Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2024 12:06

peliforewer написа:Заглавията отдавна не им обръщам внимание, те се пишат от редакторите за да те накарат да обърнеш внимание на поредната простотия.Прочетох текста и не видях да се пише за чалга, а заглавието наистина не го погледнах.Но за отношението Ви към Стоичков мисля, че съм прав.

Прав си за отношението ми към Кюрдъ и аз не го крия. Ще ти кажа защо, макар че вече съм го казвал - Стоичков е най-голямата ни футболна звезда, световна такава и това е факт, но в същото време, като човек, е абсолютно лЪйно, а още по-лошото - небългарин. И това не просто жалко, това е трагично, защото той не епоредният отродил се емигрант, а пример за подражание, защото има заслугите да е такъв. Е, с такъв пример за подражание, нищо чудно, че държавата и обществото ни са на подобно посрано дередже (на кюрдски)...

А можеше да е друго, но не е. Ето, например Марто Петров - беше чорбар и т.н., но един левскар не съм чул да каже лоша дума за него. Или за Стилиян. Просто защото никога не са били кюрди. А един еталон за подражание не може да си позволи да бъде безродник! И понеже сме на темата за шумадийската измет, колкото и да ми е болно да го призная, като сравня Нуле Джуката и наш Гришо, все едно сравнявам лъв с хлебарка. И не, не говоря за спортните им успехи. И от това много боли!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2024 12:26

Тъй като си ни поставил под един знаменател, как реши какво ми е мнението за Стоичков?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2024 12:32

Dust написа:Тъй като си ни поставил под един знаменател, как реши какво ми е мнението за Стоичков?

Въобще не визирам теб, те си знаят кои са.Крайни мнения срещу Стоичков от твоя страна нямам спомен да си писал.Критики може да има, но обидите ми идват в повече.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2024 12:48

Правилно ли съм разбрал, че сравняваш Григор с хлебарка.Ако е така, ще ти кажа, че имаш тежък проблем.Тенисист като Григор Димитров сигурно следващите 50-100 години няма да имаме.Не мога да си обясня как може да го наречеш по такъв начин.Знам, че някои не могат да понасят успели, богати хора с хубави жени около тях, но това не е проблем на Григор, а много сериозен твой.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юли 2024 14:45

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
Dust написа:Браво на канарите за инициативата, че са гледали мача заедно
https://www.facebook.com/botevplovdiv/p ... fv7y3usM3l

Благодаря на всички за поздравленията, снощи беше топ, много добър отбор сме направили, отделно на стадиона бяхме повече от тяхната агитка, въобще Ботев върви по един европейски модел.

Когато има пари и си във футболен град, могат да се случат чудеса. Поздравления, дано резнете маляките. А можеше и Левски да е така, но с гол г.з начело няма как да стане

Ти забравили как в същия този форум се обясняваше колко слаб отбор е ПАОК, след като Левски го отстрани и как щели да ни размажат преди това?
А миналата година какво се писа за Беер Шева, а сега като че ли Ботев са отстранили някакъв колос. Не че Ботев не заслужават поздравления, просто сравнявам "аршините".
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 19 юли 2024 15:12

ПАОК не бяха слаб отбор, но бяха подценили мача, а и отбора не бе в добро функционално състояние. Когато играхте с тях, те едвам ходеха по терена. После пък вие подценихте мача с харпуните и победата над ПАОК се обезсмисли.

П.П Панатинайкос е отбор различен от ПАОК. ;)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 юли 2024 15:15

damyanov1963 написа:
tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:

Благодаря на всички за поздравленията, снощи беше топ, много добър отбор сме направили, отделно на стадиона бяхме повече от тяхната агитка, въобще Ботев върви по един европейски модел.

Когато има пари и си във футболен град, могат да се случат чудеса. Поздравления, дано резнете маляките. А можеше и Левски да е така, но с гол г.з начело няма как да стане

Ти забравили как в същия този форум се обясняваше колко слаб отбор е ПАОК, след като Левски го отстрани и как щели да ни размажат преди това?
А миналата година какво се писа за Беер Шева, а сега като че ли Ботев са отстранили някакъв колос. Не че Ботев не заслужават поздравления, просто сравнявам "аршините".

Марибор нищо особено не бяха, чакаха футболист, който до преди няколко дни беше на Европейското да им реши двата мача. Видя се защо не са станали шампиони последния сезон.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2024 16:03

peliforewer написа:Правилно ли съм разбрал, че сравняваш Григор с хлебарка.Ако е така, ще ти кажа, че имаш тежък проблем.Тенисист като Григор Димитров сигурно следващите 50-100 години няма да имаме.Не мога да си обясня как може да го наречеш по такъв начин.Знам, че някои не могат да понасят успели, богати хора с хубави жени около тях, но това не е проблем на Григор, а много сериозен твой.

пели, ама наистина много здраво те е треснала деменцията и определено ти се губи четенето с разбиране. Пояснявам, за да не си вадиш думи от контекста - каквото е Нуле за шумадийците, това е Гришо за нас, само че отношението на Нуле към шумадийците и държавата/спорта им и отношението на Гриши къ нас и държавата/спорта ни е точно в пропорцията като на лъв към хлебарка. И това е трагедия, защото Гришо е най-успешният ни действащ спортист в момента и аз искрено се радвам на постиженията му и в спорта, и на нежния фронт и съм сред първите, които са го подкрепяли, още когато играеше в ITF турнирите от сериите "Загорка къп". Сега разбра ли ме, или да пиша по-бавно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2024 16:06

damyanov1963 написа:
tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:

Факт, Марибор са добър отбор в ЕКТ, горе-долу на нивото на Беер Шева от миналата година. Поздравления за БотевЪ, те си ги биха и отстраниха, дано бият и маляките.

За мен ПАОК е подвиг, равностоен на отстраняването на Олимпиакос от делиорманци или на Шахтьор от умрелите преди 20 години - при други обстоятелства щяха да ни сцепят, но ние имахме треньор и уцелихме момента
Непринуден написа:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2024 16:28

tmanolov написа:
peliforewer написа:Правилно ли съм разбрал, че сравняваш Григор с хлебарка.Ако е така, ще ти кажа, че имаш тежък проблем.Тенисист като Григор Димитров сигурно следващите 50-100 години няма да имаме.Не мога да си обясня как може да го наречеш по такъв начин.Знам, че някои не могат да понасят успели, богати хора с хубави жени около тях, но това не е проблем на Григор, а много сериозен твой.

пели, ама наистина много здраво те е треснала деменцията и определено ти се губи четенето с разбиране. Пояснявам, за да не си вадиш думи от контекста - каквото е Нуле за шумадийците, това е Гришо за нас, само че отношението на Нуле към шумадийците и държавата/спорта им и отношението на Гриши къ нас и държавата/спорта ни е точно в пропорцията като на лъв към хлебарка. И това е трагедия, защото Гришо е най-успешният ни действащ спортист в момента и аз искрено се радвам на постиженията му и в спорта, и на нежния фронт и съм сред първите, които са го подкрепяли, още когато играеше в ITF турнирите от сериите "Загорка къп". Сега разбра ли ме, или да пиша по-бавно

Значи правилно съм разбрал, че си нарекъл Григор хлебарка, другото което обясняваш е без значение.

Върни се в “Левски”