Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2024 16:06

Братовчедите ако имат възможност ще ни наредят на стената и с калашника на дядо Боре ще ни подпукат :) . Като говорим за наказание лишаване от домакинство, респективно игра на празен стадион сещате ли се кой е единствения отбор през последните 10-15 години на който БФС разреши да изтърпи наказание лишаване от домакинство без публика с игра на неутрален терен с публика :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юни 2024 16:22

Отборите от 9-о до 16-о място излъчват тимовете, които ще изпадат. В този формат тази година 13-и и 14-и отбор играят плейоф за оцеляване със завършилите съответно на второ и трето място във Втора лига", добави", добави Михайлов.

Само на мен ли не ми излизат сметките? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2024 16:24

Грешката е в гонг, това е правилното:

Първите четири ще се борят за разпределение на призовите места, вторите четири ще излъчат участник в бараж за Европа, а третата група определя изпадащите. Последните два тима губят елитния си статут директно, а 13-ия и 14-ия ще играят бараж за спасение/влизане с третия и четвъртия от Втора лига.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юни 2024 16:49

А, това вече е нещо друго.
Може би е крайно време да спра да чета некадърните и неграмотни припоци от Гонг.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 юни 2024 17:22

peliforewer написа:Братовчедите ако имат възможност ще ни наредят на стената и с калашника на дядо Боре ще ни подпукат :) . Като говорим за наказание лишаване от домакинство, респективно игра на празен стадион сещате ли се кой е единствения отбор през последните 10-15 години на който БФС разреши да изтърпи наказание лишаване от домакинство без публика с игра на неутрален терен с публика :) .

Тогава кой е другия преди тези 10-15 години?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2024 17:55

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Братовчедите ако имат възможност ще ни наредят на стената и с калашника на дядо Боре ще ни подпукат :) . Като говорим за наказание лишаване от домакинство, респективно игра на празен стадион сещате ли се кой е единствения отбор през последните 10-15 години на който БФС разреши да изтърпи наказание лишаване от домакинство без публика с игра на неутрален терен с публика :) .

Тогава кой е другия преди тези 10-15 години?

Преди 15 години нямаше наказание да се играе на празен стадион, а на стадион отстоящ на километри от стадиона на наказания отбор, дай нещо по-умно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 юни 2024 18:49

peliforewer написа:Само Хондата може да каже кой мач е рисков и кой не :) .Само Хондата знае разликата между съдийски наблюдател и делегат на БФС :) , да се свети името Хондово :) .Разбира се, че далаверата с Мобиком, Мобилтел и даването и на абсолютен монопол дълги години не ощети с милиарди Държавата и българите.Кражбата на Вивател от Държавата не вкара стотици милиони евро в джобовете на един кръг мошеници.Тези сделки бяха перфектни и заслужават адмирации защото не са санкционирани от ЕС :) .

Аз не твърдя ,че съм единствения ,който знае . Но ти определено не знаеш и стана за смях :mrgreen:
На мен не ми е известно някога Мобиком да е имал нещо общо с ФК Левски.
Би ли посочил по какъв начин Мобилтел(Мтел(А1)) е ощетил държавата? Това ,че доказания дебил ГА твърди нещо не значи ,че е вярно. Случайно през 1997г да е имало други кандидати за лиценз за GSM оператор ? Ако е имало друг такъв би ли го посочил ? Ясно ли ти ,че през 1997 всички български банки да съберях всички налични в тях валутни средства не можеха да закупят оборудването необходимо за изграждане на мрежа с национално покритие. Ясно ли ти ,че всички считаха М.Чорни и Вл.Грашнов за луди да направят инвестиция за над 300 млн долара.
не се наемам да коментирам доколко кражбата (приватизацията) на Вивател е ощетила Държавата. В момента на приватизацията компанията беше с огромни задължения ( над 1 млрд лева) . При всички случаи това няма нищо общо с ФК Левски. Въпросната компания стана спонсор( а собственика и ,и собственик) на ФК Левски на един много по-късен период - около 10 години по-късно и като смениха 5 различни собственика междувременно. Основната цел на всеки един бизнес е да донесе печалба на този ,които дава парите.
Знам че според фен форумите на любимия клуб пише едно, но много по-важно е какво пише в решенията на ЕС, а за твое съжаление ЕС санкционира България заради собствениците на любимия ти клуб и това е факт.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юни 2024 19:03

honda написа:
peliforewer написа:Само Хондата може да каже кой мач е рисков и кой не :) .Само Хондата знае разликата между съдийски наблюдател и делегат на БФС :) , да се свети името Хондово :) .Разбира се, че далаверата с Мобиком, Мобилтел и даването и на абсолютен монопол дълги години не ощети с милиарди Държавата и българите.Кражбата на Вивател от Държавата не вкара стотици милиони евро в джобовете на един кръг мошеници.Тези сделки бяха перфектни и заслужават адмирации защото не са санкционирани от ЕС :) .

Аз не твърдя ,че съм единствения ,който знае . Но ти определено не знаеш и стана за смях :mrgreen:
Би ли посочил по какъв начин Мобилтел(Мтел(А1)) е ощетил държавата? Това ,че доказания дебил ГА твърди нещо не значи ,че е вярно. Случайно през 1997г да е имало други кандидати за лиценз за GSM оператор ? Ако е имало друг такъв би ли го посочил ? Ясно ли ти ,че през 1997 всички български банки да съберях всички налични в тях валутни средства не можеха да закупят оборудването необходимо за изграждане на мрежа с национално покритие. Ясно ли ти ,че всички считаха М.Чорни и Вл.Грашнов за луди да направят инвестиция за над 300 млн долара.
не се наемам да коментирам доколко кражбата (приватизацията) на Вивател е ощетила Държавата. В момента на приватизацията компанията беше с огромни задължения ( над 1 млрд лева) . При всички случаи това няма нищо общо с ФК Левски. Въпросната компания стана спонсор( а собственика и ,и собственик) на ФК Левски на един много по-късен период - около 10 години по-късно и като смениха 5 различни собственика междувременно. Основната цел на всеки един бизнес е да донесе печалба на този ,които дава парите.
Знам че според фен форумите на любимия клуб пише едно, но много по-важно е какво пише в решенията на ЕС, а за твое съжаление ЕС санкционира България заради собствениците на любимия ти клуб и това е факт.

Обществена тайна е, че моби операторите плащат, за да не допускат други на пазара и си назначават регулатори, а държавата ги оставя да се договарят за цени и изсмукват парите на гражданите. Като отидохме в а1 с едно момче, което не живее в България, за да си купи предплатена карта, която да използва два месеца, веднага му се нахвърлиха за договор и като им каза какво има и колко плаща опулиха очи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2024 19:17

Абе, хора, имам чувството, че нЕкои са телепортирани в Българската Реалност вчера, от паралелна вселена.
Що за идиотия да се очаква, Левски или ЦСКА / под всякаква форма / да бъдат детронирани, изхвърлени, унищожени и т н. ?
Ами кинтите от ТВ права, къде отиват ?
Кой ще гледа Първенство без един от Клубовете, които генерират най-голям интерес ?
Имаше един такъв сезон, явно не искат да се повтори ...

За това и НАС не ни пипнаха и няма да ни пипнат !
Наистина... Хабите енергия за оня, де духа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2024 19:45

honda написа:

Поправка, вместо Вивател разбирай Виваком и Спас Русев, защото далаверата беше 2014-15г. по времето на ББ.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”