Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Вълчан » 04 мар 2021 16:20

baltimore написа:
dedra написа:Киселякът е способен да ни осъди. Явно са ни слаби юристите.

Има си подписан договор, очевидно железен. И медицинска сестра ще ти каже изхода от това дело.

И сега каква стана тя. Откъде пари за този мърльо. Ако ФИФА се е произнесала по казуса става лошо. Лицензи....участия в Европа....забрани за трансфери....маи такива неща са заложени за отборите неплащащи по договори.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 мар 2021 16:21

На официалната статистика за посещение не може да се разчита. На такива мачове имам чувството , че има някаква схема с билетите, защото на мача с Барселона имаше доста дублирани места. Възможно е и на други мачове с висока посещаемост да е било така.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 мар 2021 16:31

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VM6lH8bgTCk[/youtube]
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Fbf

Мнениеот Fbf » 04 мар 2021 16:46

Testa_di_Legno написа:
Fbf написа:Testa_di_Legno, уважения за познанията ти и, че следиш Левски, но си написал пълни глупости отново.

Както много други левскари в псевдо ОПИТИТИЕ ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНО, пишете откровени глупости и измислици.

Първо билетите дори са били по 10 лв и пак не са ги изкупили, а не по 50. Второ, че сме кграли пред полупразни трибуни. За мача с Челси ок, доколкото знам поради обективни причини, някои от които ти не си отбелязал, но както и да е.

А за Киево, че са били 18 000 е най-голямата глупост. На стадиона е имало над 30 000 ! Не чети какво пише в статистиките ;) Над 30 000 ! Почти двойно на това което си написал ;)

:lol: :lol: :lol:

Окей, окей, съгласявам се, само мир да има. 8-)

И все пак: пробвай да се изказваш малко по-обрано, особено по отношение на събития, за които говориш в минало неопределено време. ;)

Само Левски! ;)
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 мар 2021 16:51

Поради многото въпроси да ви разясня и как стоят нещата с делото на Хубчев, понеже гледам, че и медиите въобще не са наясно и заблуждават аудиторията. Това решение, което излиза днес по медиите е от преди 4 месеца, просто медиите сега го разбират и пишат. Клуба е поискал мотивите за него и адвокатите ги разглеждат и ще решат дали да го обжалват. Тоест върви си процедура и няма никаква промяна на ситуацията последните 4 месеца. Освен това, от друга страна клуба води преговори с Хубчев и е напълно възможно всеки един момент да подпишат спорузомение и делото да се прекрати. И въобще не става въпрос за 1 милион, както се пише навсякъде. Точната сума е 550 хиляди лева за общо целият му щаб, а ако двете страни се разберат чрез спорузомение, сумата ще бъде намалена доста...
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 мар 2021 16:54

С Киево ми е несериозно да са били 18000 на стадиона. Те на мачовете с Марсилия, Удине и Шалке се купуваха билети за сектор Г, какво остава за мач с такова значение.

Колкото до Хубчев, от месеци беше ясно какво ще стане. Човекът си има договор и е редно да си иска заплатите по него. Щом парите не са били обвързани с постигнати резултати, никой не ни е виновен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Fbf

Мнениеот Fbf » 04 мар 2021 16:59

rhaegar написа:С Киево ми е несериозно да са били 18000 на стадиона. Те на мачовете с Марсилия, Удине и Шалке се купуваха билети за сектор Г, какво остава за мач с такова значение.

Така е. Изяснихме го.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 04 мар 2021 17:28

Мхм, аз по онова време за първи и последен път гледах мач от "Г", защото не можах да се вредя за друг сектор: срещу "Челси" в Шампионската лига беше, билетът струваше десет кинта. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 мар 2021 17:37

Срещу Киево макс 20 000 , това на 100%
Като изключиме мачовете от ШЛ , рядко сме пълнили сектор Г и на националния и на Герена.

Fbf

Мнениеот Fbf » 04 мар 2021 17:59

Е чак рядко. Славия Прага, Удинезе, Ливърпул, Шалке 04, Галатасарай, Хайдук Слит, Ювентус, Бешикташ....и други..

Нямам предвид, че го пълним всеки мач от ПЛ :lol: лошото е, че всичко това е доста отдавна. Сега сме повече от зле :cry:
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Левски”