Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Няма да е лошо да пуснат отчета за октомври 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
1914.1902 написа:Искате ли да се организираме от понеделник да започнем тренировки в Левски, за да изиграем един мач срещу ЦСКА-София на 21 ноември?
Ще направим един списък и всеки ще избере на коя позиция да играе.![]()
В този раздел на форума има много треньори, които може да образуват и треньорския екип.
Далечко съм малко и вече не първа младост ама все още спортно чичЕ...ако трябва опорен халф (все ще изкарам 30 минути) с як шут и точен пас...а така хубаво ще ги наритам, че преди ч.к. ще са поне трима аут.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
kostko написа:Tsetsochisloto написа:kostko написа:Някой си хайдаров донесъл за ЛЕВСКИ безброй трофеи, разтрогнал защото се почувствал финансово ощетен, а не защото няма възможност за професионално развитие. Мислех си , че това момче мисли за пенсия, но той пък бил на 17 години. Помним и други сребролюбци някои отдоха в Панатинайкос, други в Динамо Киев, трети във Фейенорд. В последствие се завърнаха поумарлушени, а клубът се чудеше как да се оттърве от тях. Пожелавам успешна кариера на детето, но винаги да има едно на ум с кариерата на останалите "звезди" излезли от тази школа.
За Хайдаров написах преди 2 седмици... сладващия е Марин Петков , после Дани Начев ....и така. Насо и Тити не плащат на децата по 600 лева на месец, после играят с други футболисти... ама те си знаят
Не знам, от кое поколение сте, но знам че когато си на 17 трябва да учиш. Поне това да е приоритет в началото на живота ти, че има и такива които печелят не оспорвам, но те са допринесли за това с действия та си. Няма да забравя как един Бойчо Величков от Локото го бяха направили на създърма, че на 19 му дали лада и апартамент, а той беше голмайстор и национал. Тези деца да се замислят какво дадоха за да получат, щом не разбират какво и как се случва не мисля, че Наско и Тити са главния проблем.
Живял съм и при Комунизма...та знам кво е. Като си на 17 и на колкото и да си, човек трябва да реши какво да прави и какви да са му приоритетите, дали учене, дали футбол, дали бизнес... или просто да си лентяйства. Нещата са прости : Хайдара има договор, той си изпълнява неговата част от уговорката, отсрещната страна не ги изпълнява...и момчето си е преценило да се маха. Причините са много. Едната от тях, че е свален от мъжете обратно в юношите, примерно за сметка на Райнов или Даске ... или някой там дефанзивен халф. Ще го видим сега как ще се развие в ЦСКА 1948.
Tsetsochisloto написа:kostko написа:Tsetsochisloto написа:kostko написа:Някой си хайдаров донесъл за ЛЕВСКИ безброй трофеи, разтрогнал защото се почувствал финансово ощетен, а не защото няма възможност за професионално развитие. Мислех си , че това момче мисли за пенсия, но той пък бил на 17 години. Помним и други сребролюбци някои отдоха в Панатинайкос, други в Динамо Киев, трети във Фейенорд. В последствие се завърнаха поумарлушени, а клубът се чудеше как да се оттърве от тях. Пожелавам успешна кариера на детето, но винаги да има едно на ум с кариерата на останалите "звезди" излезли от тази школа.
За Хайдаров написах преди 2 седмици... сладващия е Марин Петков , после Дани Начев ....и така. Насо и Тити не плащат на децата по 600 лева на месец, после играят с други футболисти... ама те си знаят
Не знам, от кое поколение сте, но знам че когато си на 17 трябва да учиш. Поне това да е приоритет в началото на живота ти, че има и такива които печелят не оспорвам, но те са допринесли за това с действия та си. Няма да забравя как един Бойчо Величков от Локото го бяха направили на създърма, че на 19 му дали лада и апартамент, а той беше голмайстор и национал. Тези деца да се замислят какво дадоха за да получат, щом не разбират какво и как се случва не мисля, че Наско и Тити са главния проблем.
Живял съм и при Комунизма...та знам кво е. Като си на 17 и на колкото и да си, човек трябва да реши какво да прави и какви да са му приоритетите, дали учене, дали футбол, дали бизнес... или просто да си лентяйства. Нещата са прости : Хайдара има договор, той си изпълнява неговата част от уговорката, отсрещната страна не ги изпълнява...и момчето си е преценило да се маха. Причините са много. Едната от тях, че е свален от мъжете обратно в юношите, примерно за сметка на Райнов или Даске ... или някой там дефанзивен халф. Ще го видим сега как ще се развие в ЦСКА 1948.
Ситуацията специално с Мартин Хайдаров ,не е точно така ,както я описваш.
Ако Левски искат могат да го унищожат и в близките 3 години да не се занимава професионално с футбол- включително и да не тренира. Но просто няма смисъл. Всеки сам си избира пътя, а от такива като него нямаме нужда.
Може да провериш кой е платил операцията на коляното му? Дали разноските по лечението му не привишават десеткратно дължите му суми. Щом като това му е благодарността за положените към него грижи - прав му път. Този утре и майка си ще продаде, такива не ни трябват.
Преди време имаше един млад български футболист - беше се разбрал с Левски , аз с очите си съм виждал договора му разпечатан и т.н.. Само ,че въпросния млад футболист се обърка по пътя и подписа с друг клуб, беше посрещнат много възторжено от привържениците на този клуб По-късно същите тези фенове искаха да го линчуват - защото "продал" мач .
