asenkolev написа:LaRgO написа:Тези, дето искаха Костов да си тръгне, сега доволни ли са ?
Да

За Левскарите говоря...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
asenkolev написа:LaRgO написа:Тези, дето искаха Костов да си тръгне, сега доволни ли са ?
Да

LaRgO написа:asenkolev написа:LaRgO написа:Тези, дето искаха Костов да си тръгне, сега доволни ли са ?
Да

За Левскарите говоря...

asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
zlobul написа:turbogena написа:И какво стана сега? Още вчера беше ясно ,че нещата с Мъри няма да станат. Почти бяхме сигурни ,че Ясен и Викторио ще изкарат сезона. За какво беше цялата тая дандания на г-н Тонев. Сега в 16:00 пак ще обяснява как били притиснати до стената ,как нямали друг избор. А с тия двамата ''специалисти'' едва ли ще влезем и в Европа...
Аз като ви разправях да "скочим" още след Търнава , вие защитавахте онзи там ...пловдивския . Сега се сетихте да ревете . Айде няма нужда .
И друг път преди да обиждаш някой , ще мислиш .
yasen написа:zlobul написа:turbogena написа:И какво стана сега? Още вчера беше ясно ,че нещата с Мъри няма да станат. Почти бяхме сигурни ,че Ясен и Викторио ще изкарат сезона. За какво беше цялата тая дандания на г-н Тонев. Сега в 16:00 пак ще обяснява как били притиснати до стената ,как нямали друг избор. А с тия двамата ''специалисти'' едва ли ще влезем и в Европа...
Аз като ви разправях да "скочим" още след Търнава , вие защитавахте онзи там ...пловдивския . Сега се сетихте да ревете . Айде няма нужда .
И друг път преди да обиждаш някой , ще мислиш .
ами ето аз също съм против Гонзо, много преди Търнава, но тогава бях "анти-левскар", защото не съм подкрепял Левски ...на Гонзо и Батков.
а след Търнава не съм стъпвал на мач на Левски заради Г.И., заканих се и изпълних обещанието си, сега вече мога да ги гледам, но пак ще е мъка, докато не се оттървем и от Т.Б.
 ) Трябваше любимецът им да остане още 3 години в Левски за да се насладим всички на резултата от "възходящата линия" по която е вървял отбора под негово ръководство т.е. -ПРЕКРАСНИЯ ФУТБОЛ , КОЙТО СЕ ИГРАЕ ВЪВ  В-ГРУПА.
) Трябваше любимецът им да остане още 3 години в Левски за да се насладим всички на резултата от "възходящата линия" по която е вървял отбора под негово ръководство т.е. -ПРЕКРАСНИЯ ФУТБОЛ , КОЙТО СЕ ИГРАЕ ВЪВ  В-ГРУПА. turbogena написа:Пламен Илиев е новият капитан на Левски!
БРАВО!!!
 СУПЕР !
  СУПЕР !Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Ioan912 и 33 госта