Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот emigo73 » 22 дек 2020 22:02

alexdb написа:
emigo73 написа:Придобивам впечатление, че в този форум са останали, да пишат, само тролове и всичкомразци. Много черногледство!
Отбора е оплют до последната резерва. Треньора греши постаянно. Наско Сираков (на когото не съм фен, ама никак) постоянно лъже и нищо не е направил за "Левски".Освен да залъгва и оправдава.
Въобще ли не отчитате световната криза с COVID-19 и превръщането й във финансова такава? А, най-важното, генералното, основното бе финансовото стабилизиране и оцеляване на клуба.?
Не вярвате ли, че сме били напрактика във фалит?
Това, което направихме ние феновете и това, че дочакахме генерален спонсор без да имаме тире в името, за мен е голяма победа и път в правилна посока!
Само Левски!

Световната криза е за всички. А Левски и в момента си е в практически фалит. Няма нито финансово стабилизиране, нито оцеляване. Просто една дълга агония с предопределен край който само не е ясно кога ще дойде.

Ами, не съм съгласен. Особено за предопределения край.
В голяма степен съм сигурен, че ако не бяха, тези фосмажорни обстоятелства, кампании като "Аз съм Левски", даренията и SMS-ите за НАП щаха да до три пъти повече.
Оптимист съм за това, че отборът ми, който така много обичам, ще го има и за в бъдеще. За синътми и той да му се радва и обича! Без тирета или цифри в името си. А, рано или късно пак ще се радвам на шампионска титла и добра игра. Сигурен съм! Ама, много съм сигурен.
Само Левски, момчета и момичета!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 дек 2020 22:35

emigo73 написа:
alexdb написа:
emigo73 написа:Придобивам впечатление, че в този форум са останали, да пишат, само тролове и всичкомразци. Много черногледство!
Отбора е оплют до последната резерва. Треньора греши постаянно. Наско Сираков (на когото не съм фен, ама никак) постоянно лъже и нищо не е направил за "Левски".Освен да залъгва и оправдава.
Въобще ли не отчитате световната криза с COVID-19 и превръщането й във финансова такава? А, най-важното, генералното, основното бе финансовото стабилизиране и оцеляване на клуба.?
Не вярвате ли, че сме били напрактика във фалит?
Това, което направихме ние феновете и това, че дочакахме генерален спонсор без да имаме тире в името, за мен е голяма победа и път в правилна посока!
Само Левски!

Световната криза е за всички. А Левски и в момента си е в практически фалит. Няма нито финансово стабилизиране, нито оцеляване. Просто една дълга агония с предопределен край който само не е ясно кога ще дойде.

Ами, не съм съгласен. Особено за предопределения край.
В голяма степен съм сигурен, че ако не бяха, тези фосмажорни обстоятелства, кампании като "Аз съм Левски", даренията и SMS-ите за НАП щаха да до три пъти повече.
Оптимист съм за това, че отборът ми, който така много обичам, ще го има и за в бъдеще. За синътми и той да му се радва и обича! Без тирета или цифри в името си. А, рано или късно пак ще се радвам на шампионска титла и добра игра. Сигурен съм! Ама, много съм сигурен.
Само Левски, момчета и момичета!

Ако не бяха тези форсмажорни обстоятелства никой нямаше да се сети за помощта ,която могат да осигурят феновете.Системата беше-,,Цицай от Батето,,.Тези обстоятелства са камъчето ,което обърна колата,и сега тя може би ще тръгне по друг правилен път.Надявам се.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 дек 2020 11:58

TristaNNN написа:
Fbf написа:Някой ако си е купил този календар, може ли да каже как са отбелязани бележитите дати? И кои например?

https://fanshop.levski.bg/product/trise ... n-kalendar

Очаквам да ми доставят моя утре или вдругиден, като го получа ще драсна.

Ами, примерно, за март са отбелязани няколко дати - първият четвъртфинал на Левски в Европа през 1970-та, на 4-ти, победата над Барселона с 5-4 на 17-ти през 1976 и т.н. Разни такива.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 дек 2020 13:00

Честито Ви Рождество Христово!Мир и Любов за всички!
Да сте живи и зрави!
САМО ЛЕВСКИ!

Fbf

Мнениеот Fbf » 25 дек 2020 13:30

TristaNNN написа:
TristaNNN написа:
Fbf написа:Някой ако си е купил този календар, може ли да каже как са отбелязани бележитите дати? И кои например?

https://fanshop.levski.bg/product/trise ... n-kalendar

Очаквам да ми доставят моя утре или вдругиден, като го получа ще драсна.

Ами, примерно, за март са отбелязани няколко дати - първият четвъртфинал на Левски в Европа през 1970-та, на 4-ти, победата над Барселона с 5-4 на 17-ти през 1976 и т.н. Разни такива.

Супер мерси. А можеш ли да снимаш и качиш някой друг месец да видя как изглежда?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 дек 2020 13:49

И от мен - честито Рождество Христово! Много здраве, радост и сини победи догодина и до амина! И Левски да пребъде!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 дек 2020 19:41

Честито Рождество Христово и от мен.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Fbf

Мнениеот Fbf » 27 дек 2020 06:49

Един малко странен въпрос, пускат ли със селфи стик на Герена?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 дек 2020 10:00

Левски прави пореден опит да осъществи връзка и подпише договор с мощната компания „Газпром“, научи БЛИЦ. „Сините“ на няколко пъти през години пробваха да се уредят с милионите на руския гигант, но така и не успяваха. Последният напън беше през лятото, когато Наско Сираков взе акциите и стана мажоритарен собственик на затъналия финансово славен български клуб.

Сега легендата на Левски пробва отново за договор с „Газпром“, който е генерален спонсор на няколко отбора в Европа, включително и на Цървена звезда.

Говори се, че треньорът на „сините“ Славиша Стоянович също е включен в мисията, тъй като е бил наставник на „звездашите“ и се познава с техните шефове. Славиша и Наско се надяват ръководството на сръбския клуб да лобира за положителен край на преговорите с „Газпром“.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 дек 2020 10:35

Това не се ли изтърка вече?

Върни се в “Левски”