Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dakata_1912
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dakata_1912 » 18 юли 2024 13:48

k20dan4o написа:Забравих...успех на Ботев утре!!! Дано имат същия късмет като нашите олигофрени.

Мерси, ще ни трябва …

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2024 15:14

Dakata_1912 написа:
k20dan4o написа:Забравих...успех на Ботев утре!!! Дано имат същия късмет като нашите олигофрени.

Мерси, ще ни трябва …

И от мен успех - дано ги отстраните, макар че силно се съмнявам, обаче ще ви стискам палци. Тъпото е, че дори и тим като БотевЪ е пълен с печки и българчетата са за фон, което е трагично
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юли 2024 15:26

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:

Мерси, ще ни трябва …

И от мен успех - дано ги отстраните, макар че силно се съмнявам, обаче ще ви стискам палци. Тъпото е, че дори и тим като БотевЪ е пълен с печки и българчетата са за фон, което е трагично

Предполагам си разбрал, че юношки и българчета има в отбори където е скъсано положението, където има що годе някой леФ, се залага на бързооборотни печки, които се шиткат при първа оферта.
Има и изключения при скъсаняците, като любимия Черноморец, където умници бяха докарали във Трета лига някакъв мангал, на име го докарваше(Дембеле), ама на игра :mrgreen:
Успех на Ботев и от мен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2024 15:35

ivan56 написа:
Предполагам си разбрал, че юношки и българчета има в отбори където е скъсано положението, където има що годе някой леФ, се залага на бързооборотни печки, които се шиткат при първа оферта.
Има и изключения при скъсаняците, като любимия Черноморец, където умници бяха докарали във Трета лига някакъв мангал, на име го докарваше(Дембеле), ама на игра :mrgreen:
Успех на Ботев и от мен.

че си прав, прав си, но това не означава, че ми харесва :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2024 18:28

Атлетик Билбао едно време не взимаха нито чужденци, нито испанци извън Баския.
А вижте ги сега.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2024 19:29

bubka написа:Нормално е Лудогорец да изпитва проблеми при това гостуване. Все пак за отбори от калибъра на грузинци, малтийци, Левски първи кръг в евротурнирите се явява мачът на сезона, докато за клубове от по-високо ниво и класа (Лудогорец, ЦСКА), обикновено мачът на сезона е плейоф за влизане в групи или вече в самите групи с малки изключения при ЦСКА, тъй като понякога се случват издънки и при нас.
А мачът с Швепси, за кой "плейОФФ беше ? :?
За "Междугалактическата Лига" ? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юли 2024 19:53

Е, аз затова съм посочил, че понякога се случват издънки и при нас. Само, който не играе, не губи понякога. С изключение на Левски, които почти не играят в евротурнирите и пак винаги ги лупкат разни рибари и тем подобни :).
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 юли 2024 19:54

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Нормално е Лудогорец да изпитва проблеми при това гостуване. Все пак за отбори от калибъра на грузинци, малтийци, Левски първи кръг в евротурнирите се явява мачът на сезона, докато за клубове от по-високо ниво и класа (Лудогорец, ЦСКА), обикновено мачът на сезона е плейоф за влизане в групи или вече в самите групи с малки изключения при ЦСКА, тъй като понякога се случват издънки и при нас.
За "Междугалактическата Лига" ? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Сравняваш румънски с грузински
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 юли 2024 20:23

Аре успех на майните.
Едно хиксче е предостатъчно.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2024 20:26

pomiqrat написа:
THE G.A.M.E написа:

Сравняваш румънски с грузински

Леле, Швепси бил румънския колос, който ви размаза с 6:0 в първия кръг и отпадна във втория :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”