honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Фондация „Национали 94“ стартира с близо половин милион - 460 000 лв. 391 000 лв бяха събрани от търг с вещи на героите. А над 67 000 дойдоха от вход и дарения.
Най-скъпо бяха продадени две фланелки на Христо Стоичков. Слави Бинев купи тази, с която той вкара 2 гола на Гърция за 100 000 лева. За толкова пък проф. Николай Вълканов взе екипа на Камата от двубоя с Аржентина.Бизнесменът Владимир Житенски плати 60 000 лв за обувки на Стоичков. Бившият президент на Левски Тодор Батков взе за 20 000 лв оригинална топка от Мондиала в САЩ с подписите на всички играчи. Той ще я дари на клубната експозиция в Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“.
Настоящият генерален спонсор на Левски Мило Борисов закупи за сумата от 12 000 лв бутонки на изпълнителния директор на клуба Даниел Боримиров и даде 10 000 лв за специална сребърна монета, дарена от мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков.
Явно Ицо Стоичков продължава да е актуален и ценен.
Пели, имаш ли представа кои са споменатите от теб Владимир Житенски и Николай Вълканов?
Да кажем,че са много близко ,ама много много близко до ...... знаеш КОЙ
Понеже знам ,че не си особено умен ,ще ти дам един джокер: единия от споменатите от теб приятели на Христо Стоичков е известен като .... "Краля на обществените поръчки"
Не ми обяснявай кой, кой е, имам представа.Отговори, защо дават такива пари за вещи на Ицо Стоичков, а не на Сираков и Боримиров.Ако не бяха Милото и Батков сините "легенди" щяха да са капо.Това колко съм умен от устата на комплексирани левскари го приемам като комплимент :) .Само не ни прехвърляй Кой, той единствено на Вас е давал официално пари и тези пари спасиха лиценза на Левски, Кой си е ваш :) .
Пели ,ако за теб е ОК едни определени хора да получават милиарди, които са платено от всеки един от нас, само защото помагат на любимия ти клуб или са приятели на Христо Стоичков то много жалко за теб. Според теб в България как се получават обществени поръчки за милиарди лева?
Как ще коментираш думите на бивш член на ръководството на любимия ти клуб ,че любимия ти клуб се издържа от обществени поръчки?
Как ще коментираш думите на Осман Октай ,че Гриша Ганчев е поставено лице на Ахмед Доган?
Все още очаквам твоя коментар на показанията на кредитния директор на бившата КТБ, според които най-големия спонсор и кредитор на любимия ти клуб е .... Делян Пеевски.
Как ще коментираш ,че според резултатите на проведен наскоро независим одит от доказана чуждестранна сертифицирана фирма,че фирма на собственик на любимия ти клуб ( специализирана в изпълнение на обществени поръчки ) е вложила от 30 до 70% по-малко материали от калкулираните вложени материали( между другото с теб имахме спор преди години по тази тема , та май пак стана за смях. Не се ли научи да не спориш с мен :mrgreen: ). Какво се случва в подобни ситуации в "белите" държави?
Копи пейст :) , Ганчев вече не е собственик на ЦСКА.Какво общо има това, че на Ицо Стоичков екипировката се харчи за много пари с държавните поръчки.Левски от честни бедняци ли се издържа, защото разбрах, че в ЦСКА се наливат милиарди държавни пари :) .