Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Съдийската комисия към БФС – уж нова, а върнаха лица от тази на старото ръководство dsport.bgtime11 Юни | 22:12
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- damyanov1963
peliforewer написа:Съдийската комисия към БФС – уж нова, а върнаха лица от тази на старото ръководство dsport.bgtime11 Юни | 22:12
:lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
Dust написа:Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
Прибави и Мартин Богдев и Валентин Добрев.Какво се получава, в Съдийската комисия от 7 човека трима барабар с председателя са от старото управление, а зоналните представители от четирима двама са от предишното ръководство, промяна, ама не съвсем.Козметични промени за замазване на очите, но основните играчи от времето на Боби са здраво окопани в БФС, а Гонзо беше обещал да изчака да завърши първенството и да почисти Авгиевите обори.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Само Хондата може да каже кой мач е рисков и кой не :) .Само Хондата знае разликата между съдийски наблюдател и делегат на БФС :) , да се свети името Хондово :) .Разбира се, че далаверата с Мобиком, Мобилтел и даването и на абсолютен монопол дълги години не ощети с милиарди Държавата и българите.Кражбата на Вивател от Държавата не вкара стотици милиони евро в джобовете на един кръг мошеници.Тези сделки бяха перфектни и заслужават адмирации защото не са санкционирани от ЕС :) .
Аз не твърдя ,че съм единствения ,който знае . Но ти определено не знаеш и стана за смях :mrgreen:
На мен не ми е известно някога Мобиком да е имал нещо общо с ФК Левски.
Би ли посочил по какъв начин Мобилтел(Мтел(А1)) е ощетил държавата? Това ,че доказания дебил ГА твърди нещо не значи ,че е вярно. Случайно през 1997г да е имало други кандидати за лиценз за GSM оператор ? Ако е имало друг такъв би ли го посочил ? Ясно ли ти ,че през 1997 всички български банки да съберях всички налични в тях валутни средства не можеха да закупят оборудването необходимо за изграждане на мрежа с национално покритие. Ясно ли ти ,че всички считаха М.Чорни и Вл.Грашнов за луди да направят инвестиция за над 300 млн долара.
не се наемам да коментирам доколко кражбата (приватизацията) на Вивател е ощетила Държавата. В момента на приватизацията компанията беше с огромни задължения ( над 1 млрд лева) . При всички случаи това няма нищо общо с ФК Левски. Въпросната компания стана спонсор( а собственика и ,и собственик) на ФК Левски на един много по-късен период - около 10 години по-късно и като смениха 5 различни собственика междувременно. Основната цел на всеки един бизнес е да донесе печалба на този ,които дава парите.
Знам че според фен форумите на любимия клуб пише едно, но много по-важно е какво пише в решенията на ЕС, а за твое съжаление ЕС санкционира България заради собствениците на любимия ти клуб и това е факт.
Поправка, вместо Вивател разбирай Виваком и Спас Русев, защото далаверата беше 2014-15г. по времето на ББ.
И по какъв начин е ощетена държавата от смяната на собствениците на една частна компания ?
Ако имаш някаква информация за неплатени задължения към държавата, моля да ги споделиш.
"Виваком" имаше задължения към държавата( не бяха големи) ,които бяха гарантирани с акции в компанията и изплатени малко преди продажбата на "Юнайтед Груп" .
Апропо какво стана със задълженията на "Петрол" към държавата? - май и една стотинка не е платена,а :mrgreen:
Държавата имаше участие във Виваком и едни 120-30 млн лв на Прима Виста защото не ми се проверява към една руска банка правеше Виваком държавна и впоследствие можеше да бъде продадена на търг много изгодно и парите от продажбата да влязат в Държавата, а не в джобовете на хората около ББ и ДП, Спас Русев беше изпълнителят.
Пак се изказваш неподготвен
http://www.ktbfiles.com/analizi/roljata ... ta-za-btk/
Да виждаш някъде тук държавата като собственик. Държавата е кредитор ,но не и собственик ( въпросните кредити бяха изплатени) . Въпросната банка е VTB, но тя е РУСКА държавна банка, не е БЪЛГАРСКА и няма нищо общо с българската държава. Всичкото това се случва преди СР да стане собственик на Левски.
Дали Държавата е можела да закупи телекома, да го управлява и да го продаде на печалба? - да можела е . По същата логика е можело Държавата да вложи същите средства в блокчейн и да спечели много повече. Само да ти напомня ,че доста време въпросната компания беше държавна и през този период беше на голяма загуба. И в момента на това ,което ти наричаш "кражба" въпросната компания има задължения приблизително равни пазарната и капитализация. Ти би ли закупил подобна компания? Нито една от разследващите структури не намери нищо нередно.
В сайта ,който съм ти посочил има информация и за доста компании на ГГ - там обаче Държавата е ощетена със стотици милиони лева. :mrgreen:
peliforewer написа:honda написа:Днес жертвах 2 часа за да изгледам пресконференцията на ЦСКА-София от вчера.
То всичко хубаво , но как нито една от мисирките там не зададе въпроса ,защо клуба беше глобен с 450 хил евро от УЕФА?
Вярно ли е,че от УЕФА не са приели всички парични заеми на "мощните собственици" към клуба , както не са признали "увеличаването на капитала" , както не са признала и приходите от "спонсорски договори" от фирми на собствениците?
Вярно ли е ,че от УЕФА са дали 3 години на клуба да реализира печалба от приблизително 80 млн лева , за да си изплати задълженията към собствениците? - В противен случай - "сатър"
Вярно ли е,че от УЕФА са поискали пълната информация за онзи Фонд... и начина му на финансиране. Само да напомня ,че хазартна компания не може да бъде собственик на ПФК.
Като говориш за хазартни компании които не могат да бъдат собственици на футболни клубове, УЕФА дали има информация кои са реалните собственици на Левски и 1948 :) , те даже и за Фонд се стискат да си направят.А в Разград как стои въпросът със собственици и техни фирми спонсори.
Може да ги попиташ или да изпратиш сигнал директно към тях, не че досега не е правено :o
Все пак май трябва да ти напомням ,че не бяха наложени санкции и мониторинг на Левски, ЦСКА-1948 или Лудогорец ,а на ЦСКА-София . Така че май логиката сочи ,че неизряден е любимия ти клуб :mrgreen:
Вместо да се занимаваш с другите клубове и БФС по-добре попитай защо ви беше наложена глоба ( и то на много голяма парична стойност) и защо сте под мониторинг.
Апропо ,не е ли малко странно ,че санкциите ви са наложени от УЕФА ,а не от БФС. Май "Империята на злото"(БФС) са си затворили очите за да облагодетелстват любимия ти клуб.
Знам че всекединевно ти причинявам комплекс за малоценност , но сам си го търсиш . Може да провериш , преди колко време бате ти хонда , ти писа,че ще получите един зад врата от УЕФА заради схемите дето въртите.
peliforewer написа:Dust написа:Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
Прибави и Мартин Богдев и Валентин Добрев.Какво се получава, в Съдийската комисия от 7 човека трима барабар с председателя са от старото управление, а зоналните представители от четирима двама са от предишното ръководство, промяна, ама не съвсем.Козметични промени за замазване на очите, но основните играчи от времето на Боби са здраво окопани в БФС, а Гонзо беше обещал да изчака да завърши първенството и да почисти Авгиевите обори.
За зоналните съвети ти дреме, колкото ти дреме дали Иван магарето яде боб, но така за тежест на мнението ги намесваш.
Относно основната съдийска комисия, защо трябва да бъде сменян нейния председател? На предубедени хора, който и да е председател и не е го харесват все ще мрънкат.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
honda написа:peliforewer написа:honda написа:Днес жертвах 2 часа за да изгледам пресконференцията на ЦСКА-София от вчера.
То всичко хубаво , но как нито една от мисирките там не зададе въпроса ,защо клуба беше глобен с 450 хил евро от УЕФА?
Вярно ли е,че от УЕФА не са приели всички парични заеми на "мощните собственици" към клуба , както не са признали "увеличаването на капитала" , както не са признала и приходите от "спонсорски договори" от фирми на собствениците?
Вярно ли е ,че от УЕФА са дали 3 години на клуба да реализира печалба от приблизително 80 млн лева , за да си изплати задълженията към собствениците? - В противен случай - "сатър"
Вярно ли е,че от УЕФА са поискали пълната информация за онзи Фонд... и начина му на финансиране. Само да напомня ,че хазартна компания не може да бъде собственик на ПФК.
Като говориш за хазартни компании които не могат да бъдат собственици на футболни клубове, УЕФА дали има информация кои са реалните собственици на Левски и 1948 :) , те даже и за Фонд се стискат да си направят.А в Разград как стои въпросът със собственици и техни фирми спонсори.
Може да ги попиташ или да изпратиш сигнал директно към тях, не че досега не е правено :o
Все пак май трябва да ти напомням ,че не бяха наложени санкции и мониторинг на Левски, ЦСКА-1948 или Лудогорец ,а на ЦСКА-София . Така че май логиката сочи ,че неизряден е любимия ти клуб :mrgreen:
Вместо да се занимаваш с другите клубове и БФС по-добре попитай защо ви беше наложена глоба ( и то на много голяма парична стойност) и защо сте под мониторинг.
Апропо ,не е ли малко странно ,че санкциите ви са наложени от УЕФА ,а не от БФС. Май "Империята на злото"(БФС) са си затворили очите за да облагодетелстват любимия ти клуб.
Знам че всекединевно ти причинявам комплекс за малоценност , но сам си го търсиш . Може да провериш , преди колко време бате ти хонда , ти писа,че ще получите един зад врата от УЕФА заради схемите дето въртите.
И преди съм ти казвал, че няма как да ми причиняваш комплекс за малоценност, аз имам с какво да се гордея.Отгледал съм и изучил 2 деца и сега се радвам на 5 внука, те са важните за мен, а не някакви измислени герои по форумите.В залеза на живота си не съм лишен от нищо и се наслаждавам на живота.Тук влизам за да обменя коментари с опоненти, имам и време за това, нито влагам емоции камо ли омраза и злоба.Ще взема да се върна преди 2015г. за да видя дали имаш ЕДИН положителен коментар за ЦСКА :) .Един левскар Ви написа преди часове тук, без ЦСКА и Левски футболът в България няма да е същия, много е прав.Не мога да разбера това неистово желание на някои да закрият ЦСКА.Последно, по доносите силни са други, знаеш кои :) (◠‿◕).
W84me ( Блатер) ..
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:И преди съм ти казвал, че няма как да ми причиняваш комплекс за малоценност, аз имам с какво да се гордея.Отгледал съм и изучил 2 деца и сега се радвам на 5 внука, те са важните за мен, а не някакви измислени герои по форумите.В залеза на живота си не съм лишен от нищо и се наслаждавам на живота.Тук влизам за да обменя коментари с опоненти, имам и време за това, нито влагам емоции камо ли омраза и злоба.Ще взема да се върна преди 2015г. за да видя дали имаш ЕДИН положителен коментар за ЦСКА :) .Един левскар Ви написа преди часове тук, без ЦСКА и Левски футболът в България няма да е същия, много е прав.Не мога да разбера това неистово желание на някои да закрият ЦСКА.Последно, по доносите силни са други, знаеш кои :) (◠‿◕).
А де :roll: :roll: :roll:
Никой друг не го искаше повече от вас самите.....не вярваш ??

-
- Контакти:
Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:Обожавам клик-бет заглавия. Ако пък някой в тоя форум го е грижа за тези две имена Венцислав Гаврилов и Цветан Кръстев ще му хвана бяла мечка.
За зоналните съвети ти дреме, колкото ти дреме дали Иван магарето яде боб, но така за тежест на мнението ги намесваш.
Относно основната съдийска комисия, защо трябва да бъде сменян нейния председател? На предубедени хора, който и да е председател и не е го харесват все ще мрънкат.
След като всички футболни клубове през миналия шампионат се оплакват от съдиите значи имаме проблем, щом има проблем се започва от началника.На конгреса на БФС беше ясно казано, че трябва да се режи до кокал защото футболът ни е стигнал дъното, нещо да се е променило.За селските ти опити да се правиш на интересен няма да коментирам, Ицо Стоичков има една крилата фраза, тя казва всичко :) .
W84me ( Блатер) ..