Жалка история... Представяте ли си какъв шок е било за половин милионната Черна Гора, 50 човека да отидат на гостуване на огромен празен стадион и да установят, че превъзхождат десетократно домакините... :) :lol: :mrgreen:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Жалка история... Представяте ли си какъв шок е било за половин милионната Черна Гора, 50 човека да отидат на гостуване на огромен празен стадион и да установят, че превъзхождат десетократно домакините... :) :lol: :mrgreen:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
miro_rz написа:Успех на евро бойците!
Ще си дам прогнозата тук:
Черно море—Апоел Беер Шева 1:1
ЦСКА 1948—Будучност 2:1
ПАО—Ботев 2:1
Вълчан написа:Ботев играят типично по Български въпреки , че има само 2ма Българи в състава.
miro_rz написа:miro_rz написа:Успех на евро бойците!
Ще си дам прогнозата тук:
Черно море—Апоел Беер Шева 1:1
ЦСКА 1948—Будучност 2:1
ПАО—Ботев 2:1
Топ съм!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:С вносни фенове или без, ЦСКА играе в ЕКТ, докато припоците-привърженици на Тирето-София-Ловеч-Етрополе си бъркат в миризливите, потни пъпове, докато злобно гледат мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:TristaNNN написа:С вносни фенове или без, ЦСКА играе в ЕКТ, докато припоците-привърженици на Тирето-София-Ловеч-Етрополе си бъркат в миризливите, потни пъпове, докато злобно гледат мача.
Най-жалкото нещо е, че много го дават, че са над нещата, а не спират да бълват огън и жупел..., а това е ясен знак, че числото толкова дълбоко го е набило на тирето, че връщане назад няма.
Най-жалкото нещо е, че аз, Уйне Неутралния, много го давам, че съм над нещата, а не спирам да бълвам огън и жупел..., а това е ясен знак, че тирето толкова ми се е набило в дупето, че връщане назад няма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта