Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Тия ми прочетоха коментара на почивката :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:Баси тъпия мач. Тия двете малки негРичета никакви ги нема. Онова с петелското кукуриго му трябва една сламена преписка, копие и един казан около който да подскача.
Никога не е късно да станеш за резил :) :) :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:Баси тъпия мач. Тия двете малки негРичета никакви ги нема. Онова с петелското кукуриго му трябва една сламена преписка, копие и един казан около който да подскача.
Никога не е късно да станеш за резил :) :) :) .
Не се коси, не ти е за пръв път :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Тези две млади момчета сигурно струват половин милиард евро заедно, но това не пречи на Ганьо след като пийне две ракии да се прави на интересен.И тъй като веднага някои ще ми опонират, че откупната клауза на Нико е малко над 80 млн.евро отговарям, пазарната му цена е много по-голяма.
W84me ( Блатер) ..
- damyanov1963
peliforewer написа:Тези две млади момчета сигурно струват половин милиард евро заедно, но това не пречи на Ганьо след като пийне две ракии да се прави на интересен.И тъй като веднага някои ще ми опонират, че откупната клауза на Нико е малко над 80 млн.евро отговарям, пазарната му цена е много по-голяма.
Щом експерт го казва, съгласен съм.
[offtopic]Прояви малко чувство за хумор бе, човек[/offtopic]
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:peliforewer написа:Тези две млади момчета сигурно струват половин милиард евро заедно, но това не пречи на Ганьо след като пийне две ракии да се прави на интересен.И тъй като веднага някои ще ми опонират, че откупната клауза на Нико е малко над 80 млн.евро отговарям, пазарната му цена е много по-голяма.
Какво чувство за хумор? Пели не дава и една думичка за критика да се пише за футболисти и бивши легенди, които му харесват. :lol:
-
- Контакти:
1914.1902 написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Тези две млади момчета сигурно струват половин милиард евро заедно, но това не пречи на Ганьо след като пийне две ракии да се прави на интересен.И тъй като веднага някои ще ми опонират, че откупната клауза на Нико е малко над 80 млн.евро отговарям, пазарната му цена е много по-голяма.
Какво чувство за хумор? Пели не дава и една думичка за критика да се пише за футболисти и бивши легенди, които му харесват. :lol:
Не харесвам да се подиграват на хора които са успели.Това което някои тук пишат не е критика, не помня някога да съм обиждал спортисти, дори и да не са от ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
damyanov1963 написа:Абе на Ицата не му ли омръзна да обикаля като конска муха световните звезди за да се снима с тях. Някой виждал ли е някой от големите футболисти да обикаля като него и да събира фотографии?
Как па един от тях не дойде тука да се снима с него?
Прави опит да освежи прашния тюфлек. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
минавам само да кажа да не спирате в Кресна - на първото заведение има опънати 2 знамена на ПАОК!?!?!? Вярно, че деспутков е оттам, но в шибаната Кресна, където сме спрели маляките през 1913 (ок де, не е точно там, чак при Симитли е, но така се води битката), да има маляшки знамена, е повече от покъртително! Анатема на тези долни селяци и дано скоро магистралата ги заобиколи и да изпукат от глад!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Само неказвай, че пътуваш към Малякия :)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.