеларията, вместо това пак се търси начин да тръскат джобовете на привържениците, това ме дразни.
[offtopic]
[/offtopic]
TristaNNN написа:Kotooshu написа:TristaNNN , падналия на земята се рита най-добре ! Колкото повече сътресения и скандали в Левски , толкоз по добре за онези ... играят си картите хората , тук не седи въпроса за спасението на Левски (и както знаеш никога не им е пукало) , ... на мястото на Сираков трябваше да бъдем ние (СЗ) .
Аз, меко казано, не харесвам Сираков, но той няма нищо общо с алъш-вериша на въпросната купа. Не харесвам и СЗ и не искам да им адвокатствам, но не знам как изобщо е възможно те да имат пръст в цялата схема, все пак трофеят е в ръцете на клуба, та в тоя ред на мисли, не ми е понятно защо НС и СЗ са замесени в предишните коментари.![]()
Разбира се, и ти си прав, че тая случка е с цел отново да има сътресения и скандали в Левски и съвсем не е случайно, че "пускат бомбата" точно сега, преди изборите, ама да видим с каква цел е това. Аз не намирам логика, затова ще се въздържа от мнение.
Гнусното е, че не се задават въпроси към тези, които реално са изкарали купата от канцеларията, вместо това пак се търси начин да тръскат джобовете на привържениците, това ме дразни.
Въпросът както при теб и при мен е защо сега се мята "бомбата" ... за това съм намесил Сираков и СЗ , все пак "войната" срещу Сираков от страна на младежи и останалата паплач не е спирала след отказа за бизнес с клуба , всичките им интриги и педерастии са си удар към клуба . Далеч съм от мисълта , че не са участвали дейно и НКП през 2013г , все пак по спомени тогава бяха във вихъра си . И да , най дразнещото е ... просенето на пари . Аз още чакам тототонев при Томето да отговоря на много въпроси .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
- LoveAndPeace
- Контакти:
Колкото и тъпанарска да е сама по себе си продажбата на купата , по-големият проблем все ми се струва , че е дефицита
Ако бяхме спечелили след това още 5-6 титли и 4-5 купи сега нямаше да гърмят заглавията - Левски си откупува последната титла
Ако бяхме спечелили след това още 5-6 титли и 4-5 купи сега нямаше да гърмят заглавията - Левски си откупува последната титла
-
Blue_Blood84
Нали сме я спечелили, станахме първи 2009-та в мача срещу перничани. Bях на тоя мач. Kакво значение има къде е тенекията, защо 12 години по-късно решаваме да си я вземем за 15 бона. Zавършихме първи тогава. Pроблема е сега какво става и кога ще спечелим нова хаха. От 2000-та до 2009-та съм присъствал на 14 награждавания, 6 титли 5 купи и 3 суперкупи плюс три участия в групите на лига европа и едно в шампионска лига, проблема е в следващите 12 години какво става с тоя отбор и колко още ще продължи тая суша.
Разбира се, че е важно къде е купата. Нали затова имаме музей. То дай да разпродадат всичко от там и да сложат по една снимка на всеки трофей, за кво да е там физически?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага