Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот bsz1916 » 20 дек 2020 20:20

realno написа:Не ми се вяра да дойда с ниска заплата. Но ако има висока заплата може да развали атмосферата в отбора както уж било стани по времето на Спас Русев.

Между другото ако Русев ще плаща заплатата на Обертан, може да въведем идеята "осиновяване" на футболисти и 11 бизнесмени да издържат 11 - те скъпоплатени титуляри. :)

В момента Боко Тиквата има други проблеми . Едва ли ще тръгне да търси и рекетира 11 бизнесмена за да " осиновяват " титулярите на Левски .

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 20 дек 2020 20:47

За мен със селекцията трябва да се внимава. Има много плява, факт, обаче и с новодошлите трябва да се пипа много внимателно. Това за Обертан няма как да не е добре чисто спортно-технически, но това е футболист, който се разписваше за близо 70 000 лв на месец.. хубаво, явно има свежи парички, но дано се харчат разумно оттук нататък. А може би и самия Обертан да е склонен да поиграе за значително по - малко пари - публична тайна е, че се чувстваше прекрасно в София. Ще се види скоро, любопитна е новината определено. Иначе, тъй като все още няма конкретна темичка, тук ще си напиша коледните желания:
Раздяла: Н. Кръстев, И. Найденов, И. Юруков, Н. Мохамед, С. Петков ( мисля, че така и така си се прибира в Португалия), И. Димитров.
Потенциални, входящи трансфери ( местна консумация): М. Луков (Локо Пд), В. Попов (ЧМ), Д. Генов (Ботев Вр), П. Боруков (Етър)
Чужденците - 2ма, 3ма класни чужденци, гледани... не по интернет.
Весели празници, Левскари!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2020 21:04

modor написа:
realno написа:Във форума на оранжевата секта се трие всяко мнение на друговерци, а тук припоците се изказват свободно. Само този факт е достатъчен да се види, че промиването на "червени" мозъци / ако са останали такива/ продължава с пълна сила.

Я ми покажи къде се изказват свободно?

А Делянски? Или ще кажете, че нямам право да коментирам модераторите?
М/у другото много често триете нецензурни коментари, чак когато ги апострофирам и аз с нещо нецензурно, разбира се и моят отива в кошчето
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 дек 2020 21:09

Sinite ot Sofia написа:За мен със селекцията трябва да се внимава. Има много плява, факт, обаче и с новодошлите трябва да се пипа много внимателно. Това за Обертан няма как да не е добре чисто спортно-технически, но това е футболист, който се разписваше за близо 70 000 лв на месец.. хубаво, явно има свежи парички, но дано се харчат разумно оттук нататък. А може би и самия Обертан да е склонен да поиграе за значително по - малко пари - публична тайна е, че се чувстваше прекрасно в София. Ще се види скоро, любопитна е новината определено. Иначе, тъй като все още няма конкретна темичка, тук ще си напиша коледните желания:
Раздяла: Н. Кръстев, И. Найденов, И. Юруков, Н. Мохамед, С. Петков ( мисля, че така и така си се прибира в Португалия), И. Димитров.
Потенциални, входящи трансфери ( местна консумация): М. Луков (Локо Пд), В. Попов (ЧМ), Д. Генов (Ботев Вр), П. Боруков (Етър)
Чужденците - 2ма, 3ма класни чужденци, гледани... не по интернет.
Весели празници, Левскари!

Интересни предложения, харесват ми повечето. Ама реално не виждам как ще вземем Луков и Попов примерно. Иначе супер, защото единия е най-добрия вратар в първенството ни, според мен, а другия е много перспективен и вече с опит. А и е показал някакво развитие...
Мен ми е чудно защо Спас Русев проявява интерес пак да помага на Левски. Половината врътки с парите, които опростяваше е ясно, че са по схемата, по която бе поканен да е в Левски, но от друга страна имаше пълната власт в отбора преди време и парите, които се харчеха за заплати и играчи не бяха особено по-малки от тези, давани от Божков. Принципно си мисля, че Русев е повече Левскар, отколкото Божков, ама нямам обяснение все пак. Май си мислеше, че като остави някакви хора да управляват клуба и той ще си е добре на самотек, ама уви. А и май с Домусчиев малко си бъркат по дупките, та щеше да им конфликт на интереси да скача на Лудогорец.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 дек 2020 21:46

damyanov1963 написа:
modor написа:
realno написа:Във форума на оранжевата секта се трие всяко мнение на друговерци, а тук припоците се изказват свободно. Само този факт е достатъчен да се види, че промиването на "червени" мозъци / ако са останали такива/ продължава с пълна сила.

М/у другото много често триете нецензурни коментари, чак когато ги апострофирам и аз с нещо нецензурно, разбира се и моят отива в кошчето

Делянски е с БАН. Вече не знам кой път да го кажа. НЕ МОГА ДА СЛЕДЯ ФОРУМА НЕПРЕКЪСНАТО. Когато някой цитира провокативен коментар... Разбира се че ще бъде изтрит.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 дек 2020 22:40

modor написа:
damyanov1963 написа:
modor написа:

Делянски е с БАН. Вече не знам кой път да го кажа. НЕ МОГА ДА СЛЕДЯ ФОРУМА НЕПРЕКЪСНАТО. Когато някой цитира провокативен коментар... Разбира се че ще бъде изтрит.

Не ме разбра. Изтрива се провокативен, нецензурен пост, чак когато аз го апострофирам, заедно с моя. Ако си затрая, оня пост си стои.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 дек 2020 08:34

damyanov1963 написа:Не ме разбра. Изтрива се провокативен, нецензурен пост, чак когато аз го апострофирам, заедно с моя. Ако си затрая, оня пост си стои.

Точно така има световна конспирация срещу твоите мнения. И други провокативни мнения не се трият. Толкова години се старая да огранича простотията във форумчето. И накрая идва damyanov1963..... и пак недоволства. Взимам си почивка от форума. Пожелавам на всички весели празници.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 дек 2020 09:38

Май няма да има отчет за ноември :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 дек 2020 09:49

Sinite ot Sofia написа: Иначе, тъй като все още няма конкретна темичка,....

Има темичка за трансферите, вчера направих: https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=208472
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 дек 2020 10:06

Отново подпиране на Лудогорец и дузпа подарък. Не минава техен мач без сериозен подарък, а при нас не минава мач без сериозно порязване.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”