alexdb написа:emigo73 написа:Придобивам впечатление, че в този форум са останали, да пишат, само тролове и всичкомразци. Много черногледство!
Отбора е оплют до последната резерва. Треньора греши постаянно. Наско Сираков (на когото не съм фен, ама никак) постоянно лъже и нищо не е направил за "Левски".Освен да залъгва и оправдава.
Въобще ли не отчитате световната криза с COVID-19 и превръщането й във финансова такава? А, най-важното, генералното, основното бе финансовото стабилизиране и оцеляване на клуба.?
Не вярвате ли, че сме били напрактика във фалит?
Това, което направихме ние феновете и това, че дочакахме генерален спонсор без да имаме тире в името, за мен е голяма победа и път в правилна посока!
Само Левски!
Световната криза е за всички. А Левски и в момента си е в практически фалит. Няма нито финансово стабилизиране, нито оцеляване. Просто една дълга агония с предопределен край който само не е ясно кога ще дойде.
Ами, не съм съгласен. Особено за предопределения край.
В голяма степен съм сигурен, че ако не бяха, тези фосмажорни обстоятелства, кампании като "Аз съм Левски", даренията и SMS-ите за НАП щаха да до три пъти повече.
Оптимист съм за това, че отборът ми, който така много обичам, ще го има и за в бъдеще. За синътми и той да му се радва и обича! Без тирета или цифри в името си. А, рано или късно пак ще се радвам на шампионска титла и добра игра. Сигурен съм! Ама, много съм сигурен.
Само Левски, момчета и момичета!