mikata написа:Време е Сираков да даде акциите на СЗ
Не трябва да излизаме срещу тирето гаврата ще е голяма
Няма по-голяма гавра от твои коментари след мачове на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Време е Сираков да даде акциите на СЗ
modor написа:mikata написа:Време е Сираков да даде акциите на СЗ
Няма по-голяма гавра от твои коментари след мачове на ЛевскиРазсъждаваш като някой пубер. Земи се стегни малко.
mikata написа:modor написа:mikata написа:Време е Сираков да даде акциите на СЗ
Няма по-голяма гавра от твои коментари след мачове на ЛевскиРазсъждаваш като някой пубер. Земи се стегни малко.
Кое не е вярно което съм писал през годините?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Да пускат юношките, сега в момента има само 2ма в отбора, а уж сме криза и няма кинти за други
LoveAndPeace написа:Warped написа:Да пускат юношките, сега в момента има само 2ма в отбора, а уж сме криза и няма кинти за други
Да ги пускат , да ги пускат , колко да ги пускатзабранено е
Те за Марин Петков не ни направиха изключение
koisa написа:LoveAndPeace написа:Warped написа:Да пускат юношките, сега в момента има само 2ма в отбора, а уж сме криза и няма кинти за други
Да ги пускат , да ги пускат , колко да ги пускатзабранено е
Те за Марин Петков не ни направиха изключение
Забранено е за под 18 години. Едва ли нямаме 18-19 годишни или те за нищо не стават?!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Трябва да разберете, че толупи ка то Найденов НЕ са юноши.
Били са юноши, преди 2 години той конкретно, но вече не.
Потребители, разглеждащи този форум: helic, tamkuan и 35 госта