Theos написа:Уволнения в Левски няма да има! Това не е ли ясно вече?
И аз така знам, зщото кой ще връща на Гонзо кинтите!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Theos написа:Уволнения в Левски няма да има! Това не е ли ясно вече?
Колкото по темата за смяна, сега въобще не е момента! Ето програмата ни. Чак след дербито евентуално, ако разбира се продължим да сме толкова трагични... Аз лично бих му дал един полусезон кредит на доверие.
Левски - Ботев (Враца)
Миньор (Перник) - Левски
Левски - Литекс
Лудогорец - Левски
Левски - Локомотив (София)
Черноморец - Левски
Левски - Калиакра
ЦСКА - Левски
Левски - Локомотив (Пловдив)
Берое - Левски
Левски - Видима-Раковски
bigbonusprize написа:
Колкото по темата за смяна, сега въобще не е момента! Ето програмата ни. Чак след дербито евентуално, ако разбира се продължим да сме толкова трагични... Аз лично бих му дал един полусезон кредит на доверие.
Левски - Ботев (Враца)
Миньор (Перник) - Левски -Х
Левски - Литекс-2
Лудогорец - Левски 1
Левски - Локомотив (София)-Х
Черноморец - Левски-1
Левски - Калиакра-1
ЦСКА - Левски-1
Това са предполагаемият изход на срещите ако Гонзо продължи да води отборът след мача с Ботев,и точно сега е най-удачният момент за смяна.Чака ли се до края на сезона,пиши нулева година 5-6 място и стискай палци на добър жребий в турнира за Купата на България .![]()
Левски - Локомотив (Пловдив)
Берое - Левски
Левски - Видима-Раковски
Светкавица - Левски
zlobul написа:Гонзо , махни се .Спаси Левски !
Намразвам те след всяка изминала пресконференция , все повече и повече , олигофрен такъв.
8 -ми клас не прощава на никой , да знаеш .
Blue_Girl написа:zlobul написа:Гонзо , махни се .Спаси Левски !
Намразвам те след всяка изминала пресконференция , все повече и повече , олигофрен такъв.
8 -ми клас не прощава на никой , да знаеш .
Ама, че си разбирач!
Rivaldo10 написа:Ти искаш ли Гонзо да напусне? Не ми отговаряй с две думи, обоснови се!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта