Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 26 юли 2024 15:08

Bukay написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Има някои тук дето тирето постоянно им е в дупето :) .Дали играем в Европа или не все сме Ви в устата.Каквото и да пишете снощи за пореден път се видя кой , кой е, не в Европа, а където и да играят проекта на Цеката е резил.Дори Гонзо и Вальо Михов не можаха да излъскат имиджа на Цеката.За да не бъда разбран погрешно пояснявам, нямам нищо против футболисти и треньори на 1948, те трябва да работят някъде, позора е за тези дето измислиха това недоразумение и този дето ги издържа.Дотук с това кой, кой е.Малко за снощните мачове, започвам с най проспериращия за мен отбор този сезон Ботев Пловдив, игра срещу най-класния противник на българските отбори за този кръг и въпреки първоначалното стъписване си намери играта.Второто полувреме гърците бяха надиграни и надбягани, жалко, че резултатът не беше поне равен.Момчето от Ботев Пловдив с номер 40 едва ли ще остане дълго в България, невероятен талант.Всички български отбори имат шанс да продължат, желая им успех.

Причината за това недоразумение сте и вие, припозналите Ловеч. Ако си бяхте останали наистина верни, сега щеше да има едно ЦСКА, играещо в Европа с голяма публика.

Тази тема е много дълга и много дъвкана тук, започна от 2008г.От днес светът е Олимпиада, да пожелаем успех на малкото български спортисти участващи в този най-голям спортен форум.

Нещо припознаването не ти отърва и сменяш темата. Левски си спаси отбора, вие предпочетохте дирника на Гришата....

Левски 3 години БФС го спасяваха при Спас Русев, а след това заради Левски БФС измисли термина "лиценз под условие".Не съм сменял темата, погромът срещу ЦСКА започна през 2008г.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юли 2024 15:10

peliforewer написа:Нещо припознаването не ти отърва и сменяш темата. Левски си спаси отбора, вие предпочетохте дирника на Гришата....

Левски 3 години БФС го спасяваха при Спас Русев, а след това заради Левски БФС измисли термина "лиценз под условие".Не съм сменял темата, погромът срещу ЦСКА започна през 2008г.[/quote]
Хайде пак едно и също - никой нищо не е спасявал, имаше си законови процедури, които се спазиха. "Спаси" ни грипът, ако това може да се нарече спасение. За лиценза под условие си прав, там беше малко като вашето завръщане в новата лига, за която и ние се разписахме.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 26 юли 2024 15:29

peliforewer написа:Има някои тук дето тирето постоянно им е в дупето :) .Дали играем в Европа или не все сме Ви в устата.Каквото и да пишете снощи за пореден път се видя кой , кой е, не в Европа, а където и да играят проекта на Цеката е резил.Дори Гонзо и Вальо Михов не можаха да излъскат имиджа на Цеката.За да не бъда разбран погрешно пояснявам, нямам нищо против футболисти и треньори на 1948, те трябва да работят някъде, позора е за тези дето измислиха това недоразумение и този дето ги издържа.Дотук с това кой, кой е.Малко за снощните мачове, започвам с най проспериращия за мен отбор този сезон Ботев Пловдив, игра срещу най-класния противник на българските отбори за този кръг и въпреки първоначалното стъписване си намери играта.Второто полувреме гърците бяха надиграни и надбягани, жалко, че резултатът не беше поне равен.Момчето от Ботев Пловдив с номер 40 едва ли ще остане дълго в България, невероятен талант.Всички български отбори имат шанс да продължат, желая им успех.

Тирето е забучено в г.за ви на вас и затова не искате да се коментира.
Навряхте си го сами, сега ще го търпите и ще търпите като ви натякват, че отзаде ви се вижда тъпата част.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 юли 2024 16:52

tmanolov написа:
peliforewer написа:Нещо припознаването не ти отърва и сменяш темата. Левски си спаси отбора, вие предпочетохте дирника на Гришата....

Левски 3 години БФС го спасяваха при Спас Русев, а след това заради Левски БФС измисли термина "лиценз под условие".Не съм сменял темата, погромът срещу ЦСКА започна през 2008г.

Хайде пак едно и също - никой нищо не е спасявал, имаше си законови процедури, които се спазиха. "Спаси" ни грипът, ако това може да се нарече спасение. За лиценза под условие си прав, там беше малко като вашето завръщане в новата лига, за която и ние се разписахме.[/quote]

Затова те уважавам, защото си един от малкото роги тук, които си признават истината за Левски.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2024 16:57

peliforewer написа:

Защо сам се буташ между шамарите?
Как ще коментираш, че според ЕС е оказана нерегламентирана държавна помощ за близо милиард евро към собствениците на любимия ти клуб? Безброй пъти съм ти задавал въпроса кой и как издържаше любимия ти клуб в периода лятото на 2007 до края на 2008г?
Аз лично нямам спомени по времето на СР лиценза на Левски да е бил поставян под съмнение от УЕФА и да са били налагани някакви наказания на Левски за неизпълнение лицензионните критерии от УЕФА. Докато на любимия ти клуб съвсем наскоро беше глобен за неизпълнение на лицензионните критерии. Така че на кого да вярваме на УЕФА или на теб?
Между другото не е ли и любимия ти клуб с "условен лиценз" за ЕКТ в момента и дали няма да бъде с такъв следващите 3 години.
Между другото според мен тук е много уместен и въпроса защо любимия ти клуб не е санкциониран от БФС ,а много тежко наказан от УЕФА след като критериите са едни и същи.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 юли 2024 17:18

peliforewer написа:
honda написа:Пели ,ако за теб е ОК едни определени хора да получават милиарди, които са платено от всеки един от нас, само защото помагат на любимия ти клуб или са приятели на Христо Стоичков то много жалко за теб. Според теб в България как се получават обществени поръчки за милиарди лева?
Как ще коментираш думите на бивш член на ръководството на любимия ти клуб ,че любимия ти клуб се издържа от обществени поръчки?
Как ще коментираш думите на Осман Октай ,че Гриша Ганчев е поставено лице на Ахмед Доган?
Все още очаквам твоя коментар на показанията на кредитния директор на бившата КТБ, според които най-големия спонсор и кредитор на любимия ти клуб е .... Делян Пеевски.
Как ще коментираш ,че според резултатите на проведен наскоро независим одит от доказана чуждестранна сертифицирана фирма,че фирма на собственик на любимия ти клуб ( специализирана в изпълнение на обществени поръчки ) е вложила от 30 до 70% по-малко материали от калкулираните вложени материали( между другото с теб имахме спор преди години по тази тема , та май пак стана за смях. Не се ли научи да не спориш с мен :mrgreen: ). Какво се случва в подобни ситуации в "белите" държави?

Копи пейст :) , Ганчев вече не е собственик на ЦСКА.Какво общо има това, че на Ицо Стоичков екипировката се харчи за много пари с държавните поръчки.Левски от честни бедняци ли се издържа, защото разбрах, че в ЦСКА се наливат милиарди държавни пари :) .

Наистина ли си толкова "не умен" или се правиш на такъв.
Споменатата от теб екипировка на Христо Стоичков е платена с пари от ..... държавни поръчки . Трябва ли да ти напомням какво се случи преди време с участието на съпругата на ваш бивш собственик в подобен благотворителен търг?
Това че и Гриша Ганчев , и Юлиан Инджов , и Папазки , и споменатия Житенски са "бизнесмени" от камарилата на ДПС/ГЕРБ , е известно на всеки на всеки ,който малко та малко понятие от материята.
Аз лично нямам спомени собственик на Левски да е имал някакъв бизнес с обществени поръчки.
Докато през последните 30 години обществените поръчки са основен бизнес на собствениците на любимия ти клуб.
Все още очаквам коментар по думите на Осман Октай за Гриша Ганчев :mrgreen:
С теб някога имахме спорове относно личността и бизнеса на Юлиан Инджов - та кой излезе прав ?- май бате ти хонда :mrgreen:

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 26 юли 2024 21:19

Селекцията при чорбатя тръгна...днес крило, утре нападател, ама трябва да търсят и нов гл.архитект на София.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 юли 2024 21:25

Атанас Илиев вероятно ще им е нападателя.

Теренът на стадиона на Левски и той нещо не е много добре за днешния мач
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 юли 2024 21:31

honda написа:
peliforewer написа:

Защо сам се буташ между шамарите?
Как ще коментираш, че според ЕС е оказана нерегламентирана държавна помощ за близо милиард евро към собствениците на любимия ти клуб? Безброй пъти съм ти задавал въпроса кой и как издържаше любимия ти клуб в периода лятото на 2007 до края на 2008г?
Аз лично нямам спомени по времето на СР лиценза на Левски да е бил поставян под съмнение от УЕФА и да са били налагани някакви наказания на Левски за неизпълнение лицензионните критерии от УЕФА. Докато на любимия ти клуб съвсем наскоро беше глобен за неизпълнение на лицензионните критерии. Така че на кого да вярваме на УЕФА или на теб?
Между другото не е ли и любимия ти клуб с "условен лиценз" за ЕКТ в момента и дали няма да бъде с такъв следващите 3 години.
Между другото според мен тук е много уместен и въпроса защо любимия ти клуб не е санкциониран от БФС ,а много тежко наказан от УЕФА след като критериите са едни и същи.

Това което го цитираш го написа Манолов а не Пелито :)

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 26 юли 2024 21:37

Dust написа:Атанас Илиев вероятно ще им е нападателя.

Теренът на стадиона на Левски и той нещо не е много добре за днешния мач

Поне е затревен терена. Има тук там малко пожълтяване. Не е като на Хебър, Ботев Вр.и Крумовград.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”