ugly bug написа:miro_rz написа:Моя човек се изложи с този шанхаец!
Марк Алън ли...?
Точно като онези дето се дават накрая. Тази синя и аз я вкарвах.
Да, а от самото начало най симпатизирам на Марк.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:miro_rz написа:Моя човек се изложи с този шанхаец!
Марк Алън ли...?
Точно като онези дето се дават накрая. Тази синя и аз я вкарвах.
TristaNNN написа:Сърцата бият лудо!
Душите трептят!
Здрав нокът не остана от напрежение!
Започва новият сезон на Ебем ти и Лигата! 8-)
ЦСКА все още не е картотекирал нито едно от летните си попълнения два дни преди откриващия си мач за сезон 2024/25 в efbet Лига.
„Армейците“ се подсилиха с Иван Тасев, Иван Дюлгеров, Лумбард Делова и Йоан Борносузов през настоящия трансферен прозорец.
От клуба все още разполагат с достатъчно време да уредят четиримата преди визитата на Лудогорец в неделя, 21 юли, от 21:15 часа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
gihuelo написа:Поздравления за Ботев за хубавия мач и отстраняването на Марибор.
Дано имат късмет с Панатинайкос, още повече че първенството им започва чак след месец.
За Марибор леко да обясня. По стечение на обстоятелствата този отбор го следя от десетина години.
Бяха много як отбор преди, но от 1-2 години нямат пари колкото по-рано и там нещата не са толкова добре вече.
Миналата година беше голяма мъка срещу Биркаркара Малта и едни от Люксембург, които бяха елиминирани с продължения. Мисля че нямаха победа в Словения в редовното време.
Третия кръг дойде Фенербахче и ги отвя 6:1 в двата мача.
По предишната бяха шампиони ,но ги отстрани Шериф Тираспол. В лигата на конференциите ги отстрани Клуж.
И тогава мисля че нямаха победа като домакини в осемте мача които играха.
ugly bug написа:TristaNNN написа:Сърцата бият лудо!
Душите трептят!
Здрав нокът не остана от напрежение!
Започва новият сезон на Ебем ти и Лигата! 8-)
Изчистил съм клавиатурата. Приготвил съм пуканки. Нека започне!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта