След няколко години абревиатурата можело да се използва чисто.
Кое цецека ще оцелее дотогава?
Пък НАП за какви милиони има претенция,нали прекарахме Олаф с една нагласена поръчка,ама журжето рано фалира грандиозния завод ,да беше издържало още малко сега Калоянчо от неговите лимузини щеше да купува,пък БМВ то щеше да духа супата
Не се наядоха Тея,да направят един жест на честните и достойните.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
Мишо Александров дали няма да го подкарат от рано феновете на ЦСКА-София
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ванко: Когато Флорентино Перес пожелае успех на Барселона в евротурнирите, тогава ще приема тези думи за нормални
Лидерът на сектор "Г" Иван Велчев излезе с коментар в социалните мрежи във връзка с думите на новия технически директор на ЦСКА - София Михаил Александров. По-рано днес Александров пожела успех на Лудогорец в евротурнирите, а това не се хареса на голяма част от "червената" общност.
"Когато Флорентино Перес пожелае успех на Барселона в евротурнирите, тогава ще приема тези думи за нормални, и нека никой не ми говори за култура и европейско държание, защото нищо европейско не видях в наредения по-възможно на лошия за ПФК ЦСКА - София ЕАД начин жребий днес", написа Кюстендилеца във "Фейсбук".
Лидерът на сектор "Г" Иван Велчев излезе с коментар в социалните мрежи във връзка с думите на новия технически директор на ЦСКА - София Михаил Александров. По-рано днес Александров пожела успех на Лудогорец в евротурнирите, а това не се хареса на голяма част от "червената" общност.
"Когато Флорентино Перес пожелае успех на Барселона в евротурнирите, тогава ще приема тези думи за нормални, и нека никой не ми говори за култура и европейско държание, защото нищо европейско не видях в наредения по-възможно на лошия за ПФК ЦСКА - София ЕАД начин жребий днес", написа Кюстендилеца във "Фейсбук".
Това с редения жребии винаги съм се хилел страшно много.
И как точно някой реди жребия на дадени отбори само болните им глави си знаят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Това с редения жребии винаги съм се хилел страшно много.
На всичкото отгоре го теглят само представители на клубовете, а не самите организатори. :lol:
Това ми напомни на случая, когато на 1/4-финал се паднахме срещу Септември и казаха, че жребието е нагласено, а то Бисмарк Чарлс го теглеше. :mrgreen: :mrgreen:
Чарли Мария Кларк е класа,другия как се казваше ,аматьора дето замалко не подписа с умрялото ЦСКА?
САМО ЛЕВСКИ!
1914.1902 написа:Dust написа:Това с редения жребии винаги съм се хилел страшно много.
На всичкото отгоре го теглят само представители на клубовете, а не самите организатори. :lol:
Е, а де, но как да го обясниш на хора, които си мислят, че целият свят е срещу тях.
-
- Контакти:
1914.1902 написа:Dust написа:Това с редения жребии винаги съм се хилел страшно много.
Това ми напомни на случая, когато на 1/4-финал се паднахме срещу Септември и казаха, че жребието е нагласено, а то Бисмарк Чарлс го теглеше. :mrgreen: :mrgreen:
А не ти ли напомня за едни коментари, че ЦСКА взел Купата от В група защото Гриша Ганчев редил жребия :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Бат Бойко декември месец 2015 г. - Цецека отива на финал?????????
Е,как ги прави Тея работи турбо левскаря
Е,как ги прави Тея работи турбо левскаря
САМО ЛЕВСКИ!
DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:
Като Сираков беше сателит на ОПГ Гринго, да. Сега ще видим какво ще е положението.
Добре поне, че имаш опорка :) .
Това е самата истина, жалко, че на някои хора им трябваха 4 години, за да го осъзнаят.
Значи Наско е продавал мачовете с ЦСКА, но когато пуснахте юношките срещу Лудогорец, мачът беше честен?
Нали Ачко и компания пуснаха сигнал до УЕФА, не съм видял да са им отговорили, че е имало нещо нагласено и съмнително на Лудогорец - Левски 3:2.
Аз питам теб, не УЕФА. Продаде ли мача Левски или не какво е твоето менене?
Сефте те виждам тук. Вече го обяснихме.
Левски смени на полувремето Сонко, защото му предстоеше отиване в Разград и да не стане сакатлък. Другият юноша го пуснаха 15 минути преди края при решен мач. Всичките други бяха титуляри след 2 месеца в новия шампионат.
Нещо повече. Турицов нарочно не вкара дузпата, за да прати Левски на бараж.