Sinite ot Sofia написа:За мен със селекцията трябва да се внимава. Има много плява, факт, обаче и с новодошлите трябва да се пипа много внимателно. Това за Обертан няма как да не е добре чисто спортно-технически, но това е футболист, който се разписваше за близо 70 000 лв на месец.. хубаво, явно има свежи парички, но дано се харчат разумно оттук нататък. А може би и самия Обертан да е склонен да поиграе за значително по - малко пари - публична тайна е, че се чувстваше прекрасно в София. Ще се види скоро, любопитна е новината определено. Иначе, тъй като все още няма конкретна темичка, тук ще си напиша коледните желания:
Раздяла: Н. Кръстев, И. Найденов, И. Юруков, Н. Мохамед, С. Петков ( мисля, че така и така си се прибира в Португалия), И. Димитров.
Потенциални, входящи трансфери ( местна консумация): М. Луков (Локо Пд), В. Попов (ЧМ), Д. Генов (Ботев Вр), П. Боруков (Етър)
Чужденците - 2ма, 3ма класни чужденци, гледани... не по интернет.
Весели празници, Левскари!
Интересни предложения, харесват ми повечето. Ама реално не виждам как ще вземем Луков и Попов примерно. Иначе супер, защото единия е най-добрия вратар в първенството ни, според мен, а другия е много перспективен и вече с опит. А и е показал някакво развитие...
Мен ми е чудно защо Спас Русев проявява интерес пак да помага на Левски. Половината врътки с парите, които опростяваше е ясно, че са по схемата, по която бе поканен да е в Левски, но от друга страна имаше пълната власт в отбора преди време и парите, които се харчеха за заплати и играчи не бяха особено по-малки от тези, давани от Божков. Принципно си мисля, че Русев е повече Левскар, отколкото Божков, ама нямам обяснение все пак. Май си мислеше, че като остави някакви хора да управляват клуба и той ще си е добре на самотек, ама уви. А и май с Домусчиев малко си бъркат по дупките, та щеше да им конфликт на интереси да скача на Лудогорец.