Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Не, това че и сега го правят е една от причините да нямаме футбол днес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Великотърновският „Етър” започва партньорство с нов голям спонсор. Името му ще бъде обявено на 27 ноември, петък, на съвместна пресконференция между двете страни.
Явно само на нашите бъдещи спонсори им пречи пандемията...

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Нали ББ не дава 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
pomiqrat написа:TristaNNN написа:koisa написа:Сериозен ли си, че за професионален футболист не е проблем пушенето? За мен пушенето и пиенето трябва да бъде забранено със закон от клубовете и да има големи санкции при нарушрние. Като станат на 30+ и са решили да се отказват, да пият и пушат колкото си искат. Ти ще му плащаш, за да ходи по наргилета, а на терена пълна нула. Явно собствениците на отборите са някакви ненормалници. Защото това не е само при нас.
Покойният Трифон Иванов е пафкал цигари. Гонзо и Наско Сираков също, много големи родни и чуждестранни играчи са го правили, за пиене да не говорим. Но явно това не им е попречило да станат всепризнати топ футболисти. Какви забрани и санкции ще налагаш, ти в ред ли си? Умирам да чета такива мнения и да се сочат проблемите там, където не са.
Не може да сравняваш футбола отпреди 30 години с футбола днес. Едно време почти всички са пиели и пушили. Една от причините да нямаме футбол днес.
Значи ... Едно време тия пушещите от лято 94 газеха у нас и в чужбина, караха ни да пълним стадионите и да се прехласваме по играта футбол, да се гордеем с България и родните футболисти, но се оказва, че техните чисточовешки пороци тогава са причина да нямаме футбол днес, така ли?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Пише се за Газпром като евентуален спонсор. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Ee, oт кога не ни бяха ставали Газпром спонсор, крайно време беше. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ще бъде привилегия за тях. Не всеки е спонсор на Левски. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
Има си причина за лафа - Алкохола прави гола , фаса - паса.
TristaNNN написа:pomiqrat написа:TristaNNN написа:koisa написа:Сериозен ли си, че за професионален футболист не е проблем пушенето? За мен пушенето и пиенето трябва да бъде забранено със закон от клубовете и да има големи санкции при нарушрние. Като станат на 30+ и са решили да се отказват, да пият и пушат колкото си искат. Ти ще му плащаш, за да ходи по наргилета, а на терена пълна нула. Явно собствениците на отборите са някакви ненормалници. Защото това не е само при нас.
Покойният Трифон Иванов е пафкал цигари. Гонзо и Наско Сираков също, много големи родни и чуждестранни играчи са го правили, за пиене да не говорим. Но явно това не им е попречило да станат всепризнати топ футболисти. Какви забрани и санкции ще налагаш, ти в ред ли си? Умирам да чета такива мнения и да се сочат проблемите там, където не са.
Не може да сравняваш футбола отпреди 30 години с футбола днес. Едно време почти всички са пиели и пушили. Една от причините да нямаме футбол днес.
Значи ... Едно време тия пушещите от лято 94 газеха у нас и в чужбина, караха ни да пълним стадионите и да се прехласваме по играта футбол, да се гордеем с България и родните футболисти, но се оказва, че техните чисточовешки пороци тогава са причина да нямаме футбол днес, така ли?Наистина ли това се опитаваш да кажеш, или аз не мога да схвана гениалната ти закодирана миисъл?
Какво точно оттогава почти всички пушеха и пиеха, а днес пазят режим от юноши не ти е ясно?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
[wrapimg=][/wrapimg]
Толкова време не се ли събраха директорите на тази фирма?
Все повече ми мирише на политически игри и договорки
realno написа:Пише се за Газпром като евентуален спонсор.
Толкова време не се ли събраха директорите на тази фирма?
Все повече ми мирише на политически игри и договорки
САМО ЛЕВСКИ!