Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Мисля, че човек трябва да има морал. Току-що ти отрече, че това трябва да е така. Мислене като твоето ме отвращава. Способен си да защитаваш каузи. Уважение, юначе! С такива като теб България ще пребъде.
Просто съм реалист,пък за такава малка кауза да се бием в гърдите ,какви сме идеални????
Я кажи какво има в Исторически парк
Я кажи какво има в Исторически парк
САМО ЛЕВСКИ!
Малка кауза? Каузата никога не може да е малка.
Припошко мислене, припошки морал.
Припошко мислене, припошки морал.
Оригинален! Няма що! Не ме интересува Исторически парк, юначе! Аристотел ти е точно толкова далеч, колкото и реториката. Юначе!
Нека прекратим. Безпредметно е... Исторически парк! Питай и за "Възраждане". :)
Нека прекратим. Безпредметно е... Исторически парк! Питай и за "Възраждане". :)
Последна промяна от Varnauser на 04 юли 2024 22:32, променено общо 2 пъти.
Значи, че когато няма морал, няма и кауза. И че търсиш под вола не теле, а стадо слонове, за да защитиш незащитимата си теза. Това значи! Без значение какъв е следваният от теб земно-планетарен модел.
Лека нощ!
Лека нощ!
-
peliforewer
- Контакти:
Това си беше финала на Евро24, съдията не знаеше на кой свят е, много неща обърка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Това си беше финала на Евро24, съдията не знаеше на кой свят е, много неща обърка.
Всичко друго може да е спорна дузпа, но за мен насочен удар към вратата и да се отбие от ръка, освен ако не е долепена до тялото...умишлено, неумишлено, няма значение. 100% трябва да се свири.
След като микренския тарикат изпълни святата си земна мисия и си наби камшика, по Първа програма започнаха да наричат Тирето с истинското му име. Малка, но правилна стъпка напред към честността в клетия ни футбол.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
peliforewer
- Контакти:
k20dan4o написа:peliforewer написа:Това си беше финала на Евро24, съдията не знаеше на кой свят е, много неща обърка.
Всичко друго може да е спорна дузпа, но за мен насочен удар към вратата и да се отбие от ръка, освен ако не е долепена до тялото...умишлено, неумишлено, няма значение. 100% трябва да се свири.
Тук има два момента, има ли засада преди удара и дали ръката посяга към топката или се дърпа назад за да избегне допира, гледайте внимателно ситуацията.
W84me ( Блатер) ..