Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот rhaegar » 26 ное 2020 19:39

Не, това че и сега го правят е една от причините да нямаме футбол днес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 ное 2020 20:38

Великотърновският „Етър” започва партньорство с нов голям спонсор. Името му ще бъде обявено на 27 ноември, петък, на съвместна пресконференция между двете страни.

Явно само на нашите бъдещи спонсори им пречи пандемията... :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 ное 2020 21:09

Нали ББ не дава :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 ное 2020 22:28

pomiqrat написа:
TristaNNN написа:
koisa написа:Сериозен ли си, че за професионален футболист не е проблем пушенето? За мен пушенето и пиенето трябва да бъде забранено със закон от клубовете и да има големи санкции при нарушрние. Като станат на 30+ и са решили да се отказват, да пият и пушат колкото си искат. Ти ще му плащаш, за да ходи по наргилета, а на терена пълна нула. Явно собствениците на отборите са някакви ненормалници. Защото това не е само при нас.

Покойният Трифон Иванов е пафкал цигари. Гонзо и Наско Сираков също, много големи родни и чуждестранни играчи са го правили, за пиене да не говорим. Но явно това не им е попречило да станат всепризнати топ футболисти. Какви забрани и санкции ще налагаш, ти в ред ли си? Умирам да чета такива мнения и да се сочат проблемите там, където не са. :lol:

Не може да сравняваш футбола отпреди 30 години с футбола днес. Едно време почти всички са пиели и пушили. Една от причините да нямаме футбол днес.

Значи ... Едно време тия пушещите от лято 94 газеха у нас и в чужбина, караха ни да пълним стадионите и да се прехласваме по играта футбол, да се гордеем с България и родните футболисти, но се оказва, че техните чисточовешки пороци тогава са причина да нямаме футбол днес, така ли? :lol: Наистина ли това се опитаваш да кажеш, или аз не мога да схвана гениалната ти закодирана миисъл? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 ное 2020 11:45

Пише се за Газпром като евентуален спонсор. :?:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 ное 2020 12:44

Ee, oт кога не ни бяха ставали Газпром спонсор, крайно време беше. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 ное 2020 13:20

Ще бъде привилегия за тях. Не всеки е спонсор на Левски. :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 ное 2020 16:22

Има си причина за лафа - Алкохола прави гола , фаса - паса.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 ное 2020 17:22

TristaNNN написа:
pomiqrat написа:
TristaNNN написа:
koisa написа:Сериозен ли си, че за професионален футболист не е проблем пушенето? За мен пушенето и пиенето трябва да бъде забранено със закон от клубовете и да има големи санкции при нарушрние. Като станат на 30+ и са решили да се отказват, да пият и пушат колкото си искат. Ти ще му плащаш, за да ходи по наргилета, а на терена пълна нула. Явно собствениците на отборите са някакви ненормалници. Защото това не е само при нас.

Покойният Трифон Иванов е пафкал цигари. Гонзо и Наско Сираков също, много големи родни и чуждестранни играчи са го правили, за пиене да не говорим. Но явно това не им е попречило да станат всепризнати топ футболисти. Какви забрани и санкции ще налагаш, ти в ред ли си? Умирам да чета такива мнения и да се сочат проблемите там, където не са. :lol:

Не може да сравняваш футбола отпреди 30 години с футбола днес. Едно време почти всички са пиели и пушили. Една от причините да нямаме футбол днес.

Значи ... Едно време тия пушещите от лято 94 газеха у нас и в чужбина, караха ни да пълним стадионите и да се прехласваме по играта футбол, да се гордеем с България и родните футболисти, но се оказва, че техните чисточовешки пороци тогава са причина да нямаме футбол днес, така ли? :lol: Наистина ли това се опитаваш да кажеш, или аз не мога да схвана гениалната ти закодирана миисъл? :?

Какво точно оттогава почти всички пушеха и пиеха, а днес пазят режим от юноши не ти е ясно?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 ное 2020 17:47

[wrapimg=][/wrapimg]
realno написа:Пише се за Газпром като евентуален спонсор. :?:

Толкова време не се ли събраха директорите на тази фирма?
Все повече ми мирише на политически игри и договорки
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”