-
- Контакти:
honda написа:Tsetsochisloto написа:kostko написа:Tsetsochisloto написа:kostko написа:Някой си хайдаров донесъл за ЛЕВСКИ безброй трофеи, разтрогнал защото се почувствал финансово ощетен, а не защото няма възможност за професионално развитие. Мислех си , че това момче мисли за пенсия, но той пък бил на 17 години. Помним и други сребролюбци някои отдоха в Панатинайкос, други в Динамо Киев, трети във Фейенорд. В последствие се завърнаха поумарлушени, а клубът се чудеше как да се оттърве от тях. Пожелавам успешна кариера на детето, но винаги да има едно на ум с кариерата на останалите "звезди" излезли от тази школа.
Ако Левски искат могат да го унищожат и в близките 3 години да не се занимава професионално с футбол- включително и да не тренира. Но просто няма смисъл. Всеки сам си избира пътя, а от такива като него нямаме нужда.
Може да провериш кой е платил операцията на коляното му? Дали разноските по лечението му не привишават десеткратно дължите му суми. Щом като това му е благодарността за положените към него грижи - прав му път. Този утре и майка си ще продаде, такива не ни трябват.
Преди време имаше един млад български футболист - беше се разбрал с Левски , аз с очите си съм виждал договора му разпечатан и т.н.. Само ,че въпросния млад футболист се обърка по пътя и подписа с друг клуб, беше посрещнат много възторжено от привържениците на този клуб По-късно същите тези фенове искаха да го линчуват - защото "продал" мач .
Левски не знам как могат да унищожат футболист, на когото не са плащали навреме. Футболистът входира молба за разтрогване за неплащане 5 месеца и в същия ден Левски му плащат там дребните пари, които дължат. Колкото до платената операция на кръстни връзки... в ЦСКА 1948 бяхме взели под наем от Славия Кристиян Пешов, скъса връзки при нас, платихме му всичко, възстановихме го, Славия го освободиха след 6 месеца, ние го взехме пак при нас от морална гледна точка, тренирахме го, получи шанс за изява и едва тогава преценихме да се разделим. Всички футболисти, които се контузват при нас, на всички тях плащаме лечение и възстановяване. Това е нормалната практика. При нас няма как да се получи да забавим заплата , на който и да е в клуба, дори за ден. Всеки може да фалира, но плащаме всичко дължимо до стотинка до края на месеца и спускаме кепенците. Няма да допуснем да дължим 1 стотинка на никой и съответно на нас да се дължи нещо.
Tsetsochisloto написа:honda написа:Tsetsochisloto написа:kostko написа:Tsetsochisloto написа:kostko написа:Някой си хайдаров донесъл за ЛЕВСКИ безброй трофеи, разтрогнал защото се почувствал финансово ощетен, а не защото няма възможност за професионално развитие. Мислех си , че това момче мисли за пенсия, но той пък бил на 17 години. Помним и други сребролюбци някои отдоха в Панатинайкос, други в Динамо Киев, трети във Фейенорд. В последствие се завърнаха поумарлушени, а клубът се чудеше как да се оттърве от тях. Пожелавам успешна кариера на детето, но винаги да има едно на ум с кариерата на останалите "звезди" излезли от тази школа.
Левски не знам как могат да унищожат футболист, на когото не са плащали навреме. Футболистът входира молба за разтрогване за неплащане 5 месеца и в същия ден Левски му плащат там дребните пари, които дължат. Колкото до платената операция на кръстни връзки... в ЦСКА 1948 бяхме взели под наем от Славия Кристиян Пешов, скъса връзки при нас, платихме му всичко, възстановихме го, Славия го освободиха след 6 месеца, ние го взехме пак при нас от морална гледна точка, тренирахме го, получи шанс за изява и едва тогава преценихме да се разделим. Всички футболисти, които се контузват при нас, на всички тях плащаме лечение и възстановяване. Това е нормалната практика. При нас няма как да се получи да забавим заплата , на който и да е в клуба, дори за ден. Всеки може да фалира, но плащаме всичко дължимо до стотинка до края на месеца и спускаме кепенците. Няма да допуснем да дължим 1 стотинка на никой и съответно на нас да се дължи нещо.
То явно си много навътре, няма да разбереш какво искаме да ти кажем, но пък направете го футболист и ако не си тръгне щот го засърбяло нейде си, продайте го за 100млн. и си платете 5%.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
-
mikata написа:Няма да е лошо да пуснат отчета за октомври
Публикуваха го сега, 534 469 лева от членски карти за миналия месец. Ако са точно от 6000 карти (нали казаха, че обработват по 200 на ден), значи и другия месец ще имаме подобна сума от картите. За третия месец, ако достигнем 18 000 карти, иначе падат наполовина при сегашното положение от 15 600 .

Blue_Blood84 написа:mikata написа:Няма да е лошо да пуснат отчета за октомври
Публикуваха го сега, 534 469 лева от членски карти за миналия месец. Ако са точно от 6000 карти (нали казаха, че обработват по 200 на ден), значи и другия месец ще имаме подобна сума от картите. За третия месец, ако достигнем 18 000 карти, иначе падат наполовина при сегашното положение от 15 600 .![]()
![]()
Чисто от изпратените карти за октоври е 348k. Трансфера на Спиро 465к.
- modor
- Контакти:
Другия месец на заплата натегаме за още карти
Само Левски!