modor написа:Michael_Buble написа:Warped написа:Бубле стига клепа юношите ще те пратя в x factor

Ох да, забравих, че малките сини лъвчета са раними душички с крехка детска психика. Не могат да "превъртят" ФИФА-та и имат панически атаки. А за х фактор- аз съм го играл този филм преди 15г. още. Стар динозавър съм, от най-старите не можеш ме уплаши!

Между другото не бях за теб на финала

То и аз като си гледам архивите, не бих бил за себе си!

Но, това няма значение. Важното е, че ни обединява любовта към Левски.
А защо българския футбол не е това, което беше и вероятно никога няма да бъде? Ето ви отговора в спомени.
Между 1996 и 2004 обитавах 33 блок в Ст. Град. Може и да има измежду вас такива, които знаят какво средище на футбол беше там. Няколко площадки, влизаше се от мач в мач. Имаше ред чакащи. Можеш да влезеш, само ако някой излезе. Играхме по 3-4 часа всеки ден, стига да не валеше дъжд или сняг. Все едно живота ни зависеше от това. При това на цимент и безплатно(!?!)
Сега там, в пространството между Пощенския и 33бл. е настроено като Лас Вегас.
Студентските гладиаторски битки са само скъп спомен от миналото, а "топче" в Ст. Град можеш да видиш на маса в някоя модерна игрална зала на Ефбет. Студентите са седнали на по наргиле в някое от многото лъскави заведения и се оглеждат за нещо "свежо".Това е положението драги ми Смехурко!!!