Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

liberta
Контакти:

Сектор Б се срива

Мнениеот liberta » 30 сеп 2012 13:39

Наистина много ме боли като гледам как сектор Б се напълни с наркомани които не знаят защо са там , със кифли коя от коя по гнусна повтарящи лафовете на момчетата от сорта за смърт за тоя смърт за оня , ще ви се*ем итн.
Най модерен стана лафа к*р за мача и позирайки с новата тениска или маратонки обръщаш гръб на играчите и гледаш какво да дръпнеш или на кой да се подиграеш ! И най лошото е че покрай батковците се учат и малките да стават хулигани,ама хулигани само на външен вид а иначе още деца които наистина обичат Левски но взимат пример от големит,копират ги и просто разрушават магията на сектора изградена от най старите кучета във форума !
Такива индивиди като гореспоменатите има във всички агитки но те едва ли са толкова голям фактор както при нас ?!

А какво да кажем за организацията относно пеенето в сектор Б !
90 % от агитката си мрънкат под носа не знам защо може би не знаят песните или ги е срам - те просто не знаят защо са там !
Оставал съм в доста ситуации в които сам продължавам да пея песните и останалите вместо да ми кажат браво ме гледат с присмех ? А защо ли - защото батковците хулигани не пеят на мачовете и ние трябва да сме като тях/ ? Пеем едни и същи бавни мудни песни които грам не могат да ти покачат адреналина и настроението и след 1-2 припева вече всички спират да пеят ! Когато трябва да пеем за Левски всички мънкаме но когато трябва да обиждаме противниците сме на ниво ... е да но нали НАШАТА Любов е по силна от тяхната омраза ? Как така ?
Имаме толкова хубави песни , а ние пееме Бедняци , Бездомници , Нямате пари и тн.- жив пример вчерашния мач с Локомотив !

Против съм момчето което вмомента разпява агитката да прожължава да го прави - той наистина може би обича Левски но не знам до каква степен не влага никакво чуство в това което прави и няма никакъв респект в голяма част от публиката , всеки си пее каквото и когато си поискат !
Само като се сетя че при сигнала АЙДЕ СИНИТЕ Герена избухваше а сега какво - жалка гледка !

Не мислете че съм някой глупак който си няма работа , мачовете останаха едно от малко хубавите неща в моето ежедневие и просто ме боли да гледам как магията на сектор Б си заминава !

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Сектор Б се срива

Мнениеот Levskar_90 » 30 сеп 2012 13:44

Тя държавата си заминава...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 30 сеп 2012 13:49

Няма вече сектор Б , има секБтор .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 30 сеп 2012 14:16

liberta написа:Против съм момчето което вмомента разпява агитката да прожължава да го прави - той наистина може би обича Левски но не знам до каква степен не влага никакво чуство в това което прави и няма никакъв респект в голяма част от публиката , всеки си пее каквото и когато си поискат !
Само като се сетя че при сигнала АЙДЕ СИНИТЕ Герена избухваше а сега какво - жалка гледка !

На мача с Берое второто полувреме който разпяваше се справи доста добре някой ако знае как са казва нека каже.

liberta
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот liberta » 30 сеп 2012 14:22

Момчето е член на дивизията но няма да му казвам името и да според мен той е по подходящ !

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 30 сеп 2012 14:35

liberta написа:Момчето е член на дивизията но няма да му казвам името и да според мен той е по подходящ !

Знам,че е от дивизията някой беше ми казал името му но го забравих,първото полувреме(говоря за мача с Берое само) беше пълна анархия но след като той почна да ни разпява нещата си дойдоха на мястото.

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Мнениеот Ibrik4iq » 30 сеп 2012 20:23

Мисля да вземам аз нещата в свои ръце и само чакам благословията на Вл. Вл за да почна да разпявам агитката както аз си знам!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 окт 2012 23:24

damageplan написа:Няма вече сектор Б , има секБтор .

Ааааа този от клипчетот ти с паяжината на главата знаем какво работи ;)
http://www.dnes.bg/crime/2011/11/23/spi ... lub.134694

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Мнениеот Буфон » 06 окт 2012 14:39

Сектор Б на Левски - Литекс (05.10.2012)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9UWPXlbt0Rs[/youtube]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 окт 2012 16:55

Буфон написа: Сектор Б на Левски - Литекс (05.10.2012)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9UWPXlbt0Rs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8QW21k_Gb60&feature=g-all-u[/youtube] ;)
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”