Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dido2k
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот dido2k » 20 ное 2020 11:20

bsz1916 написа: Може да се промени формата на първенството като плейофите отпаднат . И без това при сегашният им съкратен вариант някои отбори ще бъдат ощетени за сметка на други в зависимост от това кой слещу кого ще дамакинства .Ако първенството завърши с редовния сезон ще е по справедливо , защото всички отбори ще са изиграли по 2 мача помежду си при разменени домакинства .

Значи, ако съкратят или спрат първенството, мисля че имаше голяма неустойка към Домуса и диемите му, като носители на правата.
Също така, без плей-офи, седмия остава без възможност да се бори за едната квота за тоя новия турнир (забравих му името)

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 20 ное 2020 11:34

dido2k написа:
bsz1916 написа: Може да се промени формата на първенството като плейофите отпаднат . И без това при сегашният им съкратен вариант някои отбори ще бъдат ощетени за сметка на други в зависимост от това кой слещу кого ще дамакинства .Ако първенството завърши с редовния сезон ще е по справедливо , защото всички отбори ще са изиграли по 2 мача помежду си при разменени домакинства .

Значи, ако съкратят или спрат първенството, мисля че имаше голяма неустойка към Домуса и диемите му, като носители на правата.
Също така, без плей-офи, седмия остава без възможност да се бори за едната квота за тоя новия турнир (забравих му името)

И какво като 7 - мия остане без тая възможност ? Петия и шестия също нямат такава възможвост , а при определени обстоятелства дори и четвъртия . Седмият по заслужил ли е от тях ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2020 12:37

То в такъв случай ние като нищо ще си изпаднем в Б група, айде без такива, моля. Отборът се готви за мачовете с Монтана и Етър, където ще си вземем нашето и също така, при малко спортен шанс, се каним да атакуваме Лига на Скъсаняците през седмото място! :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 20 ное 2020 16:37

rhaegar написа:
modor написа:
rhaegar написа:Е па да играят мача, ама да пуснат само заразените и от двата отбора.

РЗИ харесва това. После ще трябва да събираме и пари за глоби за нарушаване на карантината :lol:

Е кво, нали така и така са болни? Кво ще им стане? :lol:

Ще са карантинирани на игрището, след мача няколко палатки и 10 си тренират по 8 часа като бели хора

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 ное 2020 19:45

След Краси Петров, изпуснахме и Сираков :twisted:

Един от водещите треньори в школата на Левски напуска клуба, научи dsport.bg. Става дума за бившият национал и футболист на "сините" Захари Сираков, който ще започне работа в Лудогорец.

Сираков тренираше отбора на Левски до 17 години, който от началото на сезона е тотален хегемон без нито една загубена точка. Специалистът ще продължи своята кариера в Лудогорец, където се очаква да бъде треньор на третия отбор, който се подвизава във "В" група, както и на 19-годишните юноши, които са един от основните съперници на Левски в борбата за титлата.

Захари Сираков бе един от треньорите, на които се възлагаха най-големи надежди в академията на "сините". Но сега кариерата му ще продължи в Разград.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 ное 2020 20:18

Всеки е прав в тия времена да търси парите. За без пари само тюфлеци като дебелия Гошо ще бачкат.
Наско го правят на луд месеци наред като го лъжат, че ще има спонсор. Никой няма да хвърли ей така едни пари, които може да идат в канала. Ще се чака изборите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 ное 2020 20:40

Добре де ,ако е имало някакви обещания ,и те не се спазват,и ако ножът е опрял до кокала,ако бях аз ставам и казвам - Този ми обеща,другият ме излъга,всички са барсали.
Преди малко казаха,че феновете осигурявали по милион на месец.Ако има такова изказване ,дали няма да станат два?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 ное 2020 20:47

За първи път имаме собственици които нямат лев и чакат ББ да спусне спонсори :oops:
1200лв. от реклами за октомври :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 ное 2020 21:03

Настоящите собственици, каква вина имат за същото?
Последните 10 години без политическа богословия не може.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 20 ное 2020 22:23

Аз, лично, не се сърдя на Захари Сираков.

Върни се в “Левски”