Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Ами то няма как да му се сърди човек. Мъжкарството и левскарството са хубави неща, ама в края на деня всички искаме да сложим нещо на масата. Човекът работи за пари, а в Левски такива няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
mikata написа:След Краси Петров, изпуснахме и Сираков![]()
]
Петров не беше "изпуснат", а натирен от лицето ПК.
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:Ами то няма как да му се сърди човек. Мъжкарството и левскарството са хубави неща, ама в края на деня всички искаме да сложим нещо на масата. Човекът работи за пари, а в Левски такива няма.
А специалистът по женски футбол още ли е на работа?
- bilyaletdinov
- Контакти:
vlong написа:Добре де ,ако е имало някакви обещания ,и те не се спазват,и ако ножът е опрял до кокала,ако бях аз ставам и казвам - Този ми обеща,другият ме излъга,всички са барсали.
Преди малко казаха,че феновете осигурявали по милион на месец.Ако има такова изказване ,дали няма да станат два?
Не няма да станат два! Кой ще си купува още карти във времена, в които се бори за оцеляване?
Толкова беше.
А, че на Наско му е обещано нещо, за да измъкне Тиквоча от патовата ситуация на Божков е ясно. Наско дето е скъсан от комара идва да спасява Левски, в комбинация с Тити дето е бил покрай всяка мутра и за цвят с Павел Колев, който е назначен от Божков.
Да си ги чакат спонсорите. Всички знаем защо Левски се държи в такова състояние и някак преди изборите ще дойдат и спонсори и всичко.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
metodito написа:rhaegar написа:Ами то няма как да му се сърди човек. Мъжкарството и левскарството са хубави неща, ама в края на деня всички искаме да сложим нещо на масата. Човекът работи за пари, а в Левски такива няма.
Кой?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа:Ами то няма как да му се сърди човек. Мъжкарството и левскарството са хубави неща, ама в края на деня всички искаме да сложим нещо на масата. Човекът работи за пари, а в Левски такива няма.
Кой?
Бяха довели по времето на Хубчев и такъв. Не мога да го намеря...
- Michael_Buble
- Контакти:
"Всеки искал да слага нещо на масата". Да е жив и здрав Захари, но тук не става въпрос за продавач в Кауфланд, все пак, а за бивш професионален футболист играл на високо ниво зад граница, който не живее от заплата до заплата. Разбира се, че всеки ще си вземе натрупаните възнаграждения. Въпроса за мен изобщо не е финансов, а е накърнено его. Захари се чувства недооценен, защото на прохождащ в треньорството като Живко Миланов му се постила червено килимче за бъдещ треньорски пост в клуба, а Сираков бъхти като Сизиф вече 5 и повече години с подрастващите, но никой не му предлага повишение, помощник-треньор на Славиша и т.н. Това е положението, драги ми Смехурко!
Сираков досега дарил ли е някой лев или той не е фен ?
Паузата между мачовете става прекалено голяма. Футболистите са в ужасна форма, но пък ще имат време да посвикнат с новия треньор.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС