Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2020 23:16

NOMER14 написа:За да прилича мъничко на Пл.Гетов, трябва да има перфектен пряк свободен удар.

Ами не му е никак лош. На 17 Гетов едва ли е биел по-добри удари.
ИИ не се поколеба на 16 да пусне Минчев титуляр. Сега детето е в Спарта Прага.
Дани е готов за титуляр в Левски. Трябва треньор със сърце и още нещо. Щом може нарове, бабатундета, дембанирени и прочее измет да са титуляри, поврага! Защо Дани да не е ?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 окт 2020 09:00

honda написа:
LoveAndPeace написа:https://www.youtube.com/watch?v=9ena5hjCGPM
Много футбол има в това момче. Непонятно ми е защо го неглижират толкова и ту в U18 , ту в U19. И заради това , че не му се дават минути в първия отбор , го няма и в националните гарнитури .......а както знаем от там стават голяма част от трансферите.

Ако говориш за дани Начев - абсолютно съм съгласен , но и той трябва доста да поработи. Не знам колко мача на юношите си гледал ,но и при юношите не може да изкара цял мач,какво остава за мъжете. Трябва доста да поработи и на физиката си и за сила. Не само за работа с топка-там мисля,че няма по добър от него у нас включително и между професионалните футболисти. Но пасовете и центриранията му са доста меки и бавни . Иначе имаме примера на Ас.Николов или Пл.Гетов - уникални с топка ,но не работеха за физика и не развиха таланта си.

Неделяв като отиде в Германия 6 месеца не го пуснаха да излезе от фитнеса. Това си е някаква ахилесова пета на този тип футболисти.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 окт 2020 09:27

sin4ec написа:
honda написа:Ако говориш за дани Начев - абсолютно съм съгласен , но и той трябва доста да поработи. Не знам колко мача на юношите си гледал ,но и при юношите не може да изкара цял мач,какво остава за мъжете. Трябва доста да поработи и на физиката си и за сила. Не само за работа с топка-там мисля,че няма по добър от него у нас включително и между професионалните футболисти. Но пасовете и центриранията му са доста меки и бавни . Иначе имаме примера на Ас.Николов или Пл.Гетов - уникални с топка ,но не работеха за физика и не развиха таланта си.

Той и по два мача изкарва като издръжливост, но не там е проблемът. Съгласен съм , че и в А група няма играч, боравещ така с топката, както Дани. Но това е само, докато е свеж и краката му работят бързо. Той е типичен разиграващ халф, не е top-to-box. Спокойно може да играе едно полувреме при мъжете.
А инак трагедията с физическата подготовка на играчите ни е факт. Половината А група тича неправилно.
Правилно тичане се учи на 9-10-11 години. После е късно.

Доколкото знам наименоването на такъв тип халф е box-to-box (от наказтелно до наказателно поле)...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 окт 2020 11:00

Естествено, че е box to box. Това top не знам откъде съм го изтропал, явно съм мислил нещо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2020 11:30

Аз не мога да се предложа сам. Отделно знам, че съм неудобен на някои хора на „Герена“, но веднага ми излиза името на Ясен Петров. Той може да помогне в този момент много. При него Левски играеше добре и влезе в групите на Лига Европа. Ясен е човек с голям опит. Нито ми е братовчед, нито ми е роднина. Друг добър вариант за треньор е Тони Здравков. Сухия знае нещата отлично“, каза Кокала пред „Мач Телеграф“.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 окт 2020 14:37

Някой знае ли в момента в Левски кой треньор в какво е специализиран? Кой тренира вратарите, кой полевите играчи, кой е кондиционен, кой провежда тактическите занимания?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 окт 2020 15:02

wilge написа:Някой знае ли в момента в Левски кой треньор в какво е специализиран? Кой тренира вратарите, кой полевите играчи, кой е кондиционен, кой провежда тактическите занимания?

Има ли значение?
С треньор без треньор все ще паднем следващите няколко мача. Да избутаме тоя полусезон, да подписват договорите със спонсорите, да кажат какъв е бюджета и да почват наново да градят отбора, тоя път два бека вече да изкопат онякъде. Зимата ще имаме нужда от треньор вече, сега все тая. Имахме трима футболисти в отбора, двама са контузени и третия го продадохме, пак трябва наново да се почва.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 окт 2020 15:16

То хубавото е че повечето са с договори за 1 година или нещо такова. Няма неустоики като ги разкара новият треньор напролет.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 окт 2020 16:21

Blue_Blood84 написа:
wilge написа:Някой знае ли в момента в Левски кой треньор в какво е специализиран? Кой тренира вратарите, кой полевите играчи, кой е кондиционен, кой провежда тактическите занимания?

Има ли значение?
С треньор без треньор все ще паднем следващите няколко мача. Да избутаме тоя полусезон, да подписват договорите със спонсорите, да кажат какъв е бюджета и да почват наново да градят отбора, тоя път два бека вече да изкопат онякъде. Зимата ще имаме нужда от треньор вече, сега все тая. Имахме трима футболисти в отбора, двама са контузени и третия го продадохме, пак трябва наново да се почва.

Не че има значение, но кравата си иска бик.
В Левски от десетина години всеки сезон са започва отново, така че ние кибиците сме свикнали. Нищо ново на Герена. Но толково зле до сега Левски не е бил.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 окт 2020 17:23

Вълчан написа:То хубавото е че повечето са с договори за 1 година или нещо такова. Няма неустоики като ги разкара новият треньор напролет.

Това за мен означава,че Сираков е имал виждане(обещание) как ще се развият нещата.
И засега се развиват според планът.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”