Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот vvessel » 01 мар 2021 13:34

Fbf написа:
mikata написа:Ето нещо от Krisko Hakera
Най-верния фен на Левски, който оставя над 1000 лв сметка !

Какъв е този?

Кой не знае Криско Хакера? Кой не е чувал за него? :)
Само този, който не гледа лайф- стриймовете му от мачовете на Левски.
Криско Хакера ме кефи максимално!!

Fbf

Мнениеот Fbf » 01 мар 2021 13:36

Покажи някой як лайф стрийм.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: LoveAndPeace

Мнениеот LoveAndPeace » 01 мар 2021 14:28

Странджата написа:А ти как мислиш - дали повечето хора не живеят само за да не умрат? Колко от нас смислено могат да отговорят на въпроса - защо живееш? Ако има анкета, колко души ще изберат "защото не съм още умрял". Та казано иначе - колко се радват на живота, колко ги е страх от смъртта?

Стига да е рационален , страхът е полезен. Бих казал даже здравословен.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 01 мар 2021 15:05

CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:
NOMER14 написа:
LoveAndPeace написа:Има безразличие и то е в ръководството.
От седмици се знае , че от утре кръчмите почват да пръскат шевовете , но не видяхме и чухме нито един ръководен фактор да излезе и да каже - ИСКАМЕ СИ ПУБЛИКАТА.

Като мине следващата седмица, ще решат за стадионите. Има предположения, че сме в началото на платото. А може би ще изчакат 2-3 седмици за решение. Все пак имаше мачове в студ и сняг.

Мачовете влияят на разпространението на тази епидемия/пандемия , колкото и рибарската мрежа на комарите.

Мачовете не влияят, но прибирането от мач с повечко публика влияе. Защото много хора излизат за кратко време и се нагъчкват в транспортни средства. Ще е лудост да пуснат публика през март.

Аз да попитам експерта при страшния британски мутант, що английските футболисти не мрат яко. И вчера ги гледам Ливърпул си се прегръщат и целуват. Май парите във футбола са повече от парите за ковида и футбалерите ще си ритат, а примерните балъци ще носят маските и ще изпълнняват малоумните заповеди на гологлавия пингвин

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 01 мар 2021 15:10

Ей много мълчаливи акционерите. Днес няма ли орални ласки за шибаняка

Fbf

Мнениеот Fbf » 01 мар 2021 15:49

Според синът на Георги Аспарухов Гунди , Андрей братя Цоневи са от ключово значение за Левски. Аз не съм съгласен, но дано ме опровергаят като се оправят.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 мар 2021 15:55

Fbf написа:Честита Баба Марта!

Стоянович каза, че Робърта остава, но ще видим.

Изображение

Изображение

Kултов мач си беше този. Кофти загуба, повечето от знамената им бяха при нас. Беше пълна лудница, доста водка се изпи в задръстването на моста Чавдар :mrgreen: И като цяло си беше адска лудница. Хубави времена, когато клуба беше що годе независим, публиката обединена, а сектор Б къртеше.
И това е при 1-3 от оригиналното ЦСКА на собствен терен.

ПП: Неможката отново пусна 1-2 левашки гола.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 мар 2021 17:35

Fbf написа:Покажи някой як лайф стрийм.

Пуска ги във ФБ, има група там. Особено ме кефи когато играят тирето и започва да им закачва свински зурли, ако дадат някой от техните отблизо :)
Много го докладваха, но май напоследък успя да изчисти групата от припознавачи и няма проблем засега.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 мар 2021 17:46

vvessel написа:
Fbf написа:Покажи някой як лайф стрийм.

Пуска ги във ФБ, има група там. Особено ме кефи когато играят тирето и започва да им закачва свински зурли, ако дадат някой от техните отблизо :)
Много го докладваха, но май напоследък успя да изчисти групата от припознавачи и няма проблем засега.

Май приключи с фб , припсовете яко го докладваха ... премести се в Discord , но не знам дали вече пуска някъде стриймове .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 мар 2021 21:32

Гледам, че по-назад в темата сте подхванали публика, посещаемост и затворените стадиони, та ще припомня, че на първия ни мач за този сезон срещу Берое, на Герена бяхме около 1500 човека, като това са ми грубите наблюдения през сини очила. На следващото домакинство срещу Царско село бяхме около 1000, това пак през сините очила.
Ако приемем, съвсем хипотетично, че към днешна дата стадионите са отворени, ще сме по-малко, отколкото бяхме, докато цъкахме във втората шестица едно време. Щото тогава отборът играеше поне нещо като футбол и вкарваше голове. А и да е имало порнак, то поне е бил интелигентно прикрит, за разлика от вчерашния мач. Видяхме колко струват големите ни претенции като публика, де. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”