peliforewer написа:Заглавията отдавна не им обръщам внимание, те се пишат от редакторите за да те накарат да обърнеш внимание на поредната простотия.Прочетох текста и не видях да се пише за чалга, а заглавието наистина не го погледнах.Но за отношението Ви към Стоичков мисля, че съм прав.
Прав си за отношението ми към Кюрдъ и аз не го крия. Ще ти кажа защо, макар че вече съм го казвал - Стоичков е най-голямата ни футболна звезда, световна такава и това е факт, но в същото време, като човек, е абсолютно лЪйно, а още по-лошото - небългарин. И това не просто жалко, това е трагично, защото той не епоредният отродил се емигрант, а пример за подражание, защото има заслугите да е такъв. Е, с такъв пример за подражание, нищо чудно, че държавата и обществото ни са на подобно посрано дередже (на кюрдски)...
А можеше да е друго, но не е. Ето, например Марто Петров - беше чорбар и т.н., но един левскар не съм чул да каже лоша дума за него. Или за Стилиян. Просто защото никога не са били кюрди. А един еталон за подражание не може да си позволи да бъде безродник! И понеже сме на темата за шумадийската измет, колкото и да ми е болно да го призная, като сравня Нуле Джуката и наш Гришо, все едно сравнявам лъв с хлебарка. И не, не говоря за спортните им успехи. И от това много боли!