Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот bsz1916 » 21 ное 2020 08:31

Eminem написа:Сираков досега дарил ли е някой лев или той не е фен ?

За кой Сираков става въпрос - Захари или Наско . Наско едва ли е дарил - те с Тити са " собственици " и според тях отбора трябва да се издържа от хора , които да не притежават акции , за да не могат да се месят .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 ное 2020 09:09

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 ное 2020 09:33

metodito написа:
mikata написа:След Краси Петров, изпуснахме и Сираков :twisted:

]

Петров не беше "изпуснат", а натирен от лицето ПК.

И от директора на школата. Сираков май видя, че ще се бута Миланов и за това се маха.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2020 09:39

Michael_Buble написа:"Всеки искал да слага нещо на масата". Да е жив и здрав Захари, но тук не става въпрос за продавач в Кауфланд, все пак, а за бивш професионален футболист играл на високо ниво зад граница, който не живее от заплата до заплата. Разбира се, че всеки ще си вземе натрупаните възнаграждения. Въпроса за мен изобщо не е финансов, а е накърнено его. Захари се чувства недооценен, защото на прохождащ в треньорството като Живко Миланов му се постила червено килимче за бъдещ треньорски пост в клуба, а Сираков бъхти като Сизиф вече 5 и повече години с подрастващите, но никой не му предлага повишение, помощник-треньор на Славиша и т.н. Това е положението, драги ми Смехурко!

Знаейки какъв е акъла на повечето бг футболисти, не бих се учудил да живеят от заплата до заплата, но да приемем че си прав. Колкото до другата част от мнението ти, аз силно се съмнявам, че пътят от В отбора на Лудогорец към треньорския пост на първия тим е по-къс от този в Левски, но ще видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 ное 2020 10:04

rhaegar написа:
Michael_Buble написа:"Всеки искал да слага нещо на масата". Да е жив и здрав Захари, но тук не става въпрос за продавач в Кауфланд, все пак, а за бивш професионален футболист играл на високо ниво зад граница, който не живее от заплата до заплата. Разбира се, че всеки ще си вземе натрупаните възнаграждения. Въпроса за мен изобщо не е финансов, а е накърнено его. Захари се чувства недооценен, защото на прохождащ в треньорството като Живко Миланов му се постила червено килимче за бъдещ треньорски пост в клуба, а Сираков бъхти като Сизиф вече 5 и повече години с подрастващите, но никой не му предлага повишение, помощник-треньор на Славиша и т.н. Това е положението, драги ми Смехурко!

Знаейки какъв е акъла на повечето бг футболисти, не бих се учудил да живеят от заплата до заплата, но да приемем че си прав. Колкото до другата част от мнението ти, аз силно се съмнявам, че пътят от В отбора на Лудогорец към треньорския пост на първия тим е по-къс от този в Левски, но ще видим.

Абе в Лудогорец дадоха път на Петев, Стоев, Дерменджиев, Генчев. Никой не е имал име и кариера преди това. Нормално е да очаква, че там ще получи по-голямо развитие.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2020 10:20

То и ние дадохме, на Гонзо, Топчо, сега Живко. Не знам, аз си мисля, че Гела вече е в друга орбита (в смисъл, че се е надул доста повече от преди) и пак ще се опита да докара някой чуждоземен експеримент на пролет.
Как да е, успех на Захари и дано не съм прав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 ное 2020 12:31

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 ное 2020 14:47

bilyaletdinov написа:
vlong написа:Добре де ,ако е имало някакви обещания ,и те не се спазват,и ако ножът е опрял до кокала,ако бях аз ставам и казвам - Този ми обеща,другият ме излъга,всички са барсали.
Преди малко казаха,че феновете осигурявали по милион на месец.Ако има такова изказване ,дали няма да станат два?

Не няма да станат два! Кой ще си купува още карти във времена, в които се бори за оцеляване?
Толкова беше.
А, че на Наско му е обещано нещо, за да измъкне Тиквоча от патовата ситуация на Божков е ясно. Наско дето е скъсан от комара идва да спасява Левски, в комбинация с Тити дето е бил покрай всяка мутра и за цвят с Павел Колев, който е назначен от Божков.
Да си ги чакат спонсорите. Всички знаем защо Левски се държи в такова състояние и някак преди изборите ще дойдат и спонсори и всичко.

То като дойдат изборите (месец май, а се говори, че може да бъдат отложени за октомври) ще е приключило и първенството и ние ще сме ново попълнение на Б или В група. Но сами сме си виновни. Изначално беше ясно, че Сираков и Тититу са пратени да обират луфтове и да замажат очите на феновете, че нещата с фалита да се случат по-безболезнено.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 21 ное 2020 14:49

А това със Захари потвърдено ли е, или е поредната писаница по адрес на Левски, упражнение на стажантче в някой от СПОРните сайтчета? М/удругото, г-н Баждеков за първи път говори по темата, и се ангажира с някакъв срок, за евентуалните спонсори. Той е от малкото професионалисти, работили при нас през последните 10-15 години.. и ако Колев и Наско си ги говорят тия неща от доста време, то изказването на Баждеков за мен е добър знак.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Fbf

Мнениеот Fbf » 22 ное 2020 04:07

Жалко ако Захари Сираков си тръгне. Можеше да помогне, а и е възпитан човек. Още по-жалко ако се маха заради съфамилника си.

Някой забеляза ли някаква промяна от както Ивайло Цветков Нойзи е в Левски? Той направи ли изобщо нещо за клуба досега?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Левски”