Клубовете плащат заплатите на съдиите,за какво им е спонсор?
Само заради екипите и свирките ли?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
.
Последна промяна от ugly bug на 17 юли 2024 14:01, променено общо 4 пъти.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
TristaNNN написа:Спонсора на съдиите буди известно любопитство.
Предишният беше Fuel нещо си, някакъв продукт на Петрол. Има ли леееека връзка с микренския тарикат?
Сегашният Inbet пък е от групата на Winbet. Има ли леееека връзка с настоящия собственик на ментака с тирето?
Предишния не беше ли Money + ?
На съсобствениците на Локо ПД и Миньор Перник.
gihuelo написа:Dust написа:На дузпи всичко е възможно, но пък като се има предвид , че гибралтарците са играли с човек по-малко от петата минута, a Хамрун с вкарали за 0:1 в 89, то гибралтарци определено са били по-добри.
За мен тези Хамрун играят бясно черно тото . И сега , както с Левски гол в 89-та минута . Самия мач с Левски беше абсурден като развитие и т.н . Днес пък паднали от Гибралтар.
То да са само те... вероятно много от малките отбори играят яко черно тото. На тях им е ясно, че са до втория кръг, защо ако имат възможност да не заработят нещо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
TristaNNN написа:Спонсора на съдиите буди известно любопитство.
Предишният беше Fuel нещо си, някакъв продукт на Петрол. Има ли леееека връзка с микренския тарикат?
Сегашният Inbet пък е от групата на Winbet. Има ли леееека връзка с настоящия собственик на ментака с тирето?
Тая година ще ви изпилим рогите...!
Всичко що е дузпа се свири за нас... Вар, Мар .... всичко за нас. Ще ревете от съдийски тесли и ще ядете хурката.
Казах!
Хау!

Имаме пари и купуваме съдиите!
Угаждаме си !

Да бяхте си угодили поне с една титла.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
gihuelo написа:TristaNNN написа:Спонсора на съдиите буди известно любопитство.
Предишния не беше ли Money + ?
На съсобствениците на Локо ПД и Миньор Перник.
Хм, така ли да беше? Да не би Fuel нещо си да е предшествал М+ в такъв случай? Всъщност не е толкова важна фактологията, мисля че е ясно накъде бия.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Dust написа:За мен това е конфликт на интереси. Дори всичко да е чисто, то винаги в обикновените фенове ще остава едно на ум
Отбелязвал ли си, че е имало конфликт на интереси за предшестващи спонсори на БФС и съдии?
Извинение ако отговорът е да.
Money+ чия собственост е?
Насето като нема пари, най-много да се навие да лъска обувките на съдиите с кадифения си рунтав гъз, белким ви пуснат гювеч в един два мача. Застава пред съдийската стаичка и чака. Едно време при соца поставяха такива машини по входовете на хотели и учреждения.