modor написа:Не казвам нищо. Само видях Майбаха на Марешки пред Герена.
Нечий чужд Майбах ще да е

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sinqkrepost1914 написа:Mарешки, ако рекламира при нас под някаква форма ще е поредното падение..
realno написа:modor написа:Не казвам нищо. Само видях Майбаха на Марешки пред Герена.
Ще купуваме хапчета, сиропчета, а може би гориво, и ще има процент за клуба.
Odessit написа:realno написа:modor написа:Не казвам нищо. Само видях Майбаха на Марешки пред Герена.
Ще купуваме хапчета, сиропчета, а може би гориво, и ще има процент за клуба.
Може да продава хапчета за възстановяване и издръжливост на по-ниска цена и с по-високо качество от разградските.
wilge написа:vlong написа:Svilen написа:Да споделя едно еретични мнение. Според мен футболистите не са чак толкова зле... Чичо Гошо не става (ама хич), но то и следващия бая ще се озори с тази крива програма...и докато им вдигне самочувствието. Ако всичко е наред ще видите различен Левски късна пролет като се върнат братята и (ако) намерят двама-трима читави крайни защитници.
Аз лично бих експериментирал с Насиру като като ляв бек и Даске на дясното. Двамата са подвижни, борбени и имат центриране. В центъра може да върнат Райнов временно вместо Алекс, но така оставаме без дефанзивен халф, освен ако Славчев не влезе в час... Което силно се надявам. Напред по има избор, но той определено не се казва Илия Димитров...
Мисля,че Г.Тодоров. пусна нарочно Ил.Димитров вместо М Петков за да му покаже кой командва след онзи жест с бинокъла.
Иначе не виждам никаква логика.
Ако мислеше, нямаше да го напишеш. Аз за пръв път съм виждал момчето да прави този жест когато вкара двата гола на Спартак Варна за купата. Не знам какво значи, но няма нищо общо с Г.Т.
bilyaletdinov написа:modor написа:Не казвам нищо. Само видях Майбаха на Марешки пред Герена.
Нечий чужд Майбах ще да е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта