Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 17 юни 2024 13:13

tmanolov написа:
Ozzimozzi написа:Още в реално време бяха ясни двете възможности за отмяната на гола - 1) навлизане на играч на Хърватска по-рано в наказателното поле и 2) Засада при подаването. Не зная как коментатора реши, че отменят дузпата като неправилно отсъдена, след като вече са я били. Испанците спечелиха мача с агресивната преса, на която хърватите така и не намериха решение. Все пак групата е достатъчно тежка и не се знае как ще се развият нещата.

Аз все пак не го разбрах - как се отменя гол, щото навлязъл играч на кроация, а не се пребива дузпата? И освен това онова къдравото шиле Кокарачата покриваше въпросната "засада". Пълна идиотия, но може и аз да не познавам правилата :mrgreen:

Ако след изпълнението на дузпа , топката влезне директно във врата и има играч на атакуващия отбор в пенала , дузпата трябва да се пребие . Ако след изпълнение на дузпата , с топката играе друг играч - вратаря на защитаващия се отбор или друг играч ( двоен удар) и има играч на атакуващия отбор в пенала , се отсъжда непряк свободен в полза на атакуващия отбор.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 17 юни 2024 13:36

tmanolov написа:
Ozzimozzi написа:Още в реално време бяха ясни двете възможности за отмяната на гола - 1) навлизане на играч на Хърватска по-рано в наказателното поле и 2) Засада при подаването. Не зная как коментатора реши, че отменят дузпата като неправилно отсъдена, след като вече са я били. Испанците спечелиха мача с агресивната преса, на която хърватите така и не намериха решение. Все пак групата е достатъчно тежка и не се знае как ще се развият нещата.

Аз все пак не го разбрах - как се отменя гол, щото навлязъл играч на кроация, а не се пребива дузпата? И освен това онова къдравото шиле Кокарачата покриваше въпросната "засада". Пълна идиотия, но може и аз да не познавам правилата :mrgreen:

Няма какво да го мислите - чаках мача на комбинирания залог г/г и Испания да бие на 4 коеф...... :lol:. Нищо де, вчера избих на същия залог г/г и победа за Нидерландия и победа за Дания и кеш аут на полувремето при 1:0 за Дания. Като цяло за играещите - доста са оферта тея комбинирани пазари - вървят към 3.6-4.1 коеф.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 юни 2024 13:39

tmanolov написа:

Защото атакуващи ,навлязал футболист после прави асистенция за гол!Ще е доста несправедливо вратаря да е хванал дузпа,но заради навлязал противник да се пребие!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 юни 2024 13:59

honda написа:
tmanolov написа:

Ако след изпълнението на дузпа , топката влезне директно във врата и има играч на атакуващия отбор в пенала , дузпата трябва да се пребие . Ако след изпълнение на дузпата , с топката играе друг играч - вратаря на защитаващия се отбор или друг играч ( двоен удар) и има играч на атакуващия отбор в пенала , се отсъжда непряк свободен в полза на атакуващия отбор.

Ами пак не е ясно - Перишич не беше в засада, защото тя се покриваше от Кукурея. Сигурно беше навлязъл с една стъпка, но не беше в засада - няма никаква логика в това, при положение че не е в засада, да им отменят гола. Сигурно е нечестно, че вратарят е спасил дузпата, но директно да отменяш гол, при положение че няма засада, пак да подчертая, пак е прекалено нечестно (според мен). Все пак и Кукурея беше вътре в пеналта, т.е. и той влияе, нали? Дузпата трябваше да се пребие

Съшата ситуация с делиорманчето, дето не искаше да вкарва на МеталикЪ - значи вратарят излязъл пред гол линията, пречи му реално, ма понеже онзи изкарал в аут, не се пребива. Иначе, ако вратарят я хване, се пребива - че той може направо до него да иде и да му пречи, и ако нападателят изкара в аут - а, няма проблем, вратарят не е докоснал, нападателят сам я изкара в аут :)

Доста малоумни правила - не че ми дреме за мача, но това не е ок
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юни 2024 19:14

Словакия поведе на Белгия. Най-после нормален коментатор без мюслиманска брадичка, без джендърска гелосана тиква с накъсани изречения. Да, за Петър Виденов иде реч. Генът си е ген.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юни 2024 23:03

В тая София свършиха ли нормалните хора. В студиото на Дрисема някаква девойка с татуировки, но без гащи. И един със скъсани гащи, но със странна прическа. Къде е Сем?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 юни 2024 23:09

NOMER14 написа:Словакия поведе на Белгия. Най-после нормален коментатор без мюслиманска брадичка, без джендърска гелосана тиква с накъсани изречения. Да, за Петър Виденов иде реч. Генът си е ген.

Гледам един гост в Диема за мача Франция -Австрия , явно са го взели с конкурс :) , сако, тениска приемам, но тези три-четвърти скъсани панталони са ми много в повече.Даже не му чух името на този гост-коментатор на Диема, но видът му е ужасяващ за национална медия, за девойката до него съм без коментар.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 юни 2024 23:15

Благодаря, Пели. Дойдохме си на думата.
Не сме пуритани, но естетиката преди всичко.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юни 2024 00:11

След 5 години ще има и джендъри. Нали гоним евро—атлантическите цености.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юни 2024 07:24

NOMER14 написа:Благодаря, Пели. Дойдохме си на думата.
Не сме пуритани, но естетиката преди всичко.

Как се казваше тази модна икона :) , Пелето Ангелов миналата година също ходеше странно облечен по студията, но все пак имаше някакъв стил.Добре поне, че Владо Манчев и особено Ицо Янев показаха уважение към аудиторията с начина си на обличане.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”